Partnerský horoskop víkend: Berani budou oddaní, Lvi se usmíří

Partnerský horoskop víkend: Berani budou oddaní, Lvi se usmíří
Posilování vztahů a sexuální touha budou tento víkend nevšedně silné, a to zejména v neděli, kdy bude možno na obloze zpozorovat úplněk ve Štíru i zatmění Měsíce. Nedílný vliv na úplněk mají také Váhy, největší v pátek. Jaký osud v lásce připravily hvězdy vám od 13. května do 15. května?

Beran (21. března – 19. dubna)

Uvědomíte si, že jste se ke svému partnerovi nechovali nejlépe, a chystáte se to změnit. Měsíc ve Štíru a ve Vahách zajistí vaše oddané chování k partnerovi a zatmění podporuje intimitu. Pokud poslechnete svou intuici a místo hádek vyřešíte spory soucitem, i ten nejkomplikovanější vztah se brzy urovná.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend bude vaše partnerství klidné, a to zejména díky nadcházejícímu zatmění Měsíce, které doplní energii do vašeho sedmého domu partnerství a oddanosti. Dokonce prohloubíte své spojení s partnerem a docílíte zlepšení vašeho vztahu. Pokud nevěříte, že se vaše partnerství obrátí k lepšímu, je vhodný čas navštívit poradnu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete se uklidnit a popřemýšlet, co ve vašem životě opravdu chcete. Pokud se nerozhodnete, čeho byste v partnerství chtěli dosáhnout, bude to horší a horší. Pokud si však uvědomíte, co od partnera a vztahu celkově očekáváte, prožijete krásné chvíle.

Rak (22. června – 22. července)

Měsíc ve Vahách v pátek osvětlí váš čtvrtý dům domova a rodiny. Ačkoliv svou rodinu a svůj domov vnímáte krásně a citlivě odjakživa, tento víkend se vám na tato témata naskytne zcela nový pohled. Uvědomíte si, že ne vše, co jste pro rodinu dělali, nebylo správné, a tyto tři dny budete mít čas vše napravit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ve vztahu budete řešit drobné problémy, ovšem nakonec je vyřešíte na výbornou. Poté si užijete klidný víkend, poněvadž váš partner se po menší hádce začne chovat lépe a ve vašich očích se změní k lepšímu. Jakmile se i vy vykřičíte, dosáhnete emocionální rovnováhy a usmíření.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš partner bude mít tento víkend upřímnou radost, poněvadž vám již v pátek něco bude říkat, že byste se k němu měli tento víkend chovat lépe a ne ho neustále komandovat za jeho rozhodnutí. Byli-li jste v poslední době rozhádaní, urovnáte veškeré spory s partnerem. Užijete si poklidný víkend.

Váhy (23. září – 23. října)

Sebedůvěra, jíž vám poskytne Měsíc svítící ve vašem vlastním znamení, vám dá možnost vyjádřit své vlastní názory, což váš partner jistě ocení, jelikož se může cítit unaven z vaší neustálé nerozhodnosti. Budete mít možnost sdělit partnerovi, jak se ve vztahu cítíte vy, a váš vztah se zlepší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš již tak dosti citlivý sexuální smysl se o víkendu ještě zesílí, obzvláště v sobotu a neděli, kdy Měsíc vstupuje do vlivu Vašeho znamení. Ať již víkend budete s partnerem trávit doma nebo na nějakém výletě, vždy si najdete příležitost k tomu, abyste partnerovi projevili hodně lásky a věrnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend budete trávit uvědoměním si a plněním svých snů. Zřejmě budete chtít někam vycestovat a požádáte partnera, aby si s vámi někam vyrazil, pokud nechce přes víkend zůstat doma sám. Během výletu vám intuice vždy přesně řekne, jak se váš partner cítí, tudíž vaše společné dobrodružství bude pro oba příjemné.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner z vás nebude příliš nadšen, neboť dáte přednost kariéře před ním. Pokud to je typ člověka, který nedokáže pochopit potřeby a tužby druhých, přes víkend u vás doma převládne dusno. Budete mít tolik práce, že na svého partnera nebudete mít čas přes celý víkend.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zaměříte se plně na sebe. Čeká vás mnoho rozhodnutí a mnoho práce a svého partnera zapomenete přizvat, aby vám pomohl. Může se proto cítit nemilován a nedoceněn a také se vám na konci tohoto víkendu o tomto zmíní. Dobře si rozmyslete, v jakém duchu budete vést konverzaci, mohli byste svých slov později litovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend se bude projevovat vaše mysl, která vám řekne, že ne všechno je tak dokonalé, jak byste si přáli mít. Budete proto přemýšlet o rozchodu. Zvažte všechna pro a proti, než se rozhodnete, jinak byste mohli svého rozhodnutí litovat až do konce vašeho života. Ujistěte se, že vztah se opravdu nedá zachránit, než odejdete.

Zdroj článku: