Horoskop na druhou adventní neděli

Horoskop na druhou adventní neděli
Zajímá vás, jaká překvapení na vás čekají druhou adventní neděli? Chtěli byste vědět, zda pro vás druhá adventní neděle skrývá něco neobvyklého či zajímavého? V tom případě se inspirujte magickou sílou hvězd, které vám v tomto ohledu ledacos naznačí.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V prosinci je planeta Mars, kterou je ovládáno vaše znamení v poloze vůči zemi a vůbec nebude snadné s vámi v tomto období vycházet. Druhá adventní neděle pro vás tak bude ve znamení rozepří s vašimi nejbližšími a dohadování se o vánočních dárcích. Budete rovněž řešit finanční stránku, která pro vás od listopadu není vůbec dobrá. Předvánoční shon tak berete spíše jako zlý sen.

Vánoční dekorace, Zdroj: Bine279 / Shutterstock

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Venuše vstoupí do znamení Štíra a vám budou hrozit zejména konflikty s tímto znamením. Pokud je vaše dítě narozené ve znamení Štíra, nejspíše s ním nenajdete řeč ani na druhou adventní neděli. Rovněž vás nečekají lehké chvíle ve vašem zaměstnání, kdy jste nedostali žádnou vánoční odměnu ve formě vánočního bonusu a skutečně vážně uvažujete nad změnou zaměstnání. Snažte se alespoň více věnovat sami sobě, ať si s přibývajícím stresem nezaděláte na nějakou nemoc.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Poloha Merkuru vám věští velmi příznivý a klidný měsíc. Na druhou adventní neděli budete pozitivně naladění a váš organismus zažije minimum stresu. Sami se budete divit tomu, jak je to možné. Vyvarovat byste se v prosinci měli zejména vysoké konzumaci alkoholu, která vám nebude dělat vůbec dobře a svátky tak trochu bude kazit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jako již tradičně je vaše znamení ovládáno lunou, a tak pro vás nastává velmi kritické období, které bude ovlivněno celou řadou pocitů a negativních emocí. Měli byste tak začít více vnímat své pocity a emoce, které se vám poté budou mnohem lépe ovládat. K tomu, abyste i druhou adventní neděli mohli prožít v klidu a pohodě, budete ale potřebovat mnohem více než odpočinek. Vaši blízcí vám mohou v ledasčem pomoci.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jste ovládáni Sluncem, a tak pro vás bude druhá adventní neděle nabitá samým pozitivismem. Budete si moci dovolit více riskovat a věřte tomu, že se vaše riskování často velmi vyplatí. Zkuste své štěstí proměnit například v nějaké sázkové hře. Navíc byste měli být úspěšní i na pracovním poli, kdy se v období svátků budete cítit mnohem lépe než kdy jindy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Budete ovládáni mocným Merkurem, a tak pro vás druhá adventní neděle bude ve znamení příležitostí, klidu a také pohody. Nikam se neženete a nepropadáte tak stresu ani chaosu, který panuje všude kolem vás. Svůj čas se snažíte trávit co možná nejvíce se svým partnerem a rodinou. Druhou svíčku na adventním věnci tak budete zapalovat jako každý rok společně.

 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Měli byste se v tomto období více otevřít novým myšlenkám a také směrům. Budete často rekapitulovat uplynulý rok a budete se snažit přijít na to, co bylo špatně a co bylo dobře. Díky skvělé poloze Venuše budete mít velkou šanci na úspěch ve svém osobním i profesním životě. Jste plni energie, plánů a máte nadmíru životního optimismu. Druhou svíčku na adventním věnci budete zapalovat s tím, koho z celého srdce milujete.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vaše znamení je aktuálně ovládáno Marsem. Budete se tak v tomto období chovat zcela přímočaře a vaše rozhodnutí budou často nesprávná. Zkuste si jako prioritu v prosinci zvolit upřímnost v rodině i ve vašem partnerském vztahu. Svátky se snažte prožít v klidu a míru s těmi, které máte nejraději. Zkuste už na druhou adventní neděli hodit starosti a pracovní shon za hlavu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše ohnivé znamení má ve svých spárech planeta Jupiter. Prosinec tak pro vás bude ve znamení splněných přání. Podaří se vám zdolat vytoužené cíle, ať již se týkají čehokoliv. Druhou adventní nedělí tak oficiálně zahájíte vánoční dovolenou, na kterou jste se již takovou dobu těšili.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše tělo i psychická schránka si zaslouží odpočinek. Měli byste tak alespoň na druhou adventní neděli trochu zpomalit a práci a starosti hodit za hlavu. Přece jen se Vánoce nezadržitelně blíží a je ten nejvyšší čas na to, abyste zahájili vánoční lenošení.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Čiší z vás pozitivní energie a nadhled. Vánoc se neobáváte, ba naopak se na ně velmi těšíte. Momentálně se vám daří nejen po fyzické stránce, ale i po stránce duševní. Daří se vám také ve vašem zaměstnání i v partnerském vztahu. Druhá adventní neděle vás tak přesvědčí o tom, že lépe se snad již nemůžete mít.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ovládat vás bude především planeta Neptun, a proto pro vás bude ideální, když na druhou adventní neděli sbalíte kufry a vyrazíte trávit sváteční čas někam daleko na hory. Potkat vás zde může i velmi zajímavá nabídka na seznámení.

 

Zdroj: