Ryby a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Ryby a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Jste empatičtí, pohodoví a vždy připraveni pomoci. Dáváte přednost intimním setkáním s několika přáteli před velkou oslavou s desítkou hostů. Jste těmi, kterým přátelé volají, když si potřebují postěžovat nebo poplakat. Jen si dávejte pozor, aby vaší ochoty nebylo zneužito. I vy občas potřebujete pomocnou ruku a přátelskou náruč.

Lev

Nikdo neocení pozornost a ochranitelskou povahu Lvů víc než vy. Svou vrozenou pasivitou v nich ještě více probouzíte vůdčí roli, což Lvům velmi lichotí. I vy se snažíte o své přátelé pečovat. Jste vždy připraveni s otevřenou náručí a teplým šálkem čaje. Lví přátelé může vyvádět z míry vaše roztržitost a nápadná nedokonalost. Vás zase může zarážet jejich majetnická povaha. 

Panna

Ačkoli jste povahově naprosto odlišní, může mezi vámi vzniknout krásné přátelství. Aby ne, když jste jedni z nejlepších znamení v udržování pevných a silných vztahů. Oba jste laskaví a ohleduplní. Panna vám poskytuje stabilitu a vy jí nabízíte soucit a porozumění. Jakmile se vám podaří pochopit vaši povahovou odlišnost, přátelství se vám odvděčí a bude dlouhá léta vzkvétat. 

Štír

Pozoruhodné přátelství naplněné empatií, kompromisy a filozofickými rozhovory. Oba se hluboce zajímáte o životní filozofii a tajemno. I když se vzájemně svými názory můžete dráždit, výhody vašeho přátelství nad drobnými rozpory vždy zvítězí. Štíři vám pomohou s realizací vašich snů a vy jim zase ukážete svět v jiných barvách.

Kozoroh

Jste každý úplně jiný, ale přesto máte něco společného. Zatímco Kozoroh oceňuje vaši různorodost a ohleduplnost, vy zase obdivujete jeho přímou cestu za vytyčeným cílem. Svého přítele Kozoroha přijímáte se vším všudy, včetně jeho ostrých poznámek. Se svou intuicí a starostlivou povahou velmi dobře rozumíte jeho záměrům. Kozoroh vám poskytne útočiště před bouří a vy do jeho života vnesete více radosti a uvolnění.

Býk

Vy dva jste nejšťastnější, když spolu lenošíte, touláte se městem a jíte jednu zmrzlinu za druhou. Společně si také užíváte filmy, koncerty a výstavy v galeriích. Můžete se navzájem vytáčet svou nápadnou odlišností, kdy vás dohání k šílenství Býkova tvrdohlavost a jeho zase váš bezohledný přístup k penězům. Přesto se k sobě vždycky vrátíte a na Vánoce spolu při záchvatech smíchu pečete cukroví. 

Rak

Velmi dobře se doplňujete a také se od sebe mnohému učíte. Přesně víte, jak se navzájem rozesmát a kdy ten druhý potřebuje obejmout a povzbudit. Oba máte silnou intuici. Společně můžete dělat věci, které jsou výhodné nejen pro vás, ale také pro druhé. V dlouhodobých projektech a usilování o společné cíle však budete muset často volit kompromis.

Zdroje: