Horoskop na 4. prosincový víkend: Kozorohy čeká překvapení, Štíři se přiučí

Horoskop na 4. prosincový víkend: Kozorohy čeká překvapení, Štíři se přiučí
V pátek máme šanci zapracovat na projektech, které jsme tento týden nestihli. Měsíc v novu se totiž bude nacházet pod vlivem Kozoroha. V sobotu si užijeme klidný Štědrý den, hádky by se neměly objevit. V neděli je nejlepší čas navštívit přátele a zbytek rodiny. Na co se můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete mít spoustu nápadů, jak strávit tento víkend. Musíte se však rozhodnout pouze pro několik z nich, všechny nestihnete. Své rodině budete povídat dlouhé hodiny. Budete navštěvovat své příbuzné, v neděli Vám zbyde pouze málo času na Vaše soukromé plány.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek budete mít tendenci přehodnotit všechna Vaše rozhodnutí v tomto roce. Nastává vánoční čas a Vy budete klidnější než obvykle. Toto platí dvojnásobně v sobotu. Také můžete cestovat za Vašimi příbuznými. V neděli se budete cítit šťastně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Již začátkem víkendu si uvědomíte, že jste ne vždy jednali poctivě a racionálně, a připravíte se na omluvení všem lidem, které jste mohli citově zranit. V sobotu Vás nebudou hlodat žádné špatné myšlenky. V neděli Váš mozek pojede na plné obrátky, neustále budete nad něčím přemýšlet.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše nálada se značně zlepší již v pátek a až do neděle se to nezmění. Vánoční nálada Vás naplno pohltí, Vy si užijete Vánoce a také vyrazíte za příbuznými. S nimi můžete probrat svůj život a zjistit, jak se daří jim. Optimismus podpoří Vaši skvělou náladu po celý víkend.

Vaše nálada se značně zlepší již v pátek, Zdroj: BLACKDAY / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Před Vánocemi Vám bude záležet na štěstí ostatních lidí, poklidíte si proto domov, pokud jste to ještě neučinili, a vyrazíte do ulic pomáhat slabším a chudším. Pomoci ostatním zatoužíte také o Štědrém dni. V neděli budete odpočívat a vyrazíte za svými nejbližšími.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend Vás bude pohánět především láska. Pokud momentálně nemáte žádného partnera, je možné, že se do někoho zamilujete, poněvadž tyto svátky nebudete chtít trávit sami. Alternativa je pořízení domácího mazlíčka, o kterého se můžete starat, pokud žádného nemáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Již od pátku můžete řešit starosti své rodiny, ale také můžete obdržet zprávu týkající se majetku. Dále budete mít silnou touhu pomáhat ostatním, zaměřte se převážně na ty nejbližší, kteří Vaši pomoc ocení nejvíce. V neděli Vám bude do zpěvu a také budete šířit radost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ani den před Vánoci nebudete zahálet. Projeví se Vaše zvídavá a učenlivá osobnost, o všem a o všech se budete chtít dozvědět co nejvíce. Štědrý den trávíte v klidu, sváteční nálada Vás plně pohltí. V neděli se střetnete s rodinnými příslušníky, tento čas si užijete více než jiné roky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek budete mít plné ruce práce, poněvadž jste se většinu tohoto týdne nemohli soustředit na práci, byli jste myšlenkami jinde. Sobotu strávíte s úsměvem na tváři, poněvadž budete vědět, že Vaše finanční situace se brzy zlepší. V neděli budete hodně komunikovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nejste spokojeni se svou současnou situací, ale v pátek je tomu konec. Vše se vyjasní a Vy zjistíte informaci, která Vám pomůže posunout se vpřed. Štědrý den si tak užijete naplno. V neděli Vás čeká překvapení, bude se jednat o příjemné překvapení, možná návštěvu rozhádaného člena rodiny.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek a velkou část soboty budete tápat v minulosti, můžete mít dobrý pocit z pokroku či naopak litovat svých rozhodnutí, poněvadž minulost podle Vás byla lepší. Neměli byste se litovat o Vánocích. Někdo Vás navíc delší dobu štve a v neděli poukážete na jeho chyby.

Ryby (19. února – 20. března)

Zatoužíte po společnosti. Tento víkend navštívíte celou svou rodinu i všechny Vaše přátele, jenže to Vám nebude stačit. Proto můžete vyrazit na veřejnost a najít si nové přátele, s nimiž budete sdílet vánoční či povánoční náladu. Také se můžete udobřit s někým, s kým jste se rozhádali.

Zdroj článku: