Katy Perry odhalila další možné jméno pro svou dceru

Katy Perry odhalila další možné jméno pro svou dceru
Slavná zpěvačka Katy Perry se připravuje na to, že brzy na svět přivede svého prvního potomka, a tak se vybavila pořádně dlouhým seznamem jmen. Americká hvězda během rozhovoru pro ET Canada prozradila novou potenciální volbu jména, kdy s úsměvem odtajnila, že jméno se skrývá v jejím novém albu.

Katy byla nadšená nápadem dalšího možného jména, které jí vnukla moderátorka

Na otázku, zda by uvažovala nad pojmenováním svého dítěte po jedné z písní, „Harleys in Hawaii“ odpověděla: „Nikdy jsem na Harleyho nepomyslela… Wow! Harley! Harley je skvělé jméno! Harley Bloom. Píšu si to. A upřímně vám říkám, že se jedná o skvělé jméno, řeknu o tom Orlandovi.“

Zpěvačka by v budoucnu chtěla mít minimálně ještě dvě děti

Katy se také svěřila, že doufá, že v budoucnu bude mít více dětí. Další jméno, které se Katy líbí, je Fleur. V červenci se Katy objevila na Hits Radio Breakfast, kde si povídala s písničkářkou Fleur East. Její přezdívka ji natolik inspirovala, že si ji zapsala na seznam jmen.

Orlando Bloom se na noční vstávání těší, uvidíme, jak dlouho mu to vydrží

Zpěvaččin partner herec Orlando Bloom je nadšený, že zanedlouho přivítá své dítě. Nedávno se o blížícím se příchodu jeho dcery rozpovídal během rozhovoru pro Good Morning America. „Opravdu se těším na velmi dlouhé a probděné noci, kdy budu pravděpodobně k dceři vstávat a připravovat jí láhev s mlékem, těším se na to - já vlastně miluji ty tiché noci, kdy všichni spí a vy si užíváte nerušené chvilky s vaším dítětem.“

Katy nedávno svým fanouškům prozradila, že čeká holčičku a také se svěřila svými častými depresemi. Netajila se ani tím, že za kmotru svého dítěte si vybrala oblíbenou herečku Jennifer Aniston.