5 znamení zvěrokruhu, která bývají ve vztahu nejoddanější

5 znamení zvěrokruhu, která bývají ve vztahu nejoddanější
Při hledání životního partnera toužíme po někom, komu můžeme z celého srdce důvěřovat a kdo nám bude zcela oddán. Věrnost však není u všech lidí na prvním místě. U někoho převládá zábava a flirt. Kdo naopak věří v lásku na celý život?

Rak

Raci touží po útulném domově stejně jako po přátelském a trvalém vztahu. Pokud se zamilují, jsou těmi nejoddanějšími partnery. Pocit jistoty je pro ně životně důležitý a pro šťastný vztah udělají téměř cokoliv. Svou péčí a starostlivostí však mohou ve vztahu toho druhého trochu dusit. Potřeba zázemí a bezpečí je pro Raky nezbytná, a tím se jednoznačně řadí mezi nejvěrnější znamení.

Zdroj: Autor: wavebreakmedia / Shutterstock

Ryby

Láskyplné Ryby vyhledávají bezpečí a klid. Za svou láskou jsou schopny jít až na kraj světa, romantickou představu následují až do té doby, než narazí na tvrdou realitu. Ale i s ní se většinou dokáží vypořádat skvěle. Vidí totiž dobro ve všem a ve všech, umí rychle odpustit a svého ideálu se vytrvale drží. Jste-li ve vztahu s Rybami, čeká vás romantická pouť po boku citlivé a neodolatelné bytosti. 

Štír

Navenek působí nepřístupně, ale v soukromí je Štír oddaným milovníkem. Na začátku vztahu potřebuje více času než ostatní znamení, ale jakmile ve svém protějšku pozná lásku svého života, je ochoten udělat cokoli, aby vztah fungoval. Jeho láska však musí být opětována. Není-li tomu tak a stane-li se, že je oklamán a zrazen, se stejnou vášní, s jakou miloval, dokáže udeřit přímo do těch nejcitlivějších míst.   

Blíženci

O Blížencích se tvrdí, že jsou přelétaví a nestálí. Ale to neplatí v případě životní lásky. Vzhledem k tomu, že jsou vedeni logikou, jakmile jsou přesvědčení, že našli svého pravého, od trvalé lásky je nic neodpoutá. Může chvíli trvat, než se opravdu zamilují, ale když se to stane, propadnou vztahu se vším všudy. Podaří-li se jim najít životní lásku, jsou těmi nejzábavnějšími a nejdůvěryhodnějšími partnery. 

O Blížencích se tvrdí, že jsou přelétaví a nestálí. Ale to neplatí v případě životní lásky.

Váhy

Nenechte se zmást nerozhodností Vah. Lidé tohoto znamení potřebují ve svém životě rovnováhu a pro vyrovnaný trvalý vztah dokáží učinit velmi mnoho. Stejně jako Blíženci, i Váhy si s vážným vztahem dávají na čas, jakmile se však rozhodnou, jejich láska je zpravidla pevná a trvalá. 

Zdroje: