6 znamení zvěrokruhu, která mohou být aktivisty

6 znamení zvěrokruhu, která mohou být aktivisty
Pokud se v našem světě odehrává něco, co mění svět k horšímu, ale zdá se, že my jakožto jedinec to nemůžeme změnit, většina lidí se vykašle na nějaké změny. Avšak spadáte-li do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, máte šanci, že se nebojíte říci svůj názor a spojíte se s podobně smýšlejícími jedinci. Máte sklon k aktivismu?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud vidíte problém, který škodí celé společnosti, nenecháte si ho pro sebe. Naopak – budete do posledních sil bojovat o zlepšení. Hodně vám záleží na ostatních lidech i na celé planetě. Spravedlnost je pro vás hodně důležitá, snažíte se jí dosáhnout všemi možnými způsoby. Pokud to vaši nepřátelé nechtějí pochopit, ve svých metodách přitvrdíte. Vždy všem slíbíte, že zlepšíte život na naší rodné planetě, a tohoto se držíte.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile se pro něco nadchnete, nikdy neustoupíte ze svého boje. Pokud se přidáte k aktivistům, vaši nepřátelé budou mít jen pramalou šanci na vítězství. Nechybí vám totiž odhodlání. Pokud zjistíte, že něco změnit nelze, uděláte vše pro to, aby změny dosáhnout šlo. Jste hodně vášniví a impulzivní, pokud se stanete aktivistou. Dosáhnete všeho, čemu věříte.

Ryby (19. února – 20. března)

Zoufale potřebujete pomáhat ostatním lidem, zvířatům a planetě Zemi celkově. Nestane se, že byste couvli z boje, pokud vidíte, že to někomu pomůže. Lidé, kteří nemají stud ublížit hodným lidem, jsou pro vás životní nepřátelé. Nenecháte je na pokoji, dokud nezmění svůj názor, to znamená neprozřou, že celou tu dobu neměli pravdu. Vaše představivost je silný nástroj v této oblasti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Víte, co kdy je potřeba udělat. Nehrozí, že byste se postavili za něco, co nemá smysl bránit. Dobře analyzujete všechny situace i s možnými následky, někteří lidé proto o vás mohou tvrdit, že vidíte do budoucnosti. Nebojíte se mluvit s lidmi o věcech, které by se měly změnit. Jste přístupní každému jinému názoru, avšak ten svůj nikdy nezměníte.

Váhy (23. září – 22. října)

Vyhýbáte se výměně názorů tak často, jak jen to jde. Tedy pokud není v ohrožení spravedlnost. Tolik po ní toužíte, že přetrpíte konfrontaci, jen abyste pomohli k lepšímu světu. Pokud vidíte, že ve světě je hodně nespravedlnosti, nikdy nebudete mlčky přihlížet, jak se situace kolem vás neustále zhoršuje. Nevadí vám prosadit váš názor, je-li potřeba.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste extrémně odhodlaní. Ne nadarmo se říká, že jste přirozený vůdce. Co si zamanete, to se snažíte proměnit v realitu. Pokud vidíte, že se s někým zachází špatně (obzvláště jedná-li se o celou skupinu lidí), nepřihlížíte a začínáte válku s lidmi, kteří toto způsobili. Budete se rvát za všechny, kteří za nic nemohou. V okamžiku vašeho vítězství budete za hrdinu, což se vám bude líbit.

Zdroj článku: