6 znamení zvěrokruhu, která se neustále podceňují

6 znamení zvěrokruhu, která se neustále podceňují
Podceňovat se neznamená pouze si myslet, že jsme mnohem horší než ostatní. Znamená to, mít úctu k ostatním bez ohledu na věk, pohlaví a další faktory. Někteří lidé vědí, že ostatní před nimi nepadnou na kolena, a právě tito lidé jsou důvodem, proč se cítíme tak jistě. Patříte i Vy mezi lidi, kteří mají sklon k neustálému podceňování, ale zároveň máte úctu ke všem?

 Ryby (19. února - 20. března)

Plně si uvědomujete, že svět je krutý a jakmile vymyslíte skvělý plán, jak být v životě šťastný, tento plán se rozplyne ještě předtím, než se stačí uskutečnit. Z tohoto důvodu si neustále myslíte, že nejste dostatečně dobří, a podceňujete se, kdykoliv se Vám naskytne příležitost. Jste k ostatním milí, poněvadž nechcete, aby se kdokoliv na světě cítil jako Vy.

Rak (21. června - 22. července)

Velice si zakládáte na svých vztazích, a proto ostatní neponižujete. Pokud někoho ponižujete, jste to Vy sami. Kdykoliv se Vám něco přestane dařit, a může to být vinou někoho jiného, Vy za všechno viníte pouze sebe. To, že si na nic nehrajete, Vás v očích ostatních činí učiněným andělem, poněvadž jste známí pro svou nikdy nekončící laskavou povahu.

Váhy (23. září - 22. října)

Máte rádi vyvážený život bez předsudků a urážlivých slov. Nicméně to neznamená, že tomu skutečně tak je. Možná jste dnes ráno vstali s nápadem, že uděláte svět snesitelnější pro všechny lidi, kteří zde žijí, jenže posléze zjišťujete, že to tak jednoduché není a čeká Vás ještě dlouhá cesta. Vzpomínka na toto Vás vždy ničí a Vy se začínáte podceňovat, ale doufáte, že jednou svět změníte.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Podceňujete se jen proto, abyste zastavili šikanu. Šikanovanému člověku říkáte, že jste určitě mnohem horší a bezcennější než on, aby se necítil tak mizerně,  a tomu 

kdo ho šikanuje, se tímto snažíte sdělit, že nikdo na této planetě není dokonalý. Někdy dosáhnete svého, někdy ne. Pokud nedosáhnete svého úmyslu, opravdu se začnete obviňovat z nedostatku píle.

Blíženci (21. května - 20. června)

Téměř na nic nemáte svůj vlastní názor. Neustále se podceňujete a mnohdy to je podceňování nezdravé až mysli škodlivé. Chcete udělat radost ostatním lidem, přejete si, aby všichni žili v domnění, že celé lidstvo je si rovno. Pokud Vás lidé začnou využívat kvůli Vaší dobrotě, Vaše sebepodceňování nemá konce. Říkáte si, že příště nikomu nevyhovíte, ale není to pravda.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Sebepodceňování je Vaše vlastnost, s níž jste se již narodili. Stanovujete si vysoké cíle, a pokud jich nedosáhnete, nastává trest v podobě podceňování sebe sama. Vyrazíte-li na veřejnost, dá se očekávat, že si budete myslet, že takové zklamání nepřejete nikomu jinému, a chováte se k lidem čestně a pokorně, ale také chladně a odtažitě.

Zdroj článku: