Znamení, která cítí potřebu znovu prožívat emoční bolest

Znamení, která cítí potřebu znovu prožívat emoční bolest
​​​​​​​Pokud se nám stane něco, co nechá jizvu na naší psychice, většina z nás má tendenci na nepříjemnou událost rychle zapomenout. To však neplatí o následujících znameních zvěrokruhu, která si „s oblibou“ bolestnou událost vždy vybaví. Najdete se zde?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše bolest je nejčastěji způsobena nenaplněným očekáváním. Navíc rádi všechno přeháníte a vaše pocity nejsou výjimkou. Kdykoliv se vám naskytne možnost a soukromí, přemýšlíte nad situacemi, které se ve vašem životě odehrály, a opět si připomínáte bolest. V tu chvíli máte pocit, že můžete věřit pouze sami sobě, poněvadž ostatní lidé vás alespoň jednou zklamali. Nezajímá vás, zda za to mohli, či nemohli naplnit svůj slib, protože jim do toho přišlo něco mnohem důležitějšího. Bolest si nejčastěji připomínáte, abyste si při zamilování připomněli, jak špatně může váš očekávaný vztah skončit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste hromádka neštěstí, kterou rozruší cokoliv a kdykoliv. Předpokládáte, že když jste ve svém životě zažili tolik neúspěchů, váš příští plán se setká se stejným výsledkem. Pokud k někomu chováte určité city a dotyčný vaše city neopětuje, stanete se tím nejsmutnějším člověkem na této planetě. Pokud se to stane, cítíte se opravdu odmítnutí a hluboce opovrhováni. Tyto nepříjemné zkušenosti si připomínáte stále dokola, abyste je měli na paměti při příštích příležitostech.

Blíženci snášejí neúspěch velmi špatně - hotové hromádky neštěstí, Zdroj: Cat Box/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Většinu svého času sníte během bdění. Vaše fantazie pracuje naplno, vždy si vymyslíte různé scénáře, které se mohou stát nebo které se již staly. Na ty, k nimž skutečně došlo, vzpomínáte ze všeho nejraději. A tak dochází k tomu, že o nepříjemných událostech ve vašem životě uvažujete opravdu rádi. Nevadí vám uronit slzu nad špatnými vzpomínkami. Vyhledáváte je, abyste si připomněli, že svět není tak růžový, jak se vám v soukromí vaše mysl snaží vnutit. Máte rádi svou vlastní představivost a vzpomínky na emoční bolest ji podporují.

Váhy (23. září – 23. října)

Berete emoční bolest vážně, proto ji také prožíváte nejintenzivněji ze všech lidí ve vašem okolí. Mnohdy se stalo, že vaše láska nebyla opětovaná, což vás bolí ze všeho nejvíce. Emoční bolest je váš jediný způsob, jak nezapomenout na lidi, kteří vám mnohdy ublížili. V soukromí vzpomínáte na neopětovanou lásku a častokrát pláčete. Touha po emoční bolesti vás může donutit vyjít na veřejnost a vyznávat lásku lidem, kteří pro vás nic neznamenají a které vůbec nemilujete. Při tomto vyznání lásky se duchem nacházíte v minulosti.

Zdroj článku: