Horoskop na pátek 8.10.2021: Panny se mohou dočkat kariérního úspěchu. Blížence může pohltit prázdnota

Horoskop na pátek 8.10.2021: Panny se mohou dočkat kariérního úspěchu. Blížence může pohltit prázdnota
Přechod do nového měsíce přináší všem znamením spoustu nových možností a příležitostí. Některé planety mohou přinášet některým znamením i jisté komplikace. Někteří se zase mohou těšit z nových začátků. Co vás čeká a nemine, se dočtete v dnešním horoskopu.

Beran

Potřebujete nějakou disciplínu. Možná dnes sami potřebujete někoho, kdo by vás vedl, ačkoli jste to většinou vy sami, kdo někoho vede. Máte v sobě nadbytek energie, se kterou musíte dál pracovat. Chcete být více povzbuzování k větším výkonům, což očekáváte od druhých.

Býk

Při pátku máte více sklony k lenivosti. Už déle máte tendenci se vzbouřit proti nárokům vašeho současného zaměstnání. Než se jakkoli unáhlíte, uvědomte si, že se vůbec nemáte špatně a možná stačí, když budete plnit své povinnosti s kázní.

Blíženci

Černá Luna, která se nyní přesunula k Blížencům představuje prázdnotu, která může člověka pohltit. S tím je však potřeba pracovat, aby vás nepohltila úplně. Zkuste si uvědomit, jestli před sebou samým něco neskrýváte. Dnes se také může jevit mnohem obtížněji vaše komunikace s okolím, zkuste se proto zamyslet nad hledáním vlastní identity.

Rak

Jste přehlceni vašimi myšlenkami a neustále hloubáte o nepodstatných věcech. Zkuste se před spaním zaměřit na meditaci nebo se jakkoli jinak odtrhněte od každodenní reality, například četbou. Pro kvalitnější spánek je potřeba na chvíli vypnout. 

Lev

Přechodem do nového měsíce vstupuje Měsíc do znamení Lva, čímž přináší i malé nepříjemnosti. Ačkoli se dostanete do středu zájmu, můžete se však cítit nepříjemně a rozpačitě. Pokud budete vyhledávat pozornost, aniž byste vlastně věděli proč, dostanete se spíše do nesnází.

Panna

Dnešek je slibný pro různé úspěchy, nejvíce však v kariérním růstu. Jste velmi pilný pracovník a v pracovní dráze postupuje opatrně. Díky tomuto přístupu jste řádně oceněni a dočkat se můžete i dalšího růstu nebo povýšení. 

Váhy

Chcete získat to, po čem toužíte. Planeta Mars vám to nyní umožňuje, ale musíte svoje touhy sjednotit se společenským hodnotami a citovými požadavky, jinak se může stát, že budete ovládáni někým jiným, kdo to s vámi nemyslí upřímně. Dejte si pozor, s kým vztah navazujete.

Štír

Dejte si pozor na nemoci spojené zejména s reprodukčními orgány. Ty jsou v těchto dnech u vás nejvíce ohroženy. Pokud jste někomu učinili nějakou křivdu či jste se nezachovali fér, může se vám to nyní vrátit i s úroky jako bumerang.

Střelec

Máte sklony k tomu, že nic nedotáhnete do konce. Když se vám něco nedaří, sáhnete po něčem novém. Zkuste se dnes trochu poprat s důležitými úkoly. Za vaše nedořešené resty vás dnes nepochválí ani ostatní členové domácnosti. 

Kozoroh

Až příliš se poslední dobou zabýváte budoucností a tím, jak se zabezpečit a našetřit. Ostatní si vás cení za vaši dobrosrdečnost a otevřenost, ale s vaším opatrnictvím moc neoslníte. Zkuste se dnes více zaměřit na kouzla okamžiku a blízké osoby. Není vše jen o penězích.

Vodnář

Cítíte se svázáni a omezeni. Možná vám brání v novém rozhledu stagnace v minulosti, od které se nemůžete odpoutat. Zkuste se zamyslet, s kým se cítíte stále svázáni a proč vám daná osoba brání v opravdovém osvobození. Možná je to osoba velmi blízká, aniž si to vy sami uvědomujete.

Ryby

Nemusíte se dnes bát nějakých rozruchů a disharmonie. Nacházíte se v relativně stabilním období. Můžete více vnímat harmonii v rodinném okruhu ale i na pracovišti. Pokud si udržíte tuto duševní pohodu, klid vás bude provázat i po zbytek měsíce. Nesmíte však propadnout negativním myšlenkám

Zdroj:

  • autorský text