Čím obdarovat ženu ve znamení Ryb

Čím obdarovat ženu ve znamení Ryb
Ryby jsou dobře známé pro svou neomezenou představivost, kreativitu a silnou intuici. Je to přemýšlivé znamení, které ocení dárek promyšlený nebo samostatně vyrobený. Nejsou materialistické, více ocení nápaditost a tvůrčího ducha než materiální hodnotu dárku.

Květiny

Na prvním místě jsou u těchto romantických žen květiny. Ale nezůstávejte pouze u růží, i tady je zapotřebí být originální. Rybám udělá radost třeba i pokojová rostlina nebo semínka rozkvetlé louky. Žena v Rybách se nebude pohoršovat ani nad řasokoulí v okrasné skleněné nádobce.  

Zdroj: Autor: Ionov Artem / Shutterstock

Obraz

Ryby milují vše spojené s uměním. Trefit se jim do vkusu ale není snadné. Pokud byste jim chtěli udělat radost uměleckým dílem, raději se informujte nebo prohlédněte jakému stylu dávají přednost. 

Akvarelové barvy

Ryby rády žijí ve světě fantazie a nerady si připouští každodenní realitu. Radost jim uděláte kreativním materiálem jako jsou například akvarelové barvy. Zajímejte se o jejich tvorbu, co dělají ve volném čase, když potřebují dobít energii.

Přívěsek s drahým kamenem

Tato žena je velmi romantická, a přitom má blízko k přírodě. Její duši potěší přívěsek z přírodního drahokamu. Vnímejte, jaké má ráda barvy a čím se obklopuje. Respektujte její volbu, i když se vám nemusí zdát tou pravou.

Ryby si zakládají na originalitě a svobodomyslnosti. 

Knihy

Sledujte, které knihy čte a zkuste se ji trefit do vkusu. Žena ve znamení Ryb ocení, když si sami všímáte, co má ráda. Možná ji potěšíte knihou o pěstování bylinek, milostným románem nebo dokonce filozofickou učebnicí.

Ženy narozené ve vodním znamení jsou intelektuálně zaměřené a mají tolik nejrůznějších zájmů, že se nemůžete splést. 

Lístky na koncert

Spíš, než koncert ve velké sportovní hale ocení Ryby klubový koncert pro pár desítek lidí. Uspořádejte pro Ryby soukromý koncert pouze s několika přáteli. Ryby budou nadšené, pokud zjistí, kolik jste si s přípravou programu a sháněním hostů dali práci. 

Zdroj: Autor: Melinda Nagy / Shutterstock

Vonný olej

Spíš než parfém, pořiďte Rybám sadu přírodních vonných olejů. Vybírejte spíš jemnější květinové vůně s osvěžujícím nádechem. Chybu neuděláte ani poukázkou na aromaterapeutickou nebo ajurvédskou masáž. 

Ručně vyráběný zápisník

Věnujte Rybám deník, do kterého si mohou zapisovat své pocity, příběhy nebo lepit fotografie. Bude-li zápisník originální a ručně vyráběný budou Ryby štěstím bez sebe. 

 

Zdroj: 

  • autorský text