Jaká bude vaše první adventní neděle podle horoskopu? Co vás v tento čas čeká?

Jaká bude vaše první adventní neděle podle horoskopu? Co vás v tento čas čeká?
Adventní čas je jedním z nejkrásnějších období v roce. Pojďme se podívat, co čeká na jednotlivá znamení. Na co si máte dát pozor a co vás naopak příjemně překvapí?

S první adventní nedělí začíná krásný čas plný těšení se na Vánoce, zklidnění, láskyplné atmosféry, vůně svařeného vína a punče a samozřejmě také koled. Zní to krásně. Občas nám ale mohou i tyto krásné časy narušit nepříjemné události. Co čeká na jednotlivá znamení horoskopu první adventní neděli? Dočkáte se těchto krásných chvil, nebo se budete muset mít na pozoru? Co můžete udělat, abyste si tento významný den užili? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Delší dobu vás trápí obavy a strachy o budoucnost. Kouzlo první adventní neděle vás ale ujistí o tom, že není třeba se bát. Vše se děje tak, jak se to dít má, a vy se brzo budete mít mnohem lépe. A třeba právě v tuto neděli zažijete malý zázrak, který vás o vašem štěstí ubezpečí. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

První adventní neděli budete zažívat nádherné chvíle. Nejenže vás pohltí laskavá a harmonická atmosféra, ale užijete si také mnoho zábavy a sounáležitosti se svými přáteli a rodinou. Probudí to ve vás velkou vlnu optimismu, a vy se tak skvěle naladíte na konec roku a začátek toho nového. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Již delší dobu hledáte vztah, který by zaplnil vaše prázdné srdce. Po vztahu ale toužíte natolik, že máte nutkání sáhnout po vztahu, u kterého víte, že není pro vás vhodný. To se ale o první adventní neděli změní. Zvednete svou laťku a poznáte nového úžasného člověka, ze kterého se může brzo stát vaše životní láska. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Konečně přesně víte, co od života chcete. Stála za tím hromada práce a sebepoznání a o první adventní neděli konečně začnete sklízet první ovoce vašeho úspěchu. A tento úspěch se bude týkat především lásky a vztahů. U někoho se může jednat o zlepšení současného vztahu, na někoho jiného zase čeká setkání s novou láskou. 

úspěch
Zdroj: Fit Ztudio / shutterstock | úspěch

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

První adventní neděli vás překvapí příval nové životní energie. Objevíte svoji obrovskou vnitřní sílu a budete mít pocit, že dokážete vše. Díky tomu si také zvolíte nový životní směr, začnete se vzdělávat a pracovat na nových projektech. Ve většině případů se bude jednat o projekty pracovní. Pro někoho může jít ale také o oblast mezilidských vztahů. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Pocity únavy a utápění se v problémech vrcholí. A právě tuto neděli si řeknete DOST! Vezmete život pevně do svých rukou a začnete pracovat na situacích, které vás delší dobu trápí. Díky zdravému sebevědomí a asertivitě dokážete téměř vše. Nezapomeňte ale začít tuto vaši změnu pořádným odpočinkem, díky kterému načerpáte sílu a začnete měnit svůj život k lepšímu. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

V neděli budete mít pocit, že potřebujete obrovskou změnu. Budete mít chuť razantně a rychle změnit všechno, co ve svém životě máte. Je ale potřeba se trochu uklidnit a na změny nespěchat. Teď není vhodná doba na to, abyste překopali svůj život od základů. Raději se zaměřte na příčinu těchto potřeb a zapracujte na vztazích ve své rodině. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Občas si chcete všechno vybojovat sami bez pomoci druhých. Síly vám ale dochází a v neděli si to konečně přiznáte a využijete pomoc svého partnera/partnerky. Velmi se vám uleví, dočkáte se velkých úspěchů a také upevníte svůj vztah. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Vánoční čas je obdobím, které chceme trávit se svými milovanými. Ve vás se ale probudí hned první adventní neděli pocit, že budete sami, a budete z toho smutní. Nebojte, sami určitě nebudete. Navštivte rodinu, kamarády a užívejte si krásné dny plné smíchu a radosti.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Tuto neděli na vás čeká velmi příjemná nabídka, která vám otevře nové dveře ve více oblastech. Může se jednat nejen o práci, ale také o lásku. Díky této nabídce vyrazíte na cestu, která významně změní váš život. Nebojte se a nabídku přijměte. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

První adventní den se setkáte s novými lidmi, nebo se starými přáteli, které jste dlouhou dobu neviděli. Toto setkání pro vás bude velmi pozitivní a pomůže vám srovnat vaši psychiku. Díky těmto lidem se budete cítit v harmonii, klidu a míru. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Možná se vám v poslední době příliš nedařilo, ale tuto adventní neděli se otočí kolo štěstí zase ve váš prospěch. Seberete odvahu a díky mírumilovným řešením a kompromisům se vám podaří urovnat vztahy, které vás delší dobu trápily. 

Zdroj článku:
  • autorský text