Slavné osobnosti narozené ve znamení Ryb

Slavné osobnosti narozené ve znamení Ryb
Lidé ve znamení Ryb mají od přírody umělecký talent a sklony k pečovatelství, ale zároveň snadno podléhají různým svodům a závislostem. Jak jsou na tom skuteční umělci narození v tomto znamení?

Ema Destinnová nar. 26. února 1878

Česká operní pěvkyně, jejiž hlas vyvolával na počátku 20. let 20. století úžas a nadšení po celém světě, byla všestranně talentovaná již od dětství. Hrála na housle, krásně malovala, zpívala a učila se herectví. Byla velkou vlastenkou, a přestože měla možnost žít kdekoliv na světě, zůstala věrná své vlasti, a dokonce jí vyjádřila podporu svou účastí v národním odboji. Pocházela z léčitelské rodiny a sama také okultismu propadla. Závěr života strávila obklopena přírodou a věnovla se psaní a vyučování zpěvu. Zemřela na mozkovou příhodu v 53 letech.

Sharon Stoneová nar. 10. 3. 1958

Začínala jako modelka a proslavila se erotickými scénami ve slavných thrillerech Základní instinkt a Někdo se dívá. Oplývá nejen mimořádným tělesným půvabem, ale také vysokým IQ. Zasazuje se o práva homosexuálů a stará se o tři adoptované syny. 

Elizabeth Taylorová nar. 27. 2. 1932

Ve filmu se objevila už v devíti letech a stala se dětskou filmovou hvězdou 40. let. Vynikala hereckými výkony, v nichž svůdnost i smrt stojí bok po boku. Její nejznámější rolí je proslulá egyptská královna Kleopatra. Její vášní bylo voňavkářství. Založila organizaci na podporu obětí AIDS. Byla celkem osmkrát vdaná. Kvůli jednomu ze svých manželů konvertovala k judaismu. 

Bruce Willis nar. 19. 3. 1955

Začínal jako harmonikář a barman v barech, aby si vydělal na hodiny herectví. Na foukací harmoniku hraje dodnes. Jeho úspěšnou hereckou kariéru provázely bouřlivé aférky. Od té doby, co se stal otcem, převážil jeho smysl pro rodinu. Času se svými třemi dcerami si velice cení a je pro něj důležitější než kariéra. Avšak nejrůznější výstřelky ho stále provází – nevidí problém v tom prohrát v ruletě 120 tisíc dolarů.