Hvězdná znamení, která jsou emocionálně prázdná

Hvězdná znamení, která jsou emocionálně prázdná
Emocionální prázdnota neznamená, že dotyčný nedokáže cítit žádné emoce. Znamená to, že své emoce nesdílí s ostatními lidmi. Může se bát výsměchu, pokud odhalí svou skutečnou stránku.

 Přitom to, jak jsme, nebo nejsme emocionálně prázdní, často souvisí se znamením, v němž jsme se narodili. Dnes si ukážeme čtyři znamení, kterých se to týká nejčastěji.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nikdy vás nikdo neuslyší, jak se vyrovnáváte se svými emocemi. Zcela oddělujete svůj soukromý a veřejný život, protože si myslíte, že by vaše problémy stejně nikoho nezajímaly, naopak byste se mohli setkat s negativními postoji ostatních lidí. A toho nechcete docílit.

Člověk musí být váš nejlepší přítel, abyste mu sdělili, jak se cítíte, a i tak je šance, že se o tom zmíníte, opravdu mizivá. Kvůli tomu se dostáváte ve vztahu do problémů – nedokážete vyjádřit, jak se kdy cítíte a co byste si přáli, aby se na vašem vztahu změnilo. Nejste ten typ člověka, který bude plakat s ostatními, pokud se cítí mizerně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte hodně citů, ale neprojevujete je. Stydíte se za ně i v případě, že si je necháváte sami pro sebe. Raději než srdcem myslíte mozkem. Ve vztahu máte problémy, protože i přesto, že vám to klape a jiskří to mezi vámi, jste chladní, poněvadž neumíte dobře projevit svou lásku.

Spíše než na lásku se ve vztahu zaměřujete na problémy, které trápí celý svět, a proto v intimních chvílích s partnerem nenaleznete společnou řeč. Váš partner si bude myslet, že vás již omrzel, i když to vůbec nemusí být pravda.

Váš partner si bude myslet, že Vás již omrzel, i když to vůbec nemusí být pravda Zdroj: Josep Suria / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud jde o lásku nebo přátele, jste emocionálně prázdní. Vážíte si všech vztahů, které ve vašem životě nastaly, ať již pracovních, obchodních, přátelských nebo partnerských. Jen máte jednu drobnou chybu, a sice, že svobody si vážíte mnohem více než vztahů s lidmi.

Pokud vám někdo nedodá potřebnou svobodu, jste schopni odejít a zapomenout, že dotyčný člověk vůbec někdy existoval. Vaše emoce se nezaobírají ztrátou člověka, kterého jste opustili.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ano, vážíte si vašich přátel a vaší rodiny, a ne, neprojevujete své emoce. Kolem svých pocitů jste si již v dětství postavili zeď, kterou nikdo nedokáže zničit. Mnoho lidí kolem vás si myslí, že žádné emoce nevlastníte. Váš partner se může cítit nepotřebný, protože si na všechno vystačíte sami.

Nepotřebujete nikoho, kdo by za vás něco udělal, a nepociťujete ve svém nitru nic, pokud je někomu ubližováno a vy víte, že dotyčný si to právem zaslouží. Abyste svému partnerovi dali potřebnou lásku, měli byste najít rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem.

Zdroj článku: