Velký horoskop štěstí na září pro všechna znamení

Velký horoskop štěstí na září pro všechna znamení
Tento horoskop vám napoví, co je potřeba udělat, abyste nalezli skutečné štěstí a který den bude stát štěstěna těsně po vašem boku. Váhy budou nejšťastnější, když najdou ve své práci hlubší smysl, Štíři zase, když se vrátí sami k sobě.

Září bude obecně poměrně hektickým měsícem plným změn, a to pro všechna znamení zvěrokruhu. Hvězdné konstelace naznačují značné posuny v osobním, pracovním i rodinném životě. Přesto, že pro každého štěstí leží v trochu jiné oblasti, jednotlivá znamení spojují jisté společné znaky. Hvězdy napovídají, co je potřeba udělat pro to, abyste se přiblížili svému šťastnějšímu já.

Beran (21. března - 19. dubna)

Tento měsíc nechte projevit svého vnitřního bojovníka a neberte ne jako odpověď. Jedná se o významný návrat k vašemu vnitřnímu já. Když vstoupíte do prostoru větší jistoty, vrátí se vám jiskra a s každou volbou, kterou učiníte, získáte cenné potvrzení, že jste na správné cestě. Vaším nejšťastnějším dnem bude pátek 29. září.

Býk (20. dubna - 20. května)

Jupiter začíná svou retrográdní dráhu v Býku, aktivuje váš sektor sebe sama a pomáhá vám hlouběji pochopit, jak najít štěstí, které hledáte. Na rozdíl od retrográdního Merkura nepřináší Jupiter tvrdé lekce nebo výzvy, ale schopnost pochopit, co ve vašem životě vytvářelo překážky. Vaším nejšťastnějším dnem bude pondělí 14. září.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Nezapomínejte, že slova, která říkáte, skutečně vytvářejí život, který nakonec žijete. Jako znamení zvěrokruhu, které je známé svou silou v komunikaci, se učíte, jaký je rozdíl mezi pouhým mluvením a používáním slov se záměrem. Snažte se nad tím zamyslet, abyste mohli lépe pochopit a ocenit dar, který máte. Vaším nejšťastnějším dnem bude neděle 23. září.

Rak (22. června - 22. července) 

Úplněk v Beranu na konci září aktivuje váš sektor kariéry a pomůže vám zaměřit se na tuto oblast života, protože vás to táhne k činům. Vy tak získáváte inspiraci k tomu, abyste viděli, že život vám nabízí mnohem víc, než jste si představovali. Vaším nejšťastnějším dnem bude pátek 29. září.

Lev (23. července - 22. srpna)

Je čas a udělat velký krok vpřed. Letošní rok byl pro vás ve znamení hluboké sebereflexe, protože jste viděli, jak mnoho vašich starých snů mizí, aby uvolnili místo těm, které právě začínáte vytvářet. Růst vždy něco změní, zejména když víte, kdo jste a co od života skutečně chcete.  Vaším nejšťastnějším dnem bude pátek 29. září.

Panna (23. srpna - 22. září)

Retrográdní Jupiter ve znamení Býka aktivuje během září váš sektor štěstí a hojnosti a pomůže vám vidět, co od života potřebujete, abyste se cítili úspěšní, naplnění a skutečně naživu. V této části vašeho života vás Jupiter v tomto roce již obdařil větší hojností, ale je na vás, abyste zjistili, co to pro vás v této nové fázi znamená. Vaším nejšťastnějším dnem bude pondělí 24. září.

Váhy (23. září - 22. října)

I když máte tendenci dívat se na věci logicky, bylo by nejlepší naladit se na svou intuici, protože jste vedeni k tomu, aby váš profesní život naplňoval větší smysl. Můžete mít tendenci soustředit se na udržení klidu a zajištění toho, aby vše fungovalo v harmonii, ale často v rámci tohoto procesu zanedbáváte své vlastní potřeby. Vaším nejšťastnějším dnem bude středa 13. září.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Asteroid Vesta představuje vaše božské poslání nebo záměr duše v tomto životě. Když se 13. září přesune do znamení Raka, zvýrazní váš sektor štěstí a hojnosti, protože cítíte, že vás to táhne k vytvoření hlubšího vztahu k sobě samým. Tento pocit naplnění a cílevědomosti vás povede také k vašemu vysněnému životu. Vaším nejšťastnějším dnem bude právě středa 13. září.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Retrográdní Venuše ve Lvu se pohybuje vaším sektorem štěstí a hojnosti, přináší jistou moudrost, ale také vás nutí zamyslet se nad rozhodnutími, která jste učinili. Místo toho, abyste se soustředili na to, co byste udělali jinak, zaměřte se spíše na vzdálené obzory, o kterých sníte. Skutečně nezáleží na tom, co se stalo v minulosti. Pokud jste se z toho poučili, splnilo to svůj účel. Nyní jde o to, abyste se mohli posunout vpřed. Vaším nejšťastnějším dnem bude neděle 13. září.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Novoluní v Panně 14. září aktivuje vaši zónu štěstí a hojnosti a připravuje vás na krásný nový začátek. Panna je znamením léčení, plánů a detailů. Žádá vás, abyste se soustředili na to, co je třeba udělat nyní, abyste později mohli uskutečnit to, o čem sníte. Vaším nejšťastnějším dnem bude čtvrtek 14. září 2023.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Po dlouhém období retrográdní Venuše ve Lvu se vám bude chtít trochu odlehčit. Jako vzdušné znamení potřebujete cítit volnost, abyste se naladili na své nitro a našli odpovědi, které hledáte. Retrográdní Venuše toho hodně vynesla na povrch, pokud jde o vaši minulost a růst, kterého jste již dosáhli, ale nyní je čas přijmout krásné nové možnosti vaší budoucnosti. Vaším nejšťastnějším dnem bude sobota 23. září.

Ryby (19. února - 20. března)

Září přinese finanční hojnost, protože úplněk v Beranu aktivuje tuto oblast vašeho života. Beran je ohnivé znamení, které vládne sebeúctě, hodnotě a finanční sféře. Obvykle máte tendenci žít spíše v duchovním než materiálním světě, ale v poslední době jste dostali mnoho lekcí týkajících se rovnováhy a vlastní hodnoty. Když pochopíte, jak jsou tyto dvě oblasti propojeny, můžete se také napojit na to, jak přitáhnout to, po čem toužíte. Vaším nejšťastnějším dnem bude pátek 29. září.

Zdroje článku: