3 nejvíce namyšlená znamení celého zvěrokruhu. Také od přírody myslíte hlavně na sebe?

3 nejvíce namyšlená znamení celého zvěrokruhu. Také od přírody myslíte hlavně na sebe?
Pokud mezi svými známými nebo dokonce bývalými partnery máte nějaké opravdové narcisty, pak asi není třeba vysvětlovat, že někdy se dají jen stěží vystát a některé situace byste s nimi už znovu zažít nechtěli. Tato 3 znamení udělají vše pro to, aby dosáhli svého. Proč se tak ale chovají?

Panna

Panny jsou tím nejsnaživějším znamením, ale zároveň i tím nejnamyšlenějším. Protože se neustále snaží dosáhnout dokonalosti a jejich perfekcionismus si nevystačí s ničím jiným než jejich nejlepšími výkony, není pochyb, že si o sobě občas myslí, že už perfektní a bezchybné jsou. Často samy sebe berou jako nejchytřejší osoby v místnosti a chovají se proto domýšlivě a povýšeně.

Snaží se to dokazovat svými vědomostmi a inteligentními frázemi, ale po chvíli si jejich pohrdavé a nadřazené chování nenechají líbit ani jejich největší zastánci. Díky svému intelektu umí také dobře lhát a lstí často dosahují svého.

Podvádět mohou i v pracovních záležitostech. Pokud s nimi pracujete na společném projektu, zpravidla slíznou všechnu slávu bez toho, aby se na práci příliš podíleli a u toho vás stihnou ponižovat a urážet, protože nesplňujete jejich požadavky.

Panny chtějí být zkrátka perfektní, ale své vysoké nároky a nereálné měřítko uplatňují i na všechny kolem sebe. Jak by ho však mohli dosáhnout, když se to nedaří ani jim samotným? Při své cestě za dokonalostí tedy odkrývají i své ošklivé chyby a stinné stránky. Mějte s nimi tedy trpělivost a neberte si jejich urážky osobně.

Lev

Sebestřední Lvi jsou sami sebou tak posedlí, že je těžké je nebrat jako nafoukané osobnosti. Mají od přírody velké sebevědomí a občas to vypadá, že si myslí, že se svět točí jen kolem nich. Ta myšlenka se jim zamlouvá, takže se to nikomu ani nesnaží vyvracet.

Většinou na nich ale nepoznáte, co ve skutečnosti cítí. Jejich sebevědomí a excentrické chování jim totiž často slouží jen jako maska, pod kterou schovávají své skutečné city. Ve skutečnosti tedy umí být poměrně falešní, i když působí vždy tak otevřeně a upřímně. Navíc jsou hrdí na svůj optimismus, pro který je mají všichni rádi. Občas by ale neuškodilo, kdyby projevili i své pravé emoce, které nejsou vždy veselé.

Na povrch tedy působí mile a zábavně, ale občas se za jejich chováním skrývá i něco mnohem horšího.

Jsou to velcí egoisté a když si za něčím jdou, nezajímá je, koho svým chováním zraní. Navíc se umí tvářit ublíženě a přetvořit si celou situaci tak, aby z ní oni vyšli jako oběť. Snažte se je tedy hlouběji pochopit a promluvit si s nimi o jejich problémech. Nemusí přeci být pořád jen usměvaví a plní optimismu.

Býk

Odhodlaní Býci si jdou za svým, ať to stojí, co to stojí. Neohlíží se za názory ostatních, což může být osvobozující, ale zároveň je to od nich i trochu bezohledné. Dělají totiž jen to, co sami chtějí a mohou si myslet, že si zaslouží více než ostatní.

Jsou známí hlavně pro svou tvrdohlavost a vytrvalost, ale bývají také až příliš sebevědomí a jistí ve svých schopnostech. Chybí jim pochopení pro lidi, kteří se zabývají něčím jiným než oni. Navíc umí zmanipulovat názory druhých a často nadhodí nějaké téma jen proto, že chtějí upozornit na sebe.

Mohou být také materialističtí a mít problémy s agresivitou. Jejich stinná stránka se však nejvíce projevuje v tom, že umí druhé přemluvit do něčeho, do čeho by normálně nešli. Dokážou totiž zasáhnout přesně tam, kam chtějí a dosáhnout tak svého cíle.