Jste charakterní člověk z pohledu čínského horoskopu, jestliže jste Opice?

Jste charakterní člověk z pohledu čínského horoskopu, jestliže jste Opice?
Znamení čínského zvěrokruhu Opice znamená brilantnost a vytrvalost. Lidé s tímto znamením jsou chytří, odolní a aktivní. Co dalšího nám čínský horoskop odkryje o Opicích a kdy se Opice narodily? To se dozvíte v tomto článku.

Obecná charakteristika lidí narozených ve znamení Opice

  • jste inteligentní, výmluvní, přizpůsobiví a flexibilní
  • oplýváte chytrostí
  • jste obdařeni vysoce přizpůsobivými schopnostmi kvůli vašemu komplikovanému prostředí, v němž žijete

Silné stránky

Jste nezávislí, upřímní, dobrosrdeční a pozitivní. Máte záviděníhodné schopnosti a moudrost. Pokud jste velmi mladí, vaše dovednosti a chytré nápady jsou nepřehlédnutelné. Vaše ostrá předvídatelnost a jedinečná perspektiva podporují váš rozvoj ve všech aspektech a ostatní lidé jsou ohromeni vaší ostrou intuicí a prediktivními schopnostmi. Díky vaší zvědavosti chcete vyzkoušet všechno zajímavé. U ostatních získáváte vysokou popularitu díky vaší přátelskosti a laskavosti. Vždy se snažíte ze všech sil pomáhat druhým. Váš pozitivní přístup ovlivňuje vás i lidi ve vašem okolí.

Slabé stránky

K vašim slabinám se řadí podrážděnost, zbrklost a frustrace. Jste netrpěliví. Pokud se něco nestane podle vašeho očekávání, zdáte se vznětliví, nervózní a rozrušení. Někdy nejste ochotni poslouchat rady a nápady ostatních. Vaše tvrdohlavá osobnost ovlivňuje vaše původní úsudky a rozhodnutí. Když se nedaří, chybí vám dostatek obezřetnosti. Na cestě k úspěchu se často dostáváte do problémů kvůli nedostatku dlouhodobých plánů

Kariéra

Skvěle řešíte problémy a dokážete zvládnout téměř jakoukoliv práci díky vaší adaptabilitě. Jste přirozeně přesvědčiví. Máte vynikající komunikační dovednosti, silné logické návrhy a vysoce efektivní pracovní plány. Pro vás je potěšení důležitější než zaměstnání. Raději opustíte zaměstnání, abyste našli to ideální. Úkoly plníte kvalitně.

Nejlepší práce

Váš pracovní směr souvisí s vůdcovstvím.

Vhodná pracovní pozice pro Vás je diplomat, novinář, spisovatel nebo bavič.

Vhodná pracovní pozice pro Vás je např. novinář, Zdroj: LightField Studios / Shutterstock

Peníze

Váš charakter vám vždy přináší bohatství po celý život. Hromadíte velké množství peněz. Vždy se cítíte spokojeni se svými dosavadními úspěchy. Nicméně promeškáte nějaké zlaté šance, protože málokdy investujete více peněz do jiných oborů. Vaše bohatství nashromážděné v mládí je zárukou pohodlného života ve stáří.

Láska a vztahy

Jste loajální, stálí a zodpovědní. Pro ostatní je snadné se k vám přiblížit, protože jste přívětiví. Vždy se najde někdo, koho přitahuje vaše krásná povaha. Někdo s upřímnou, pohodovou a dobrosrdečnou osobností vám padne do oka. Před vstupem do vztahu jste zvyklí zvážit všechny aspekty – rodinné podmínky, děti, manželství i společný život. Jste velmi věrní a vyžadujete od druha loajálnost ke vztahu.

 

Zdraví

Vysoký tlak snižuje vaši imunitu v mládí a středním věku. Ve stáří pozor na onemocnění žaludku. Vyvážená a zdravá strava může zlepšit Vaše zdraví. Doporučuje se jíst více bílkovin, zdravý je pro vás též dostatek pohybu a odpočinku. Měli byste se vyhnout pokusům o některé nebezpečné činnosti.

Kdo je Opice?

Pokud jste se narodili v těchto letech, jste Opice.

  • 1920
  • 1932
  • 1944
  • 1956
  • 1968
  • 1980
  • 1992
  • 2004
  • 2016

 

Zdroje: