Horoskop na 3. březnový víkend: Blíženci budou sdílet své názory, Ryby napadne skvělý nápad

Horoskop na 3. březnový víkend: Blíženci budou sdílet své názory, Ryby napadne skvělý nápad
Nedělní přechod Merkuru do vlivu Berana se projeví již v pátek a v sobotu. Budeme více ambiciózní než kdy jindy a dokonce i ti z nás, kteří za klasických okolností nejsou průbojní, si dupnou. Avšak budeme také myslet na blaho ostatních lidí. Co Vás čeká tento víkend?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše Vám tento víkend bude dávat mnohem větší smysl než kdy dříve. Pochopíte, co vězí za Vašimi problémy, a zjistíte, že jste se v minulosti nechovali úplně nejlépe. Také budete příliš zvědaví a budete chtít odčinit to, co jste udělali špatně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se dokážete plně soustředit a nevšímat si toho, co se děje v okolí, meditace Vám pomůže cítit se mnohem lépe. Zapomenete na všechny starosti, které jste si do přítomnosti přenesli z minulosti, a můžete začít budovat skvělou budoucnost, v níž se Vám bude líbit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Bude to celé o komunikaci. Vaše názory budou vyslyšeny v plném rozsahu. Ba co více, díky sdílení svých názorů s ostatními si najdete nové kamarády, s nimiž si budete hodně rozumět. Budete se cítit šťastně a nic Vás nerozhodí.

Rak (22. června – 22. července)

Všímejte si svého výkonu v zaměstnání, pokud pracujete přes víkend. Můžete se totiž posunout ve své kariéře. Pokud máte volno, vyrazte si někam s přáteli nebo je pozvěte k sobě domů, například na Váš oblíbený film, který ještě neviděli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Strávíte-li část víkendu v práci, zazáříte tam. Váš nadřízený s Vámi bude velice spokojen. Půjdete příkladem všem svým kolegům. V osobním životě se začnete více zajímat o jiné kultury a také budete chtít vědět více o svých předcích. Přemýšlení v tichosti Vám pomůže vyřešit problémy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Víte, že máte své osobní problémy, neskryjete se před nimi, a to ani tehdy, když zrovna budete prožívat šťastnější období. Musíte je vyřešit, jinak o nich budete přemýšlet po celý tento víkend. Také budete přemítat, zda před Vámi Vaši přátelé nemají nějaké tajemství.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete romanticky založeni. Pokud nemáte partnera, vyrazíte za svými dobrými přáteli a postaráte se o to, aby se s Vámi nenudili. Jen v pátek můžete chtít být sami, dokud si nesrovnáte své myšlenky. Vaše rozhovory s přáteli budou hluboké a plné emocí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je čas na odpočinek po náročném týdnu. Udělejte si pohodlí a relaxujte, zasloužíte si to. Pokud jste ochotni za sebe něco utratit, zajděte si na masáže či manikúru. Budete se cítit mnohem lépe a také budete na všechny kolem sebe milí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš mozek se bude tento víkend nadměrně činit. Nic pro Vás nebude nemožné a také si získáte přátele tím, že budete pomáhat lidem svými slovy, hlavně je zbavovat pocitu méněcennosti. Pokud potkáte někoho, kdo potřebuje pomoci, s radostí mu pomůžete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zaměříte se na svůj domov. Zjistíte, že práce v něm je více než dost. Pěkně si uklidíte a budete mít radost z toho, že jste pro sebe něco udělali, popřípadě také pro Vaše spolubydlící. Navrhnete vkusnou změnu v oblasti domova a začnete na ní pracovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebudete toužit po bezvýznamném rozhovoru, Vaše slova budou mít hloubku. Sdělíte lidem spoustu zajímavých věcí, z nichž všechny budou pro ně užitečné. Také vyrazíte za konáním dobrých skutků. Budete chtít lidi se usmívat.

Ryby (19. února – 20. března)

Popřemýšlíte převážně o financích. Právě ty Vám mohou tento víkend chybět. Chtěli jste udělat něco, na co Vám nezbyly finanční prostředky. Ale to vůbec nevadí, dokážete se zabavit i bez nich. Vaše myšlenky Vám mohou přinést peníze, vnímejte je proto dobře.

Zdroj článku: