Velký partnerský horoskop na rok 2023: Blížence čekají velké změny, Panny dosáhnou harmonie ve vztahu

Velký partnerský horoskop na rok 2023: Blížence čekají velké změny, Panny dosáhnou harmonie ve vztahu
Můžete se tento rok těšit na nový vztah nebo posun v tom stávajícím? Nebo vás čekají problémy a nedostatečné prožívání emocí? Tohle všechno vám napoví velký partnerský horoskop pro rok 2023.

Vztah je vždycky o dvou lidech. Horoskop na tento rok pro vaše znamení vám tak může ukázat, jestli budete emočně otevření, nebo budete spíše hledat nezávislost. Při čtení se nezapomeňte podívat i na to, jak to bude mít právě váš partner, protože vám to může odhalit potenciální riziko neshod a problémů. Když na nich však společně zapracujete, jistě se vše urovná.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V jarním období tohoto roku budete plní emociální energie a snadno dokážete vnímat, co partner potřebuje. To vám může pomoci posunout vztah ještě o něco dále. Bude to však chtít opatrný přístup, ať svého partnera příliš nevyděsíte horlivostí. V druhé polovině roku společně můžete zažívat velké okamžiky a plno nového dobrodružství.

Berani budou plní emoční energie. Zdroj: sun ok/ Shutterstock

Býk (21. 4. – 20. 5.)

V tomto roce se budete věnovat milostným vztahům a romantice hlavně v jeho první polovině. Jarní měsíce pro vás znamení intenzivní prožívání vztahů. Přinesou mnoho zajímavých konverzací s partnerem i krásné chvíle strávené na společných schůzkách, dobrých večeřích a podobně.

Tento intenzivní prožitek však vyvážíte na podzim, kdy se trochu stáhnete do ústraní a budete se soustředit hlavně sami na sebe. To vám však může pomoci s dalšími vztahy do budoucna.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Vztahy pro vás budou tento rok poměrně nestálé. Čekají vás velké změny, kdy možná ukončíte stávající i dlouhodobý vztah a začnete na sobě trochu více pracovat. Nechcete se příliš vázat a potřebujete mít pocit, že sami ovládáte, co chcete dělat. Snaha o nezávislost vás však může připravit o potkání ideálního partnera, který by vám během roku mohl zkřížit cestu. Tak buďte otevřeni novým příležitostem.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

V roce 2023 bude konstelace hvězd jako dělaná pro vztahy. Budete s partnerem až s neuvěřitelnou lehkostí budovat společný život a posunete se tam, kam se již dlouho ohlížíte. Dokážete připravit nové nápady, jak získat společné zážitky. A protože budete vztahu až příliš věřit, může se stát, že na svou důvěřivost doplatíte, tak na to myslete.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Kreativní nápady a tvořivost hodně využijete hlavně v práci, takže se může stát, že na partnerský vztah již tolik nezbude. Platí to i pro energii, kdy je dobré dávat si pozor na to, ať kvůli práci netrpí váš partner. Snažte se hledat společné chvilky a s pomocí dobrého plánování by to neměl být žádný problém. Kromě ryzí vědomé práce na vztahu vás však čeká i několik příjemných romantických chvilek.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Ve vztazích se budete snažit dosáhnout harmonie. Budete se tak snažit dosáhnout ideálního vztahu nejenom v partnerském vztahu, ale také v rodině. Pomůže vám také vaše intuice, díky které dokážete odhalit, jestli to s vámi partner opravdu myslí vážně a chcete také projevovat stejnou snahu o práci na společném vztahu. U stálého partnerství je ideální čas na plánování společné budoucnosti.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

V tomto roce se do nových vztahů rozhodně nepoženete. Budete se soustředit hlavně na sebe a na pracovní zkušenosti, které chcete nabírat a zlepšovat se. Bojíte se, že budete věnovat energii někomu, kdo za to nestojí, na což v tento rok rozhodně nemáte pomyšlení. Žádné velké posuny vás však nečekají ani v aktuálních vztazích.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

U partnerského horoskopu pro tento rok vás čekají turbulence. Protože hodně pracujete, vás partner si možná najde nové přátele a zábavu. Dejte si tak pozor na nadměrné žárlivé výlevy, které vašemu vztahu rozhodně neprospějí. Můžete se cítit nejistí a budete obezřetní z pohledu odhalení emocí. Dejte si trochu času, ať všechno zpracujete a snažte se postupovat kriticky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dříve se vám ve vztazích moc nedařilo, ale tenhle rok se to naštěstí změní. Bude se dařit novým vztahům i těm stávajícím. Bát se tak nemusíte ani nejrůznějších změn, které většinou povedou tím správným směrem. Budete hýřit empatií, takže snadno dokážete přilákat nový protějšek, který by pro vás mohl být tou správnou volbou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tento rok pro vás bude převratný. A to bohužel nemusí být v dobrém slova smyslu. Čekají na vás totiž překážky zaměřené především na osobní život. Snadno se tak může stát, že začnete ztrácet půdu pod nohama. Odnést to přitom může především vztah. Očekávejte výrazné problémy, či dokonce konec vztahu. Dobrou zprávou však je, že se nenecháte ničím jen tak rozházet a věříte ve vlastní hodnotu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V průběhu roku budete toužit po nezávislosti. Můžete odmítat zájem partnera, což může vést až k rozchodu. S přicházejícím podzimem se to však začne pomalu měnit a projeví se vaše citová stránka. Můžete zachránit krachující vztah a po neshodách a hádkách přijde usmíření a opětovná obnova citů z vaší strany. Bez práce to však nepůjde a mnohdy je vztah hlavně o kompromisech a vzájemné domluvě.

Vodnář bude prahnout po nezávislosti. Zdroj: Sewupari Studio/ Shutterstock

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Podobně jako každý rok, tak i letos se můžete těšit na hluboké citové prožitky ze vztahů. Vaše silné stránky, jako jsou něha a empatie, pojedou na plné obrátky. Partner by toho však neměl využívat, protože na přelomu roku vás potrápí bezbranné pocity. A přesně tohle by pro vás mohlo být velmi nepříjemné, kdyby toho špatný partner zneužil.

Zdroje článku: