Partnerský horoskop na 3. zářijový týden: Ryby budou přecitlivělé, u Beranů zavládne romantika

Partnerský horoskop na 3. zářijový týden: Ryby budou přecitlivělé, u Beranů zavládne romantika
Komunikace bude od pondělí klíčová, pokud chceme ve vztahu zachovat klid. Ve středu se mohou vyskytnout neshody, a to kvůli konjunkci Měsíce s Uranem. V pátek se střetne Venuše s Marsem, což může vyvolat hádky. Merkur bude v opozici k Jupiteru v neděli, čeká nás příjemný den. Co čeká vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne budete romanticky naladěni a vyzvete partnera k hrátkám. Tato nálada vám vydrží až do čtvrtka. V pátek a v sobotu vám může partner připadat jako naprosto cizí člověk, pokud budete nerozhodní. Pokud si nebudete v neděli dávat pozor na svá slova, partnera to může vyděsit.

Býk (20. dubna – 20. května)

V prvních dvou dnech budete romantik, ovšem pokud partner nebude mít náladu, budete se cítit uraženi. Ve středu vám partner připomene, že šťastní můžete spolu být i přes překážky ve vztahu. V pátek si dejte pozor na hádky, které vám hrozí. Zbytek týdne bude mírnější.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pondělí si s partnerem budete rozumět, a to díky rozhovoru, který nastane s vaším blízkým přítelem. Tato dobrá partnerská situace vydrží do čtvrtka. V pátek a v sobotu se však vyskytnou neshody. Prozraďte partnerovi své emoce, abyste se tomuto vyhnuli.

Rak (22. června – 22. července)

Partner vám může zpočátku projevovat lásku, jakou chce, ale vy budete neustále na pochybách, a to i tehdy, když se o tom poradíte také s někým jiným. Pokud máte ve vztahu problémy, od pátku se zaměřte na to, zda za ně z poloviny nemůžete také vy. V neděli povedete rozhovor o vaší rodině.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí se projeví vaše dobrodružná stránka, pokud s sebou vezmete partnera, sblíží vás to. Ve středu si však dejte pozor na slova, můžete se rozhádat. Od pátku budete méně asertivní, partner toho může využít. V neděli nebuďte příliš optimističtí, váš partner by se mohl naštvat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Po celý týden si dávejte pozor na vaše výkyvy nálad, nebudete vidět věci takové, jaké jsou, a navíc byste si mohli odcizit partnera na dost dlouhou dobu. Hlavně víkend strávíte hádavě, partner totiž nesplní něco, co jste mu zadali jako úkol, nebo něco zapomenete udělat vy. V neděli se situace zlepší.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí je vhodné vyrazit se svým partnerem na romantické rande, způsobí harmonii ve vztahu. Ve středu si udělejte čas na krásný večer v posteli, prohloubí to pouto mezi vámi. V pátek se domluvte na kompromisu, abyste udrželi harmonii. Myslete jasně, jinak hrozí víkendové hádky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V partnerství budete chtít přemýšlet, zdali je váš vztah dobrý a máte ho posunout na další úroveň, avšak zároveň budete mít sklony k pesimismu. V pátek se můžete rozhodovat, zda víkend strávit s partnerem nebo bez něho. Můžete být odtažití. Neděle bude ve znamení společných vzpomínek.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začátkem týdne budete hodně optimističtí, což uvolní napětí ve vašem vztahu. Tato nálada vám vydrží skoro celý pracovní týden. V pátek se s partnerem neshodnete, nebude se ale jednat o nic vážného. V neděli si s partnerem promluvíte o vylepšeních vašeho vztahu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Doma se může již začátkem týdne projevit vaše chuť po romantice. K partnerovi nebudete tak chladní jako obvykle. Ve středu si na svém partnerovi všimnete něčeho, co vás začne přitahovat. V pátek se od partnera budete držet dál, nebude se vám líbit pocit, že jste až příliš zamilovaní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud toužíte po harmonickém vztahu, musíte být na začátku týdne partnerovi naprosto otevření. Ve středu si váš partner může všimnout, že se chováte odtažitě – nebudete si jisti svými emocemi. V pátek budete vztah příliš zlehčovat. V neděli o vztahu popřemýšlíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Partner vás uprostřed týdne něčím naštve, což vás donutí začít pochybovat, zda se k sobě opravdu hodíte. V pátek si dejte na své emoce pozor ještě více, mohly by poškodit vztah. V neděli se o partnera příliš zajímat nebudete, budete mít ten den jiné zájmy, které upřednostníte.

Zdroj článku: