Čínský horoskop pro Kozu na rok 2022. Jste Koza?

Čínský horoskop pro Kozu na rok 2022. Jste Koza?
Čínský horoskop má obrovskou moc, a sice ukázat nám, jak si vede naše znamení v čínském zvěrokruhu. Ten je totiž značně odlišný od toho, který všichni dobře známe, a tak se naskýtá otázka, co nám do vínku přinese nový rok 2022 v čínské astrologii.

Systém čínského horoskopu je poměrně odlišný do toho, který je všem dobře znám. Je totiž založen na soustavě celkem dvanácti zvířat a také pěti živlů. Těm je poté přiřazeno různé časové období. Jedno zvíře vždy vládne jednomu danému roku, který je oproti tomu našemu klasickému však posunut, a to zhruba na přelom ledna a února. Díky tomu všechna zvířata v horoskopu vždy po jednom vládnou celému roku. Uvádí tento horoskop, že je vaším znamením Koza? Pokud ano, tak čtěte dále, jelikož o Koze bude tento horoskop pojednávat. Pokud si naopak nejste jistí, podívejte se rovnou na poslední odstavec tohoto horoskopu, ve kterém naleznete jednotlivé roky narození pro Kozy. Pokud souhlasí s tím vaším, jste právě vy Koza.

Koza

Rok 2022 sice bude rokem Tygra, ale dle horoskopu to spíše vypadá, že měl být rokem Kozy. Jste totiž velmi zvídaví a pracovití. Máte rádi pořádek a klid. Na náhody nevěříte a pokud něco není podložené vědeckým poznatkem, ani se o tom nechcete bavit. Máte díky této vlastnosti velkou naději na to, že zdědíte či získáte nějaké velké jmění. Rovněž máte šanci na značný úspěch, máte šanci také najít si nové přátele, novou práci, založit rodinu či postavit dům. Zkrátka a jednoduše, rok 2022 pro vás bude velmi příznivým rokem. Na co sáhnete, to se vám povede. V případě, kdy neztratíte pokoru a nebudete si hrát na mistry světa, bude tato životní etapa pro váš život přínosná nejen po duchovní stránce, ale také po té fyzické.

Zdálo se vám v posledních týdnech o zimních sportech? Možná je to právě tím, že vás čekají nejen rušné týdny, ale dokonce rušný celý rok. Nebojte se však, čas bude i na klid a pohodu, a to nejen o Vánocích.

Kozy budou strmě stoupat vzhůru k lepším zítřkům

Kozy čeká abnormálně úrodný rok. Na kariérním žebříčku se opět posunete výše a každým dalším rokem budete pouze stoupat výše a výše. Dokážete velké věci se svým talentem i pracovitostí, která vám není cizí. Ani ten největší morous-šéf vás nevyvede z míry. Vaše úspěchy jsou takřka viditelné na každém vašem kroku a vaši kolegové vám je upřímně závidějí.

Pracovní a také finanční oblast bude rozhodně ozářena velmi šťastnou hvězdou. Je také možné, že vás čeká nějaké dědictví či dokonce výhra. O peníz, které získáte, ovšem budete muset velmi dobře pečovat. V opačném případě o ně velmi rychle přijdete. K vašim pracovním úspěchům se budou postupně přidávat také dokonalé vztahy a perfektní pracovní parta. Je tudíž možné, že právě v práci potkáte svou osudovou lásku. Proč by také ne, když jste v práci takřka nepřetržitě.

Láska už vás vyhlíží

Asi si to ještě nepřipouštíte, ale láska už vás pomalu, ale jistě vyhlíží. Konečně potkáte toho pravého či pravou. Nebude to však bez problémů, jak tomu často bývá. Nejspíše totiž do vašeho života vstoupí Kůň, Zajíc nebo dokonce Prase. Tito lidé se k vám totiž hodí ze všech nejvíce. Mimo jiné vám také bude hrozit riziko velmi nežádoucího flirtu, kterému ovšem neumíte odolat. Díky tomu ovšem můžete naprosto zabít váš začínající vztah.

V oblasti zdraví na sebe buďte opatrní

V oblasti zdraví na sebe buďte skutečně velmi opatrní. Hrozí vám totiž nepříjemné úrazy a pády. Měli byste si tak dávat zejména doslova pozor na to, kam šlapete. Tyto nepříjemné úrazy se s vámi mohou totiž vléct celé roky a to nechcete.

Roky narození Koz

Je některý z těchto roků narození ten váš? V tom případě vítejte mezi Kozami.

1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, ...

 

Zdroj:

  • autorský text