Velký partnerský horoskop na měsíc březen: Berani budou odvážní, Panny musí být připraveny na nejhorší

Velký partnerský horoskop na měsíc březen: Berani budou odvážní, Panny musí být připraveny na nejhorší
Přicházející březen s sebou přivádí i jaro, které je bezpochyby tím nejlepším obdobím pro nové začátky v jakémkoliv smyslu, především však v oblasti lásky a partnerských vztazích. Toto období bude prosycené láskou, porozuměním, novými příležitostmi a překvapením.

S příchodem jara se otevírá nová kapitola ve vašem životě a zejména, ve vašich vztazích. V Březnu se nad obzor posouvá souhvězdí Raka, Lva a Sextantu. Tato souhvězdí přináší novou energii, která může v našich partnerských vztazích přinést neočekávané změny, ať už k lepším, či horším zítřkům. Někteří mohou očekávat březen plný harmonie a lásky, zatímco jiní se budou muset postavit čelem před nepříjemné zjištění či učinit rozhodnutí, které nebudou lehké. Pojďte se s námi ponořit do našeho velkého partnerského horoskopu a zjistit, co právě vám přinese tento měsíc a zdali se mít na pozoru nebo se těšit.

Beran (21.března - 19. dubna)

Berani jsou známí především pro svou odvahu a intenzitu jednání. Především odvážnost Berana se bude velmi promítat v jeho jednání po celý březen. Berani do všeho půjdou po hlavě a nenechají si říct ne. Pokud jste ve vztahu, využijte aktuální sílu a udělejte něco, k čemu již dlouho odhodláváte - žádost o ruku, nová nečekaná hračka do postele nebo naopak rozchod?

Býk (20. dubna - 20 května)

Komunikace. To je to, oč tu tento měsíc běží. Zaměřte se na to, jak se svým partnerem mluvíte a jak se navzájem chápete. Vykašlete se na to, že si budete spory řešit po síti a raději si udělejte jasná pravidla, kterých se budete při řešení hádek držet. Face to face a dostatek času pro vyjádření každé strany bude pro vás klíčovým rozuzlením, pro rychlé vyřešení každé překážky. Zaměřte se na 16. března, kdy Venuše vstupuje do Býka a vám se otevírají naprosto nové možnosti.

Blíženec (21. května - 20 června)

Březen je měsícem sociální interakce. Je velice možné, že budete v průběhu března neustále vystavování nějakým novým podnětům opačného pohlaví. Vaše charisma je absolutně na vrcholu, což z vás dělá naprosto neodolatelnou kořist pro opačné pohlaví. Dejte si však pozor, abyste v záplavě emocí a vzrušení z něčeho nového nezapomněli na vašeho stávajícího partnera a jeho city.

Rak ( 21. června - 22. července)

Měli byste se zamyslet nad tím, jestli svého partnera a rodinu nedává do pozadí a nevěnujete příliš moc energie své práci. Hvězdy se tento měsíc posouvají do souhvězdí Raka a to značí skvělou příležitost pro využití této síly k zamyšlení se nad svým životem a následné razantní změně. Pokud si nenecháte tuto příležitost proklouznout mezi prsty, na konci měsíce uvidíte, jak sladké ovoce vám tato změna přinesla.

Zamyslete se nad tím, jestli netrávíte více času práci, než partnerovi a rodině
Zamyslete se nad tím, jestli netrávíte více času práci, než partnerovi a rodině | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. června - 22. srpna)

Jste na výslunní, co se vztahové roviny týče. Partner, se kterým sdílíte svůj život je ten pravý a vy si můžete pouze užívat ty krásné chvíle ve dvou. Pokuste se tento měsíc přijít s něčím nečekaným a partnera překvapit. Březen je skvělým obdobím pro romantický privátní relax ve vířivce se saunou. Tato aktivita vám nejen udělá nádherně romantický den, ale také posílíte v sauně imunitu.

Panna ( 23. srpen - 22 září)

Březen nebude pro Panny zrovna tím nejlepším měsícem v roce. Očekávat můžete nečekané zvraty v partnerském životě. Mějte oči dokořán a buďte emočně připraveni, že mohou přijít změny, které se vám nebudou líbit. Zamyslete se proto raději dopředu nad tím, zdali je ve vašem vztahu vše v pořádku a nevisí ve vzduchu problémy a témata, která by se měly urychleně řešit, aby bylo ještě co zachraňovat.

Váhy ( 23. září - 22. říjen)

Je čas na kompromisy. Uvědomte si, že ne vždy musíte mít poslední slovo vy a že jsou situace, kdy ten, který ustoupí a prohraje je vlastně vítěz. Zkuste ustoupit ze svých vysokých požadavků a najít si rovnováhu v tom, co chcete vy a co chce váš partner. Zjistíte, že i to, co se vám zdálo nedosažitelné najednou jde.

Štír ( 23. října - 21 listopadu)

Čekají vás velmi vášnivé chvíle, kdy se dostanete až za hranice vašich očekávání. Že je únor měsíc lásky a sexu? Tak to pro vás vůbec neplatí, pro vás je to rozhodně březen. Odvázejte se a nemějte zábrany, váš partner to ocení a váš vztah to posune dál a razantně upevní.

Střelec ( 22. listopadu - 21. prosince)

Je čas přestat myslet neustále na druhé a dát do popředí sám sebe. Váš partner musí pochopit, že potřebujete i prostor pro sebe a své vlastní zájmy. Načerpejte energii v přírodě nebo si udělejte "solo date" a pozvěte sami sebe třeba na nedělní snídani do kavárny nebo na odpolední zákusek do cukrárny, vezměte si s sebou třeba knížku a užívejte si sami sebe.

Kozoroh ( 22. prosince - 19. ledna)

Neustále hádky, které nikam nevedou a eskalují do neúnosných dní v tiché domácnosti je potřeba zastavit. Promluvte si s partnerem o tom, co ho trápí a sdělte i své potřeby. Dejte si však pozor, abyste zvládli ustát emoce a opět se vše neobrátilo v hádku. Pokud toto sami nezvládáte, je možná čas požádat o pomoc odborníka.

Zdroje článku: