Horoskop na 5. prosincový týden: Panny změní názor, Raci budou společenští

Horoskop na 5. prosincový týden: Panny změní názor, Raci budou společenští
Skoro celý tento týden bude pozitivní. Optimistický výhled může zkazit jedině Merkur, který se ve čtvrtek stane retrográdním, můžeme mít pocit, že se nám nedaří. naštěstí vliv Býka o tomto víkendu nám připomene, že nikdy nebudeme nešťastní natrvalo. Co čeká tento týden Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

V soukromém životě nebudete příliš spěchat, užijete si poklidný týden. O to horlivější budete v zaměstnání. Ve čtvrtek byste se neměli příliš rozhodovat, poněvadž budete hodně impulzivní a nepromyslíte si své jednání. Můžete mít problémy hlavně v práci. O víkendu zatoužíte vyrazit ven a užít si tam nějakou tu zábavu.

Býk (20. dubna – 20. května)

V první polovině týdne si můžete splnit všechny své sny, budete šťastnější a odhodlanější čelit životním výzvám. Ve čtvrtek byste měli dbát na zvýšenou bezpečnost, může se Vám stát nehoda. O víkendu se stanete přitažliví nebo alespoň zajímaví pro ostatní lidi, ocení Vaše inteligentní slova.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zpočátku budete mít hodně energie a naplánujete si toho tolik, že nebudete vědět, kam dříve skočit. Ve čtvrtek se však můžete s někým nepěkně pohádat. O víkendu zpomalíte, vše se Vám bude jevit krásné a užijete si každý okamžik z těchto tří dnů.

Zdroj: Alena Gan / Shutterstock ,vánoční atmosféra

Rak (22. června – 22. července)

Od pondělí do čtvrtka budete hodně společenští. Budete se setkávat se všemi Vašimi přáteli. Zpočátku můžete být rozmrzelí, avšak oni Vám dokážou zvednout náladu. Nedorozumění s někým, na kom Vám záleží, hrozí ve čtvrtek. O víkendu a zejména v neděli budete upovídaní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete obklopováni lidmi, kteří si Vás váží pro Vaši veselou povahu, ne kvůli tomu, že se předvádíte. Od čtvrtka čekejte, že budete muset změnit některé své plány. Silvestra a Nový rok si však užijete dostatečně. Začnete také více cvičit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kreativita bude Vaše nejviditelnější vlastnost hned vedle pozitivity až do středy. Ve čtvrtek se Vám nebude příliš dařit, všechnu práci byste měli odložit na jindy. O víkendu změníte svůj názor na určité věci a také budete více zvídaví.

Váhy (23. září – 23. října)

Až do středy budete mít dobrou náladu, kterou využijete k setkání s rodinou nebo přáteli či trochu zkrášlíte svůj domov. Pouze ve čtvrtek budete nesví, budete muset změnit své plány. Víkend strávíte s lidmi, na nichž Vám záleží nejvíce, a popovídáte si s nimi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé budou tento týden poslouchat to, co jim řeknete, a vezmou si to k srdci. Hodně pomůžete nejednomu člověku. Ve čtvrtek však nemusíte myslet jasně a budete extrémně hádaví. Víkend budete chtít strávit s člověkem, na němž Vám záleží nejvíce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete více soustředění na práci než kdy jindy od pondělí do středy. Ve čtvrtek se však nebavte s nikým o Vaší finanční situaci, nemuselo by to dopadnout vůbec dobře. O víkendu budete skromní, co se týče množství přátel, s nimiž budete trávit čas.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myslete optimisticky a všechno se Vám zdaří. Musíte si ale uvědomit, že ve čtvrtek nebude nic růžové, naopak se Vám nemusí dařit v práci. Vše se změní v pátek, budete mít romantickou náladu či se setkáte s přáteli, které jste dlouho neviděli. Pokud nemáte partnera, hned na Nový rok můžete potkat spřízněnou duši.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud stále nevíte, jakým směrem byste se na své životní cestě měli vydat, podívejte se opět do minulosti, najdete řešení. Ve čtvrtek budete kritičtí převážně sami k sobě, Vaše chyby z minulosti Vás potrestají. O víkendu se setkáte s přáteli, je možné, že si zahrajete společenské hry.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete velmi sdílní, co se týče Vašich pocitů. Budete je se všemi sdílet na potkání. To se Vám může krutě nevyplatit ve čtvrtek. Můžete nabýt dojmu, že mlčení je skvělý nápad. Vaše komunikace s ostatními se obnoví o víkendu. Také dostanete šanci setkat se s lidmi, kteří smýšlejí podobně jako Vy.

Zdroj článku: