Nejhorší den v příštím týdnu: Panny mohou přijít o peníze, Berany potrápí komunikace a Ryby čekají překážky

Nejhorší den v příštím týdnu: Panny mohou přijít o peníze, Berany potrápí komunikace a Ryby čekají překážky
Štěstí je opravdu krásná věc. Když už ho máme, musíme si ho také náležitě užít. Který den v nadcházejícím týdnu bude nejšťastnější právě pro Vaše znamení?

Nemějte strach. I ten nejhorší den jednou končí. Pokud si uchováte klidnou hlavu a nebudete propadat zbytečné panice, můžete ho s přehledem ustát. Aby se Vám podařilo nejhorší den v týdnu lépe ustát, podívali jsme se, který den to bude a na co se máte připravit. Nezapomínejte také, že někdy i negativní věci mohou být v náš prospěch, a nakonec nám mohou dokonce pomoci, posunout se v životě nebo aktuální situace zase o kousek dál. 

Beran (21.3. - 20.4.)  

Úterý 21. března 

Mírnost 

V úterý si dejte velký pozor na komunikační problémy. Budete poněkud podráždění, a to by se Vám mohlo vymstít. Než se pustíte do ostrých debat, prodýchejte se a zvolte raději cestu konstruktivní komunikace a kompromisů. 

Býk (21.4. - 21.5.)  

Sobota 25. března 

Velekněžka 

V sobotu Vás může potrápit faleš a přetvářka lidí ve Vašem okolí. Pokusí se Vámi manipulovat a vtáhnout Vás do situace, která pro Vás bude velmi nepříjemná. Poslouchejte proto vlastní intuici a jednejte především podle sebe. 

Blíženec (22.5. - 21.6.)  

Úterý 21. března 

Eso pentaklů 

V úterý můžete obdržet pracovní nabídku, která pro Vás ale nebude příliš výhodná. Stála by Vás až příliš úsilí a zisk by byl bohužel minimální. Dejte si velký pozor na to, co Vám lidé v tento den nabízí.

Rak (22.6. - 22.7.)  

Neděle 26. března 

Čtverka pentaklů 

V neděli budete mít pocit, že jste ustrnuli na mrtvém bodě. Nic se Vám nebude dařit a ještě se Vám bude někdo z okolí snažit obrat o to, na čem jste dlouhou dobu pracovali. 

Lev (23.7. - 22.8.)  

Čtvrtek 23. března 

Pětka pohárů 

V tento den budete mít pocit obrovské křivdy a nespravedlnosti. Pravda je ale trochu někde jinde. Jediným viníkem jste ve skutečnosti Vy sami. Vaše kroky byly chybné a udělali jste zásadní chyby. Nehledejte viníka ale raději řešení této situace.

Váhy čeká špatný den v práci
Váhy čeká špatný den v práci | Zdroj: Andrey_Popov / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)  

Sobota 25. března 

Páže pentaklů 

V sobotu si dejte velký pozor na marnotratnost a nepřiměřené vyhazování si z kopýtka. Místo velkých nákupů a bujarých večírku si raději užijte den v přírodě a večer věnujte odpočinku a meditaci. 

Váha (23.9. -23.10.)  

Čtvrtek 23. března 

Mág 

Ve čtvrtek si dejte velký pozor na své kolegy v práci, kteří mají vyšší pozici než Vy. Mohli by snažit zneužít svou moc ve svůj prospěch a Vám tak ublížit. Buďte obezřetní a dejte si pozor. 

Štír (24.10. - 22.11.)  

Pondělí 20. března 

Desítka pentaklů 

Dejte si pozor, abyste nepřišli o Vaše peníze a finanční rezervy. Pozor si dejte nejen na pokuty a nenadálé výdaje, ale také především na přehnané utrácení a hazard. Nemuselo by se Vám to vůbec vyplatit. Štěstí na Vaší straně totiž stát nebude.  

Střelec (23.11.- 21.12.)  

Středa 22. března 

Spravedlnost 

Co jste v předchozích zaseli, to taky ve středu sklidíte. Pokud Vaše jednání nebylo zcela čestné, bude v polovině týdne po zásluze potrestané. Nesnažte se obejít pravidla a raději jednejte tak, jak zákon a slušnost káže. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

Neděle 26. března 

Královna holí 

Dejte si pozor na nevěru ze strany Vaší lásky. Ta bude mít sklony k nevěře, ale nebude cítit žádné pocity viny. Naopak bude všechnu vinu vkládat do rukou Vám a ještě se může chtít mstít všem, kteří jí její plány pokazí.

Vodnář (21.1. - 20.2.)  

Středa 22. března 

Královna pentaklů 

V tento den se řiďte především pravidlem "dvakrát měř a jednou řeš". Svou nedbalostí totiž můžete rozpoutat lavinu událostí, která může velmi negativně ovlivnit nejen Váš pracovní život, ale také osobní. 

Ryby (21.2. - 20.3.)  

Neděle 26. března 

Devítka holí 

Vaše plány nepůjdou zdaleka tak dobře, jak jste si naplánovali. Do cesty se Vám postaví nepříjemné překážky, které budete muset řešit. Do toho se Vám ale nebude ani trochu chtít a budete mít nutkaní vydat se cestou odporu. Ta ale nikam nevede. 

Zdroj článku:
  • Autorský text