Sen o tsunami

Sen o tsunami
Zdálo se vám někdy o vlně tsunami? Věřím, že v tu chvíli je to dost nepříjemný zážitek, který ale nemusí znamenat vždy nepříjemnou situaci v životě, na kterou tento sen může upozorňovat. Zjistěte, co všechno může sen o tsunami znamenat.

Jde o sen nebo o vzpomínku?

Výkladů snů o vlně tsunami je hned několik. V první řadě je velmi důležité zamyslet se nad tím, zda jste tento katastrofický zážitek viděli ve filmu, nebo dokonce zažili na vlastní kůži. V tomto případě hrají roli vaše vzpomínky a sen pro vás nemá jiný význam. Po prožití takového traumatizujícího zážitku je vhodné vyhledat terapeuta, který vám s nočními děsy pomůže.

Dále vlna tsunami ukazuje na komplikace v osobních vztazích a nedorozumění

Zalistujme ve snářích

Pokud se u vás sny o tsunami objevily bez návaznosti na realitu, zalistujeme ve snářích, abychom odhalili jejich podstatu. Zaměřme se na to, jak byla vlna tsunami velká. Velikost vlny symbolizuje vaše emoce a odráží váš stav. Je-li vlna tsunami opravdu obrovská, ukazuje na kariérní růst a stres spojený s ním. Pokud se vám zdá o záplavě, která je spojena s tsunami, znamená to, že jste zaplaveni pocity. Může se stát, že přespříliš emocí vám dokonce uškodí. Slyšíte-li povodeň v dálce, je ve vaší blízkosti nebezpečný člověk, díky kterému můžete trpět. A pokud vám voda pronikla do bytu, upravte vztahy se svými blízkými. Smete-li vlna vše, co jí stojí v cestě, dejte si pozor na majetek.

Sen o tsunami
Zdroj: IgorZh / Shutterstock

Ve vašem životě nebude chybět vzrušení

Viděti ve snu vlnu tsunami také ukazuje na vzrušení v životě. Čím je vlna velkolepější, o to více zážitků budete vnímat. Mohou být jak pozitivní, tak negativní. Záleží ovšem na vašem pohledu a přístupu k věci.

Pokud je voda, která se nese ve vlně zakalená, může pro vás znamenat špatné období. Dále vlna tsunami ukazuje na komplikace v osobních vztazích a nedorozumění. Vše je ale na vás. Sen ukazuje pouze hrozící riziko. Vy jste upozorněni a záleží na vás, jak danou situaci zvládnete.