Finanční horoskop na únor: Blíženci by měli šetřit, ale štíři se mají na co těšit

Finanční horoskop na únor: Blíženci by měli šetřit, ale štíři se mají na co těšit
Bojíte se o svou finanční situaci? Přemýšlíte, zda si zarezervovat dovolenou, nebo raději ušetřit peníze na horší časy? Podívejte se, co si pro Vás únor připravil. 

Finance a s nimi spojenou zajištěnost a stabilitu řeší zajisté každý z nás. Občas si chceme vyhodit z kopýtka, ale nejsme si jistí, jak se bude obsah naší peněženky vyvíjet další měsíce. Právě proto jsme se podívali, jak se Vám bude dařit v únoru. Na koho čeká opravdová radost a finanční úspěch a kdo si má dát pozor a raději myslet na zadní vrátka? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

S financemi si v únoru nebude příliš lámat hlavu. Podařilo se Vám vytvořit si slušnou finanční rezervu, a tak Vás nerozhodí ani případná nižší výplata. Nemusíte sice otáčet každou korunu, ale dejte si pozor na zbytečné rozhazování bez rozmyslu. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

V práci budete tvrdě dřít, a to se Vám po finanční stránce opravdu vyplatí. Dočkat se můžete nejen pěkné výplaty, ale také nečekaných prémií. Vaše práce tak bude sice po zásluze odměněna, ale dejte si pozor především na vyčerpání a únavu. Nasadíte totiž opravdu velké tempo. 

Býkům se v práci bude dařit a promítne se to v prémiích, Zdroj: Bigc Studio/ Shutterstock

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

V únoru budete mít trochu rozhazovačnou náladu. Povánoční výprodeje ještě stále trvají a Vás budou lákat ve velkém. Před každým nákupem si ale dobře rozmyslete, zda o danou věc opravdu stojíte. Vaše utrácení totiž bude neúměrné Vaší finanční situaci

Rak (22.6. - 22.7.) 

Nový rok je dávno za námi, ale Vy na to trochu zapomínáte. V únoru budete stále pokračovat ve vánočním pomalém tempu, a to poznáte také na odměně za Vámi odvedenou práci. Ve Vašem zaměstnání proto zaberte, aby Vám nakonec nezbyly jen oři pro pláč. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Vaše finanční gramotnost je sice na velmi dobré úrovni, ale v únoru budete mít chuť svému okolí ukázat, jak moc dobře se máte. Raději to ale nedělejte. Nejen, že si tak můžete rozhodit svoji finanční situace, ale mohou Vás také ohrozit závistiví lidé z Vašeho okolí. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

V únoru se Vám bude dařit výborně. Vaše pracovní nasazení bude odměněno a Vy si tak můžete dovolit vyhodit si z kopýtka. Popřemýšlejte tak třeba o krásné dovolené, kterou si opravdu zasloužíte a přinese Vám tolik potřebný klid a odpočinek. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Dejte si tento měsíc pozor na nenadálé výdaje a raději se příliš v utrácení neunáhlujte. Pro někoho se může jednat o pokaženou pračku, pro jiného zase drahou návštěvu zubaře, nebo dokonce vystavení nepříjemné pokuty. S větším utrácením raději počkejte na nadcházející měsíce. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Tak Vy se máte v únoru opravdu na co těšit. Dařit se Vám bude skvěle a peníze k Vám potečou proudem. A nedá Vám to ani příliš zabrat. Dařit se Vám bude vše, na co sáhnete. Směle si tak můžete naplánovat dovolenou, nebo si koupit něco, po čem již delší dobu toužíte. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Začátek měsíce možná nebude ideální a potkají Vás nějaké nečekané výdaje. V druhé půlce měsíce se ale situace stabilizuje a Vy se zase uklidníte. Tento měsíc tak nebude sice přát velkým nákupům, ale zároveň se nemáte rozhodně čeho bát. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Únor pro Vás bude po finanční stránce poměrně klidným měsícem. Nepřinese Vám nic nenadálého a Vy se dále ponese na vlnách předchozích měsíců. Nemusíte se bát ničeho nepříjemného, ale také na Vás nečekají žádné překvapivě závratné částky. 

Vodnáři dostanou chuť poznávat nová místa, Zdroj: Soloviova Liudmyla/ Shutterstock

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

V únoru budete mít chuť užívat si život a poznávat nová místa a města. Hodně peněz tedy budete investovat do cestování. Možná se sice v některých oblastech budete muset uskromnit, ale Vaše finance nebudou nijak výrazně ohroženy. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

 V únoru Vás peníze nijak trápit nebudou. Cítíte se finanční zajištění, a proto ani nebudete otázku peněz tolik řešit. Více Vás ale potrápí Váš osobní život a mezilidské vztahy. Dejte si proto pozor, abyste nenechali své soukromí zasahovat do práce. 

Zdroj článku:
  • Autorský text