Dáváte přednost mladším nebo starším ženám podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Dáváte přednost mladším nebo starším ženám podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Některým mužům je naprosto jedno, jaký bude věk jeho partnerky, vybírá si spíše podle vzhledu či plánů do budoucna. Nicméně musíte přiznat, že máte své oblíbené věkové rozmezí, v němž se nacházelo nejvíce vašich partnerek. Jak jste na tom vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

U vás je to půl na půl, ale častěji hledáte starší ženu, která vás dokáže uklidnit a vnést do vztahu trochu klidové fáze. Pokud žena dokáže ocenit pozitiva vaší povahy, má u vás velké plus.

Býk (20. dubna – 20. května)

Milujete nezkušené partnerky, protože jim dokážete ukázat, co všechno obnáší romantika. Nejvyšší věk, který se vám na ženě líbí, je totožný s tím vaším.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nevadí vám mladší ženy, ale ve starších vidíte tu romantiku, jíž vám mladší ženy nedokážou naplno dát. Ovšem pokud si vyberete starší ženu, za chvíli vás začne nudit a vy ji vyměníte.

Rak (22. června – 22. července)

Jste osoba, která se chce o svou partnerku dobře postarat. Líbí se vám tudíž mladší ženy, které můžete ochraňovat a být jim oporou, kdykoliv budou potřebovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je vám naprosto jedno, kolik je vaší partnerce let. Dokud se o vás náležitě stará (myšleno dává vám potřebnou lásku), její věk pro vás nebude hrát žádnou roli.

Panna (23. srpna – 22. září)

V ženách hledáte emocionální a duševní spojení, což je něco, čím oplývají starší ženy. Mladé ženy jsou pro vás příliš nezkušené a přelétavé.

Váhy (23. září – 23. října)

Na starších ženách se vám líbí to, že jsou ochotny vstoupit do dlouhotrvajícího vztahu, a na mladých to, že nemají zábrany. Stejně jako v jiných oblastech života, i tady jste nerozhodní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na věku partnerky vám nezáleží. Po jejím věku se začnete pídit až na druhém rande, pokud vás zaujme natolik, že si s ní opět vyrazíte. Víte, že to, čím disponuje starší žena, může disponovat i ta mladší. A to samé platí samozřejmě i naopak.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zkusíte cokoliv, abyste si poté vybral, zda budete s mladší, či starší ženou. S největší pravděpodobností si vyberete starší ženy, protože vás přitahuje jejich sebevědomí. Také se vám líbí jejich zkušenosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Líbí se vám starší ženy, a to proto, že hledáte někoho, kdo ví, co od života čeká, a kdo se s vámi bude chtít usadit, ne si pouze hrát. Pokud je úspěšná v kariéře, je to velké plus.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Preferujete starší ženy, a to z toho důvodu, že se rád učíte novým věcem, proto potřebujete ženu, která má bohaté životní zkušenosti a která je schopna vás naučit něco nového.

Ryby (19. února – 20. března)

Vyhovují vám starší ženy, chcete totiž klidný vztah bez zbytečných hádek a chaosu. Potřebujete někoho, kdo se o vás bude chtít postarat, pokud vy v budoucnu sami nebudete moci.

Zdroj článku: