Horoskop na první neděli adventní

Horoskop na první neděli adventní
První adventní neděle je tady a vás jistě zajímá, jak se vám bude dařit v tomto předvánočním čase. Nejspíše vás zajímá také to, zda vás o prvním adventu například nečeká láska, seznámení se zajímavým člověkem, povýšení či nějaká nepříjemná zdravotní komplikace.

Každý z nás si chce adventní čas jistě užít v klidu a pohodě, a tudíž je vhodné se na první adventní neděli pořádně připravit a věřit pohledu hvězd.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Na konci listopadu nezahálíte a věnujete se pravidelně sportu a jste pořád v jednom kole. S první adventní nedělí ovšem přijde výrazný zlom a vy se budete namísto makání na své postavě věnovat práci na rodinných vztazích, které tak trochu ochladly. S partnerem, s dětmi či s rodiči se tak budete v tomto adventním čase snažit najít společnou řeč a podaří se vám to. Advent je přece o pohodě a klidu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jestliže jste si doposud užívali klidu a pohody, tak s první adventní nedělí nastane zásadní zlom. Čeká vás pořádný chaos a také stres. V práci se na vás vše navalí na poslední chvíli a v kombinaci s vašimi přípravami na Vánoce si budete připadat těžce pod tlakem. Uvolnění přijde až o svátcích, kdy si konečně od všeho odfrknete a užijete si Vánoce i Nový rok.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Listopad byl pro vás velmi smutným a také šedivým měsícem. Až na několik malých rozptýlení se toho ve vašem životě až zase tak moc neodehrálo.

Začali jste tak propadat velmi negativním myšlenkám a depresím. První adventní neděle ovšem tomuto pochmurnému smýšlení konečně udělá konec. Jako předvánoční bonus se vám bude dařit také ve vaší práci, kde budete dobře vycházet s lidmi a práce vám půjde od ruky.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V listopadu jste se zdržovali spíše doma či jste si jednou za čas vyšli také do přírody. Nyní je ovšem potřeba čerpat energii především venku. Počasí sice nebude zrovna ideální, ale pro vaši imunitu je pohyb venku naprosto zásadní.

Nabije vás také pozitivní energií, pomůže vám od únavy a zlepší vám při první adventní neděli náladu. Malá procházka často dokáže zázraky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Máte v plánu začít slavit Vánoce hned po první adventní neděli. Již nyní plánujete Vánoce, dárky již máte nakoupené a dokonce se už začínáte také těšit na příchod nového roku. Vánoce milujete a vánoční atmosféra ve vás vře již od zapálení první svíčky na adventním věnci.

Zdroj: Bine279 / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Listopad pro vás byl spíše depresivnějším měsícem. Možná vás potkala nějaká nepříjemná nemoc či jste přišli o někoho blízkého, a tak se není čemu divit, že se na Vánoce a adventní čas příliš netěšíte. S partnerem byste si ale měli udělat čas sami pro sebe a od prvního adventu se snažit život brát i z té lepší stránky. Pozitivní pohled na věc je zárukou dobré nálady.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

První adventní neděli si užijete ve velkém stylu. Vyřešíte řadu sporů z poslední doby a budete toužit po klidu a pohodě. V partnerském vztahu se vám bude dařit po všech stránkách. To samé lze říct také o vašem vztahu s přáteli.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vánoce pro vás začnou právě první adventní nedělí. Na Vánoce se těšíte jako malé děti, a tak se není čemu divit, že již nyní plánujete vánoční večírky a v hlavě si přehráváte, jakou radost budou mít vaše děti pod vánočním stromečkem. Je evidentní, že přípravy na Vánoce jsou u vás v plném proudu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kdyby kolem vás nebyla vánoční výzdoba a obchody nehlásily vánoční prodeje, nejspíše byste si ani nevšimli toho, že nějaké Vánoce přicházejí. Dárky nemáte a plánujete je jít nakoupit až 23.12. jako každý rok. První adventní neděle vám samozřejmě jako zbylé adventní týdny bude naprosto unikat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Banální nachlazení z listopadu pro vás bude mít bohužel fatální následky v prosinci. Nejednou si váš stav vyžádá také hospitalizaci. Podcenili jste své síly a nyní na to doplácíte. S nemocí se bohužel budete potýkat po celý prosinec, a tak vám budou jakékoliv adventní neděle a tradice naprosto ukradené.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V práci vám půjde naprosto všechno od ruky. Vánoční prémie budou také pozitivní, a tak ve vás již nyní vře vánoční pohoda. S radostí tak zapálíte první svíčku na adventním věnci a budete pomalu, ale jistě přemýšlet o tom, jaké cukroví si letos upečete. Nákup vánočních dárků na sebe také nenechá dlouho čekat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Během svátků vánočních si budete užívat klidu a pohody. Doma již máte všechno připravené a již netrpělivě hledíte do kalendáře, kdy budete moci zapálit tu první adventní svíčku na svém vlastnoručně vyrobeném adventním věnci.

 

Zdroj: