Andělský horoskop na Štědrý den. Jaký vzkaz pro Vás mají andělé na tento den?

Andělský horoskop na Štědrý den. Jaký vzkaz pro Vás mají andělé na tento den?
Vánoce jsou nejen sváteční čas, ale mohou se chlubit také velmi magickou atmosférou. Říká se, že o Vánocích se plní přání. Jak se bude na Štědrý den dařit jednotlivým znamením? 

Pro mnoho z nás znamenají Vánoce a Štědrý den stres, mnoho práce a velkou finanční zátěž. Kvůli tomu ale zapomínáme na opravdové kouzlo Vánoc. Tento sváteční čas nám nabízí prostor pro naslouchání sobě a svým blízkým, rozjímání a přemýšlení nad svými sny. Podaří se Vám tento rok vyhnout stresu a užijete si Štědrý den naplno? Jaký vzkaz pro Vás mají andělé na tento den? Pojďme se na to společně podívat. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Štědrý den Vám dá skvělou příležitost, jak urovnat vztahy v rodině a s přáteli. Pokud chcete napravit chyby, které jste v minulosti udělali, buďte aktivní a využijte vánoční atmosféru k jejich napravení. S trochou snahy se vše urovná a Vy si užijete krásné Vánoce. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

V poslední době Vás potrápilo zdraví nebo podlomená psychika. To se ale na Štědrý den jako zázrakem změní, a to především díky skvělým lidem, se kterými budete tento sváteční den trávit. Pomohou Vám odpoutat se od Vašich starostí a Vám bude zase skvěle. 

Vánoce
Raci, nebojte se na Štědrý den projevit své zájmy a přání, Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Na Štědrý den konečně odpustíte sobě a lidem, kteří se na Vás dopustili křivdy. Toto odpuštění bude velmi osvobozující a posune Vás zase o krok dále ve Vašem životě. Dopřejte si v sobotu dostatek času pro sebe a své myšlenky. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Nebojte se na Štědrý den projevit své zájmy a přání. Důvěřujte svému okolí a svěřte se jim, jak si tento slavnostní den představujete Vy. Okolí Vám vyjde vstříc a Vy zažijete nádherné Vánoce přesně podle Vašich představ. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Na Štědrý den můžete zažít malé zklamání. Není ale důvod truchlit. Vaše přání se Vám splní, ale musíte ještě chvíli počkat. Nevzdávejte se a buďte ochotní dělat také kompromisy.  Díky tomu získáte přesně to, co si přejete.

Panna (23.8. - 22.9.) 

Štědrý den pro Vás může být velmi zlomový v lásce. Zažijete nádherný den, který Vám otevře nové dveře a Vy pocítíte čerstvý závan lásky. Užívejte si tento den již od rána a připomeňte si některé vánoční zvyky z dětství. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Na Štědrý den Vás potrápí obavy, že se situace nevyvíjí tak, jak si přejete. Tyto obavy jsou ale zbytečné. Všechno dobře dopadne. Nemusíte mít strach. Buďte ale aktivní a upřímně o svých přáních mluvte. Vynechte naznačování a buďte ve formulaci konkrétní. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Nemějte strach. I když to může na začátku Štědrého dne vypadat všelijak, nakonec vše dobře dopadne a Vy prožijete krásný sváteční den. Nemějte na sebe ale přehnané nároky a dopřejte si také dostatek času pro odpočinek, pohádky, cukroví a rodinu. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Tento den pro Vás bude dnem splněných přání. Díky mírumilovným řešením dosáhnete všeho, co si přejete. Štědrý den je pro Vás ale také skvělým časem pro meditaci a rozjímání. Užít si můžete také půlnoční mši.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Štědrý den sice nebude probíhat tak, jak jste si vysnili, ale trápit Vás to vůbec nebude. Bude totiž ještě mnohem lepší. Zažijete nádherné chvíle s rodinou a podaří se Vám začít něco nového, co do budoucna velmi pozitivně ovlivní Váš život. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Na Štědrý den na Vás čekají určitá rozhodnutí. Než se vyjádříte, dobře si vše promyslete. Pokud budete poslouchat svou intuici, nemáte se rozhodně čeho bát. Funguje Vám totiž skvěle a v tento sváteční den bude ještě posílena. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Letos nemáte příliš sváteční náladu a nejraději byste trávili Štědrý den sami. To by ale byla velká škoda. Oslavte tento den s rodinou, či přáteli. Zažijete krásné chvíle a dočkáte se daru, který Vám udělá obrovskou radost. 

Všem lidem přejeme krásné a klidné Vánoce, a hlavně mnoho zdraví, štěstí a lásky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text