Andělský týdenní horoskop: Váhy zjistí, jak si užívat života naplno, Vodnářům nevyjdou plány

Andělský týdenní horoskop: Váhy zjistí, jak si užívat života naplno, Vodnářům nevyjdou plány
Nevinný přátelský rozhovor, který započneme z dobré vůle, nám může vyléčit rány na duši. Nebo se zvrtnout v něco hrozného. Budete se tento týden muset obávat, že řeknete něco nevhodného, či se můžete těšit na zlepšení nálady? Andělé nám prozrazují odpověď.

Vzájemná úcta nám pomůže lépe chápat činy jiných lidí. Jenže pokud náš den nezačal nejlépe, je velmi obtížné šířit radost a projevovat respekt. Tento týden bude nabitý emocemi. Jenže v jakém slova smyslu? Neexistuje den, kdy by všichni lidé byli plně spokojený. Jaký bude váš týden? Přečtěte si svůj andělský horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve společnosti dalších lidí budete velmi šťastní. Nicméně, vidět šťastně zadané lidi vás přiměje položit si otázku, zda váš život je dost dobrý. Všechno zlé je ale k něčemu dobré a vy odhalíte svůj zásadní nedostatek, který odstraníte téměř okamžitě – motivace vám chybět nebude.

Dobré zprávy: Optimismus vám chybět nebude, spoustě lidí svými vtípky zlepšíte den. Oprostíte se od minulosti, konkrétně se přestanete litovat za to, že vám někdo jiný ublížil.

Na co si dát pozor: Z nějakého důvodu si nejdete za svým snem. Možná vám přijde nemožné ho dosáhnout. Více si věřte a ještě tento týden dosáhnete úctyhodného pokroku.

Andělská rada: Společnost jiných lidí vám vnukne spoustu nápadů, jak pokračovat ve svém životě. Naslouchejte a nechte ostatní domluvit, abyste získali potřebné vodítko ke zlepšení života.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše představy o budoucnosti budou živější než obvykle, naskytuje se vám skvělá příležitost ujasnit si, co skutečně chcete vy a co jste za to ochotni podstoupit, neboť nic není zadarmo. Zjistíte, že oběť, kterou přinesete společnosti, nebude tak strašná v porovnání s tím, co se vám vrátí.

Dobré zprávy: Budete přehnaně optimističtí. Díky tomu se vám bude více dařit a vztahy s rodinou budou lepší než kdy dříve.

Na co si dát pozor: Některá témata rozhovorů byste měli vynechat. Nebavte se o ničem, co vás příliš fascinuje, jinak se rozhovor změní ve váš monolog.

Andělská rada: Politiku nyní vynechte zcela. Mluvení o ní by mohlo vyústit v ostrou výměnu názoru. Vybíráte-li téma rozhovoru, začněte s něčím roztomilým.

Blíženci (21. května – 21. června)

Můžete začít pochybovat o sobě samých, nyní vám bude dělat potíž najít své místo ve společnosti. Necháte-li to tak, pesimismus vás může zcela pohltit. Naštěstí se kolem vás budou motat lidé, kteří vám budou soustavně připomínat vaše hodnoty. Neignorujte je, naslouchejte jejich slovům.

Dobré zprávy: Budete přesně vědět, čeho chcete docílit. Díky tomu dosáhnete pokroku. Také o tom se vám lidé, kteří vás přijdou podpořit, zmíní s uznáním v hlase.

Na co si dát pozor: Vztahy nejsou vždy růžové, ovšem nyní hádky budete vyvolávat vy. Jiní lidé z toho nebudou nadšeni. Na veřejnosti si můžete uříznout velkou ostudu.

Andělská rada: Otevřete svou mysl a začněte uvažovat jako člověk, jehož jednání se vám nezamlouvá. Souciťte s ostatními. Tím je přinutíte k větší empatii.

Rak (22. června – 22. července)

Začátek týdne se vám nebude příliš líbit, stane se něco, co vás donutí vyjít ze své komfortní zóny, abyste se mohli zastat vám blízké osoby. Také budete plni obav, zda skutečně máte na to, co se chystáte udělat. Postupem týdne se vše zlepší a získáte cennou radu, kterou si vezmete k srdci.

Dobré zprávy: Zaměříte se na své vlastní pohodlí a donutíte milovanou osobu, aby začala žít lepší život, kdy přestane být závislá na svém okolí. Zprvu to nepochopí, ale později vám poděkuje.

Na co si dát pozor: Lidé, které nyní potkáte poprvé v životě, se budou tvářit jako nejlepší přátelé, ovšem společného s nimi budete mít pramálo. Je jen malá pravděpodobnost, že to bude něco dlouhodobějšího.

Andělská rada: Zastávejte pozitivní názor. Zaměřte se na to, co opravdu chcete, a jděte rozhodně za tím. Lidé vás nemusejí chápat, ale do toho, co uděláte, jim nic není.

Pozor na nové lidi ve vašem okolí, budou se tvářit jako přátelé, ale společného s nimi nemusíte mít nic
Pozor na nové lidi ve vašem okolí, budou se tvářit jako přátelé, ale společného s nimi nemusíte mít nic | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Motivace zlepšovat vztahy vám chybět nebude, některým jedincům však ano. Budete se snažit donutit ostatní, aby vám ukázali, co k vám skutečně cítí. To může vést k hádkám, nebudete-li vybírat vhodná slova. Vaším posláním je nyní více chápat city ostatních.

Dobré zprávy: Budete-li se snažit, zlepšíte způsob svého uvažování a téměř vše prokouknete, bude vám zapůjčen zlepšený smysl pro detail.

Na co si dát pozor: Co se týče nejbližších vztahů, budete se cítit odstrčeny, a tak se snadno může stát, že z neshody se vyklube ostrá hádka. Vždy zachovejte chladnou hlavu.

Andělská rada: Promluvte si s člověkem, který má mnoho životních zkušeností, aby vám pomohl. Šance, že se takový člověk vysměje vašim chybám, je nulová.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jako nejlepší volba se vám bude jevit plavat s proudem a nevybočovat. Chvilku se tomu budete zdráhat, nebudete chtít vypadat jako zbabělci. Ukáže se však, že lidé si vás začnou více vážit a svěří vám to, co by vám jinak neřekli, neboť vám tolik nevěřili.

Dobré zprávy: Dokážete se pobavit díky své neukojitelné touze po vzrušení. Kamkoli vyrazíte, tam se budete cítit uvolněně a odejdete z tohoto místa s krásnými vzpomínkami.

Na co si dát pozor: Budete sami k sobě značně neupřímní, což negativně ovlivní pohled, jakým se díváte na svůj nejcennější vztah. Promluvte si s osobou, které se to týká, bezdůvodně na ni nekřičte.

Andělská rada: Naučte se nepřekrucovat pravdu. Život se stane mnohem lepším, pokud budete upřímní jak sami k sobě, tak k jiným lidem.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li naplánovaný výlet s přáteli, rozhodně se nudit nebudete. Vaše síla kreativity se probudí naplno a vy budete udávat směr, jakým se vaše cesta bude ubírat. Rozhodnete-li zůstat o svém volnu doma, čekejte příjemný telefonát od osoby, s níž jste se nedávno neshodli.

Dobré zprávy: Obměníte svou denní rutinu, což vám zajistí psychickou pohodu. Nemusíte vše dělat sami, požádejte členy rodiny, abyste se společně zasmáli u příjemné aktivity.

Na co si dát pozor: Nenuťte lidi se měnit jen proto, že vám to přijde jako dobrý nápad. Ne všichni chtějí svůj život změnit od základů. Dopřejte jim čas na rozmyšlenou místo toho, abyste jim začali pomáhat hned.

Andělská rada: Lidé, kteří se vás snaží zahrnovat jen samými komplimenty, pro vás nejsou vhodní a mohou vám chtít ublížit. Nikam s nimi nechoďte, pozvou-li vás mimo veřejnost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Události, které se vám nyní stanou, vás donutí vydat se na svou dlouhou cestu za úspěchem, ze které jste sešli, abyste si odpočinuli. Získáte nový pohled na své přátelské vztahy a také si v nejbližším vztahu ujasníte, kde končí hranice vás obou.

Dobré zprávy: Hádky změníte ve smích. Sice to je u vás nezvykem, ale budete vše zlehčovat a donutíte ostatní, aby přestali myslet na to špatné a začali přemýšlet nad příjemnějšími událostmi.

Na co si dát pozor: Problémy, které nyní nastanou a budete je považovat za zanedbatelné, velmi rychle vyrostou, pokud se na ně nezačnete plně soustředit. Napřed je vyřešte, poté začněte s něčím jiným.

Andělská rada: Svou kreativitu můžete využít, abyste začali více prosperovat. Též se zaměřte na všechny problémy, které nyní vznikli, abyste v budoucnu neměli problémy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jakmile se dostanete ven, nebude se vám již chtít jít domů. Přitom je pro vaše pohodlí velmi důležité najít rovnováhu mezi vnějšími a vnitřními aktivitami. Váš domov vám bude připadat nudný, ale pokud se na něj opravdu zaměříte, zjistíte, jak se pobavit uvnitř.

Dobré zprávy: Lidé se k vám začnou chovat mnohem lépe. Pár nejlepších přátel vám pomůže udržet se doma. Skvěle se pobavíte s pomocí elektroniky či vyprávění vtipů.

Na co si dát pozor: Nemusíte vládnout celému světu jen proto, že se lidem líbí vaše projevy. Mějte úctu k jinému životu stejně jako ke svému vlastnímu.

Andělská rada: Udržte svou pozornost, ať už začněte dělat cokoli. Možná vám pomůže zavolat svému známému, aby vám s tím pomohl. Vyhněte se však takovému kroku v zaměstnání.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přišel čas popřemýšlet nad tím, zda je váš vysněný koníček natolik drahý, že si ho nemůžete dovolit. Peníze jsou pro vás velmi důležité, ale důležitější by měla být vaše psychická pohoda. Je jen na vás, zda raději budete mít hodně peněz a nudit se, nebo prožít zábavnější život.

Dobré zprávy: Navštíví vás někdo, na koho jste v poslední době mysleli. Tato návštěva nebude neplánovaná, naopak dotyčný vám přinese zprávy, které vás potěší.

Na co si dát pozor: Nezapomeňte lidem říkat, jaké jsou vaše záměry, jakmile se s nimi začnete bavit. Mohou si vše vyložit jinak a nakonec můžete být ten nejhorší vy sami.

Andělská rada: Nedělejte nic, co vás nebaví. Vyhledejte zábavu, pokud se nudíte. Trávit svůj volný čas prací, v níž nevidíte žádnou budoucnost, nemá smysl.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všechno vždy vyjde tak, jak si myslíte, a tento týden dostanete velmi drsnou lekci. Vezměte to pozitivně, je to lepší než se vztekat nad něčím, co nedokážete změnit. V průběhu týdne se vše zlepší a vy pochopíte, jak jste se měli poučit.

Dobré zprávy: Vaše nálada se zlepší, nesmíříte-li se s málem. Finance vám nyní chybět nebudou a dostanete skvělý nápad, který vám pomůže prorazit.

Na co si dát pozor: Měli byste mít větší trpělivost s lidmi. Někteří z nich vám přijdou ublížit a vy zapomenete na to, že kolem sebe máte lidi, na které se můžete kdykoli spolehnout.

Andělská rada: Nebojujte se změnami, pokud již nastanou. Využijte je ve svůj prospěch. Někdy je to snazší, někdy se musíte více snažit, abyste pochopili, proč se vám stala nemilá událost.

Ryby (19. února – 20. března

Komunikace s jinými lidmi bude spíše sobeckého charakteru. Budete se cítit ublížení, a tak posunete sami sebe na první místo a na nikom jiném vám záležet nebude. K večeru se to zklidní, ovšem následující den jako by se nic nezměnilo.

Dobré zprávy: O samotě si všimnete sebemenších detailů, což se hodí pro kreativní vyjádření sebe sama. Nemusíte svou tvorbu ukazovat jiným lidem, založíte si ji a později se k ní vrátíte.

Na co si dát pozor: Mluvit sami se sebou není přátelský rozhovor. Vaši přátelé se naštvou, zjistí-li, že je vůbec neposloucháte. Ujasněte si, proč s nimi mluvíte – abyste zjistili, jak se jim daří.

Andělská rada: Nejednejte s ostatními jako se zrádci. Pokud by s vámi nechtěli být, nebyli by s vámi. Zkuste si najít nové přátele, abyste si uvědomili, jak hodně ty stávající potřebujete.

Zdroj článku:
  • Autorský text