Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc listopad

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc listopad
Čeká vás náročné životní rozhodnutí a potřebujete pomoci s rozhodnutím nebo vás jednoduše zajímá, co si pro vás měsíc listopad přichystal? Najděte se v našem hvězdopraveckém horoskopu a zjistěte o svém osudu více.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Listopad pro vás bude náročným měsícem plným životních zkoušek a těžkých rozhodnutí. Na konci každého temného tunelu je ale vždy světlo, pokud všechny zkoušky překonáte. Buďte proto trpěliví a počkejte si.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V měsíci listopadu na sebe dávejte velký pozor. Budete náchylní k nemocem, nachlazením a drobným zraněním. Při odchodu z domu proto v tyto chladné dny nezapomínejte na teplé oblečení. Zdraví je totiž pro nás to nejdůležitější.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ve vašem životě se objeví nová zajímavá osoba, která do vašeho života vnese spoustu vzrušení a nenechá vás v klidu. Zda se bude jednat o vztah kamarádský, nebo romantický, záleží na vás. Hlavní je, že tento měsíc se opravdu nebudete nudit a zažijete spoustu dobrodružství.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V tomto měsíci na vás čekají rozpory v rodině. Ať už se bude jednat o rozpory s příbuznými, partnerem nebo dětmi, vše se vyplatí řešit s klidnou hlavou. Hádky totiž ničemu nepomohou, a tak se snažte udržet klid a raději si o všem promluvit a snažit se navzájem pochopit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V práci tento měsíc budete jen zářit. Vše vám půjde rychle od ruky, a vy tak budete dostávat ocenění ze strany kolegů i od šéfů. Využijte tohoto období na maximum a snažte se vašeho šéfa co nejvíce okouzlit. Možná si na vás vzpomene právě tehdy, až se bude později rozhodovat o povýšeních.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na Panny čeká nová láska. V tomto měsíci budou hvězdy na vaší straně, a tak se můžete těšit na nové vzrušení v podobě osoby, která možná změní celý váš život. Jestli ve vašem životě tato osoba ale zůstane, to záleží jen na vás. Buďte proto otevření novým vztahům a přátelstvím a uvidíte sami, kam to povede.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tento měsíc budete mít opravdové štěstí. Není jasné, zda to bude spočívat v potkání starého známého nebo k lehkému nabytí majetku, ale je jasné, že tento měsíc vám štěstí bude hrát do karet. Ať už toto poselství budete brát vážně, nebo ne, raději bychom si sportku vsadili. Nikdy totiž nevíte, co vás zrovna čeká.

Zdroj: Arsenii Palivoda/ Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři by měli být na pozoru. Blíží se totiž zdroj neznámého nebezpečí, které jim v životě může pěkně zavařit. Není jisté, jestli nebezpečí bude pocházet od lidí nebo od něčeho jiného, ale je jisté, že se nebude jednat o nic pěkného. Buďte proto ostražití a při první známce nebezpečí berte nohy na ramena.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, vy si tento měsíc polepšíte! Může to znamenat povýšení, pochválení od partnera, úspěchy dětí ve škole, zlepšení vztahů v rodině nebo lehké získání určitého obnosu peněz. Ať to bude cokoli, je téměř jisté, že to bude mít velmi pozitivní vliv na váš život.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, vy si dejte pozor na hádky. V tomto měsíci vás jich bude čekat požehnaně, a to nejen v rodině. Dejte si na ně pozor i v práci. Zde by se vám to nemuselo vyplatit, pokud se bude jednat o nadřízené. Dejte si tak pozor na jazyk a raději v práci příliš neodmlouvejte. Nemuselo by to totiž dobře dopadnout.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tento měsíc bude klidným obdobím, a budete mít tak čas na jistě zasloužený odpočinek. Dopřejte si proto před prosincovým vánočním shonem ještě pár chvil jen pro sebe. Napusťte si horkou vanu, běžte si zaplavat nebo se jen koukněte na váš oblíbený seriál. Možnostem se hranice nekladou.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V měsíci listopadu budete oplývat dobrou náladou a budete rozdávat úsměvy na všechny strany. Využijte tak tohoto měsíce k navazování vztahů a vylepšování těch stávajících. Usměvavým lidem to jde přece jenom o něco lépe. Úsměv je totiž velikým pomocníkem, pokud přijdou na řadu vztahy.

Zdroje článku: