Jedinečný výklad pro tři důležité oblasti života: Narodili jste se ve znamení Vah? Přečtěte si, co čeká v lásce, práci a zdraví právě vás

Jedinečný výklad pro tři důležité oblasti života: Narodili jste se ve znamení Vah? Přečtěte si, co čeká v lásce, práci a zdraví právě vás
Co si osud přichystal pro lidi, kteří se narodili ve znamení Vah? Bude se jim dařit, na co sáhnou? Nebo je čekají nějaké obtíže? Na co si mají dát pozor? 

Láska  

S největší pravděpodobností nemáte se svojí drahou polovičkou úplně stejný pohled na váš vztah. Jeden z vás bere vztah velmi vážně a vnímá ho jako velmi silné duševní souznění plné upřímnosti a vzájemné důvěry. Z toho také plyne silná touha po legalizaci tohoto vztahu. Ve hře je možná dokonce touha po uzavření sňatku. Druhý z vás se ale na takto závazný a hluboký vztah necítí být připraven.

Z této strany je vztah vnímán jako velmi hravý, příjemný a plný flirtování, ale nijak hluboký. A právě kvůli těmto rozporům ve vnímání vašeho vztahu vám hrozí vztahové napětí, ochladnutí citů a odstup. Ve vašem vztahu je nyní velmi důležitá upřímnost. Promluvte si se svým partnerem/partnerkou o svých pocitech. Popovídejte si o tom, co jeden od druhého očekáváte a jaké máte plány do budoucna. Ušetříte tak jeden druhému velká zklamání, a navíc můžete včas zjistit, jestli je pro vás tento vztah opravdu vhodný. 

Na zlepšení odolnosti proti stresu je skvělá jóga, zdroj: Olesya Kuznetsova / Shutterstock

Zdraví 

Srdeční problémy vás mohou potrápit nejen v lásce, ale mohou potrápit i vaše zdraví. Dejte si proto velký pozor na zdravotní problémy spojené se srdcem. Tento problém může být spíše psychosomatického rázu. Nezatěžujte příliš své srdíčko alkoholem, stresem a špatnou stravou a raději se více věnujte sobě. Důležitý je pro vás pohyb. Můžete si zajít do posilovny a posílit své svaly, ale skvělým řešením jsou také pravidelné procházky a pobyt v přírodě.

Na zlepšení odolnosti proti stresu je skvělá také jóga. Kromě pohybu vám může být ideálním pomocníkem také tvořivost. Tvořte, co vás baví. Ať už jde o háčkování, malování nebo skládání hudby, všechna tato kreativní tvorba vám pomůže lépe zpracovat vaše emoce a stres. Zaměřte se na sebe a své psychické zdraví a uleví se i vašemu tělu. 

Soustřeďte veškerou svou energii do získávání nových zkušeností, zdroj: ASDF_MEDIA / Shutterstock

Práce  

Ve vašem současném zaměstnání nejste příliš spokojení. Vaše pracovní podmínky vám příliš nevyhovují a vaše snaha o seberealizaci není plně uspokojena. Dokonce se může stát, že se vám bude snažit škodit nějaká starší žena. Nemějte strach, brzo se dočkáte zlepšení. Může jít o odchod ze současného zaměstnání z důvodu lepší nabídky nebo také o změnu poměrů v zaměstnání současném.

Ať už půjde o kteroukoli z těchto variant, budete po pracovní stránce velmi spokojení. Čekají vás velmi dobré zprávy, které mohou souviset právě se změnou zaměstnání nebo změnou pracovních podmínek. Tato změna vám přinese velké štěstí, spokojenost, prosperitu a finanční úspěchy. Soustřeďte veškerou svou energii do získávání nových zkušeností a dovedností. Váš triumf je zaručen a vy se můžete brzo dočkat i povýšení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text