Ravenův horoskop na leden 2023: Váhy doma čekají velké změny, Štíři si uvědomí svou vnitřní sílu

Ravenův horoskop na leden 2023: Váhy doma čekají velké změny, Štíři si uvědomí svou vnitřní sílu
Je tu mrazivý leden, první měsíc roku 2023. Horoskopem pro jednotlivá znamení vás jako vždy provede astrolog a mág Raven. 

První měsíc nového roku je obvykle považován za ideální příležitost k sestavení a plnění ambiciózního seznamu úkolů a předsevzetí. Není se čemu divit, vzhledem k tomu, že se v něm nacházejí dvě z nejcílevědomějších a nejodhodlanějších znamení zvěrokruhu: pracovitý zemský kardinál Kozoroh a na budoucnost zaměřený vzdušný Vodnář. Jak se tedy bude v prvním měsíci roku 2023 dařit jednotlivým znamením?

Beran

  1. března až 20. dubna

Jupiter se nedávno přesunul do vašeho znamení, a tak máte chuť a sebevědomí na nové věci. Vaše planeta Mars se v polovině měsíce konečně dostane do přímého směru, což vám umožní velké plány uskutečnit. Průlom nastane během úplňku, kdy se zbavíte všech citových zátěží, které vám bránily v dosažení toho, co si skutečně zasloužíte.

Býk

  1. dubna až 20. května

Podívejte se, změna je nepříjemná. Víme to. Ale také víme, že je nezbytná k tomu, abyste získali život, jaký jste si vždycky přáli. Venuše, vaše planetární vládkyně, setento měsíc spojí s Plutem, planetou transformace. Uvědomíte si, že změna je nutná. Budete připraveni zbavit se citových zábran, což je skvělé. Mezi polovinou a koncem měsíce zaznamenáte první odměny.

Blíženci

  1. května až 20. června

Posledních několik měsíců bylo pro vás obzvlášť frustrujících. Díky Marsu vás zasáhl příval motivace, ale měli jste pocit, že se nic moc neděje. Tady je dobrá zpráva: to vše se zhruba v polovině ledna změní. Bohužel tam nemůžete jen tak přeskočit a na začátku měsíce budete muset udělat něco, co vám možná přijde složité. Otevřít druhým lidem a zkusit být zranitelní. Ale přinese to odměnu, tak to zkuste. 

Rak

  1. června až 22. července

Váš leden bude ve znamení vztahů, a to jak romantických, tak platonických. Pocítíte touhu ponořit se hlouběji do svých vztahů. V polovině měsíce nastane čas, kdy si uvědomíte, že existují věci, které neřešíte a které vás v oblasti romantiky brzdí.

Lev

  1. července až 22. srpna

Lvi, vy berete „nový rok, nové já“ vážně. Leden bude časem pro vytváření nových návyků. Chcete mít konečně život, o jakém jste vždycky snili. Jste na správné cestě, jen je třeba, abyste se jí drželi. Nenechte se odradit, když se vytoužené velké výsledky nedostaví hned. Nestresujte se, v polovině měsíce byste měli začít vidět výsledky.

Panna

  1. srpna až 22. září

Vydržte, Panny. Nepracujete až moc? Vždycky bude potřeba něco udělat a splnit nějaké úkoly a váš typ má problém se zastavit. Ale jakmile se přestanete snažit vyhovět lidem a naladíte se na svou svobodnou a zábavnou stránku, narazíte na zlatou žílu. Zapůsobí na vás inspirace a získáte novou motivaci.

Váhy

  1. září až 22. října

Tento měsíc vás čekají změny v oblasti domova –⁠ možná nový člen rodiny, stěhování nebo rekonstrukce. Venušin pohyb třemi znameními vás tento měsíc navíc přiměje k tomu, abyste prozkoumali, co od života skutečně chcete. 

Štír

  1. října až 21. listopadu

Je nejvyšší čas, abyste si uvědomili, jak jste nenápadně mocní. Tento měsíc toho využijte a raději se podívejte do svého nitra, než abyste čekali, až vám ostatní řeknou, co máte dělat. Využijte svých komunikačních schopností k proniknutí do drbů nebo k zahájení něčeho vzrušujícího. V lednu budete mít tendenci přijít věcem na kloub. 

Střelec

  1. listopadu až 21. prosince

Střelci jsou na začátku roku vážnější než obvykle. Zkoumáte své nitro a pracujete na tom, abyste pochopili svou vlastní hodnotu. Říkat si denně afirmace by pro vás mohlo být v lednu velkým přínosem. Klíčová bude též disciplína a důslednost. Důvěřujte sami sobě.

Kozoroh

  1. prosince až 19. ledna

V lednu zatoužíte po změně. Dobrým tahem je zaměřit se na rutinní návyky a začlenit změny postupně. Pokud se objeví jiskra kreativity, následujte ji. Vyzkoušejte nové věci, i kdyby to mělo být jen to, že si konečně necháte udělat ofinu. 

Vodnář

  1. ledna až 18. února

Letos v lednu přejdete do poustevnického režimu a budete vyhledávat samotu, abyste se mohli hlouběji ponořit do pochopení nejen toho, co v životě skutečně chcete, ale i toho, jaké neužitečné vzorce vám brání v cestě. Toto období je pro vás příznivé a hvězdy jsou při tomto hledání duše na vaší straně. V polovině měsíce vám náhle dojde, co vám již neslouží, a budete připraveni se těchto návyků zbavit. Hvězdy a planety se srovnají tak, aby vám k tomu daly sílu. 

Ryby

  1. února až 20. března

Vstupujete do období „přátelství je všechno”. Přemýšlíte, jak byste mohli být lepšími přáteli a co potřebujete od svého okolí, a jste připraveni udělat nějaké změny. Je čas na malý audit.

Zdroje článku: