Jak přimět Vodnáře, aby se do Vás zamiloval

Jak přimět Vodnáře, aby se do Vás zamiloval
Ve Vodnáři je častokrát složité číst, abyste věděli, co přesně od života chce. Každý Vodnář je jiný, jisté je však jedno – rád pomáhá ostatním lidem a zvířatům, je hodně inteligentní a skrývá své skutečné pocity. Pomohlo Vám to? Pokud ne, zde máte přehled toho, jak byste se v jeho přítomnosti měli chovat, abyste měli šanci, že se do Vás zamiluje.

Nechte ho, aby Vás poznával

Vodnář je hodně zvědavý člověk. Nechce, aby mu někdo říkal, jak svět funguje, musí ho prozkoumat, aby byl šťastný. To platí i v případě, že Vás bude chtít poznat. Důležité je upřímně odpovídat a nevyhrknout na něj všechny detaily již při první otázce. Nechte ho, aby se na podrobnosti ptal sám. Tím se pro něj stanete zajímavějšími než většina Vaší konkurence.

Nežárlete

Vaše vyhlídnutá láska rozhodně nechce být ve vztahu, kde ho bude partner dusit. Žárlivost je snad ta nejhorší vlastnost, se kterou se mohl setkat. Vy to rozhodně nedělejte. Pokud jste se na něčem domluvili a on Vaši schůzku odvolá jen proto, že se rozhodl sejít se s někým, kdo je pro něj momentálně mnohem důležitější, tím, že spustíte žárlivou scénu, se na jeho seznam veledůležitých osob nikdy nedostanete.

Připravujte mu příjemná překvapení

Vodnář miluje moment překvapení, pokud se nejedná o něco hrozného. Proto ho vždy něčím překvapte. Stačí, když mu koupíte jeho oblíbené jídlo z oblíbené restaurace nebo mu koupíte malý dárek, který ho potěší. Avšak nemusíte nic kupovat. Existuje řada způsobů, jak Vodnáře pozitivně překvapit. Stačí jen zapojit fantazii a vymyslet něco originálního. Pokud Vám překvapení oplatí, jste na dobré cestě.

překvapení
Vodnář miluje moment překvapení, Zdroj: GaudiLab / shutterstock

Nesdělujte mu o sobě všechno najednou

Tento bod je hodně podobný tomu prvnímu. Vodnář totiž snadno ztrácí zájem, pokud již není co prozkoumávat. Z tohoto důvodu se vyvarujte možnosti, že o Vás zjistí všechno. To neplatí pouze u společné komunikaci, Vaši přátelé, kteří na Vás rádi všechno všem vyžvaní, by se s možným partnerem Vodnářem rozhodně setkat neměli, pokud chcete udržet jeho pozornost na Vaší osobě.

Ukažte mu, že se o sebe dokážete postarat sami

Nebojte se mu ukázat, že ho k životu nepotřebujete. Může to znít krutě, ale funguje to. Vodnář si váží lidí, kteří ho neustále nežádají o radu či pomoc, a do těchto lidí má největší šanci se zamilovat. Přizpůsobte se tomu. Ukažte mu, že jste soběstační a dokážete si vydělat dostatek peněz, abyste ho neustále nežádali o půjčku.

Použijte svou inteligenci, abyste si popovídali

S Vodnářem si nemůžete popovídat jen tak o ledasčem. Děsí se rozhovorů založených na emocích. Raději si povídá o hlubších tématech, nad nimiž může přemýšlet logicky. Dejte si pozor, abyste v jeho přítomnosti neodpověděli blbost, poněvadž to ho s největší pravděpodobností odradí. Neřídí se fyzickým vzhledem, když si vybírá partnera, řídí se partnerovou inteligencí.

Zdroj článku: