Horoskop na 4. březnový týden: Štíři změní návyky, Vodnáři budou znít moudře

Horoskop na 4. březnový týden: Štíři změní návyky, Vodnáři budou znít moudře
Čeká nás novoluní v Beranu, což projeví naši zvídavou i odvážnou stránku. Stane se tak v úterý. Jeho vliv ale pocítíme po celý týden. Připravme se na to, že nyní budeme chtít docílit svých cílů. Co dalšího čeká zrovna Vás? To zjistíte po přečtení našeho horoskopu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete plni energie. Vaše znamení totiž vládne celému tomuto týdnu a Vaše vlastnosti se projeví naplno. Naštěstí ve většině případů pouze ty pozitivní, nebudete pěnit. Budete si užívat života a zároveň si začnete plnit své sny.

Býk (20. dubna – 20. května)

Před svými pocity neuniknete. Budete mít tendenci je skrývat a ignorovat, ale věřte, že jednou vyplují na povrch a Vám ani nikomu ve Vašem okolí se to líbit nebude. Raději popřemýšlejte, proč se takto cítíte a co můžete udělat, abyste se cítili lépe.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zatoužíte se spojit se svými starými přáteli a zjistit nějaké novinky. Také si budete hledat nové přátele ve svém okolí, popřípadě i přes internet. Budete mít toho na srdci tolik, že ani rozhovory se všemi Vašimi dosavadními přáteli pro Vás nebudou dostačující.

Rak (22. června – 22. července)

Kariéra bude to hlavní, co Vás tento týden bude zajímat, hlavně zpočátku. Máte vizi svého já, víte, kde sami sebe vidíte za pár let. Začnete tvrdě pracovat, ale nebudete se moci rozhodnout, zda je důležitější kariéra či přátelé a rodina, tudíž budete hodně přebíhat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Věnujte pozornost svým snům, pomohou Vám odhalit Vaši budoucnost. Pokud bude temnějšího charakteru, můžete ji zvrátit a podniknout patřičné kroky k tomu, aby se to nestalo. Máte sílu změnit svůj život od základů, stačí pouze chtít a mít motivaci.

Věnujte pozornost svým snům, je to důležité
Věnujte pozornost svým snům, je to důležité | Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Je čas očistit svou mysl od negativních myšlenek. Zapřemýšlejte, kdy jste v poslední době byli nespravedliví a zachovali jste se špatně k ostatním. Ani jste si toho v tu chvíli nemuseli všimnout. Chcete se změnit k lepšímu a Vaše přemýšlení Vám v tom hodně pomůže.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete dlouze přemýšlet o romantice. Pokud jste momentálně bez partnera, budete se muset plně otevřít lidem, abyste mezi nimi našli někoho, s kým Vám bude dlouhodobě dobře. Také myslete na své přátele a vyrazte s nimi za zábavou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Víte, že Vaše návyky nejsou dokonalé a v některých případech Vám spíše škodí než že Vám jsou k užitku. Také se budete cítit přepracovaní, pokud budete dělat přesčasy. Uvědomíte si, že si potřebujete odpočinout a zorganizovat si svůj čas vhodněji.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete se chtít bavit po celý týden. Zábavy se nebudete moci nabažit, a proto budete neustále vymýšlet něco nového, s přáteli nebo sami. Tento týden budete romantická duše, a proto, pokud nemáte partnera, můžete si nějakého najít pomocí cestování.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zaměříte se na svou rodinu. Navštívíte všechny její členy a poptáte se, zda něco nepotřebují. Také se poohlédnete po nějaké jarní výzdobě svého domu. Velikonoce se blíží a Vy získáte sváteční náladu, kterou nemůže nikdo ani nic zkazit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše slova budou znít hodně moudře. Váš intelekt se naplno projeví hlavně v pondělí a v úterý, ale ani následující dny nepolevíte ve svých prospěšných rozhovorech. Nebojte se vyjádřit, Vaše slova budou vyslyšena a několika lidem také pomohou se v životě rozhodnout.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud jste momentálně nezaměstnaní, měli byste se po nějaké práci porozhlédnout. Právě tento týden máte nejvyšší šanci, že získáte pravidelný příjem. Ten ale můžete získat i v případě, že o práci nemáte nouzi. Využijte svůj talent a zlepšete svůj život.

Zdroj článku: