Velký andělský horoskop na březen: Lvům jejich vlastní rozhodnutí nepřijdou jako dobrý nápad, Váhy se mohou spolehnout na své přátele

Velký andělský horoskop na březen: Lvům jejich vlastní rozhodnutí nepřijdou jako dobrý nápad, Váhy se mohou spolehnout na své přátele
Na jaře by se nám měla vrátit dobrá nálada. Stane se to letos pravdou? Andělé nám skrze svůj horoskop ukazují, že skutečně dojde k pozitivním změnám v životě každého z nás. Pochopitelně, není měsíce, kdy by vše bylo jen dobré, a tak budeme řešit i drobné komplikace. Čeho se týkají ty vaše?

Život je jako jízda na horské dráze, jednou jsme dole, jednou nahoře. S andělskou pomocí jsme však začali vnímat problémy jako něco, kvůli čemu se svět nezboří. Tudíž i naše reakce na nepříznivé situace se značně zlepšila. A přestože občas selžeme ve svém plánu zůstat klidní, andělé nad námi vždy drží ochrannou ruku. Přečtěte si svůj březnový horoskop, abyste se mohli připravit na špatné zprávy a naopak se mohli již nyní těšit na ty dobré.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zpomalíte, nebudete se tak vyčerpávat. Uznáte, že volnější tempo vám zajistí větší odpočinek a vaše odhodlání zrealizovat vaše nápady již nebude tak obtížné. Zaujmete mnohem pozitivnější přístup k životu. Vaše finanční stránka se zlepší, neboť rozpoznáte, které předměty potřebujete a které nikoli.

Dobré zprávy: Váš pracovní, ale také volný čas se bude skládat z aktivit, které vás posunou vpřed. Nemáte-li práci, najdete si ji, máte-li práci, máte velkou šanci na kariérní postup.

Na co si dát pozor: Něco budete muset nechat odejít, aby vás to již netrápilo. Vůbec se vám do toho chtít nebude a uděláte vše pro to, abyste si udrželi staré přátele či zvyky. Poslechněte svou intuici, změna vám zajistí lepší život.

Andělská rada: Objeví-li se nový postoj k životu, nechte ho vstoupit do vaší mysli. Zároveň hledejte lidi podobně ambiciózního charakteru, společně toho dokážete mnoho.

Býk (20. dubna – 20. května)

Seznámíte se s velkým množstvím nových lidí. Nelekejte se, bude to vaše rozhodnutí. Nikdo vás nebude nutit stýkat se s jinými lidmi, ale vám to přijde jako dobrý způsob, jak ve svém životě něco změnit a být šťastnější. Vaši noví přátelé s vámi budou sdílet smysl pro módu, humor a pracovní zápal.

Dobré zprávy: Své přátele budete selektovat podle jejich zájmů. Nedovolíte nikomu, kdo s vámi není v souladu, aby s vámi trávil volný čas. Zároveň budete otevřeni novým koníčkům, budete velmi zvědaví, co na nich ostatní lidé vidí.

Na co si dát pozor: Někteří lidé nikdy nepoznají, jací jste, dokud jim neukážete své pravé já. Možná se budete bát, že by vás odsoudili. Pravé přátele ale najdete jen tehdy, když se jim plně otevřete.

Andělská rada: Setkáte se i s lidmi, kteří nevěří ve vaše schopnosti. Nenechte se zahanbit, ale ani nevyvolávejte scény. Nepříjemní lidé patří k životu, vy můžete pouze zajistit, že se s nimi nezačnete hádat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pochvaly jiných lidí se vám zalíbí natolik, že se začnete hodně měnit. Někdy k lepšímu, někdy k horšímu. Budou to skoky. V průběhu měsíce zjistíte, že se nemůžete zalíbit všem lidem zároveň, a tak začnete mít více soukromí, během něhož se budete věnovat novému zájmu, který vás posune vpřed.

Dobré zprávy: Podpoříte místní podniky i charitativní organizace. Dobré skutky se občas dějí a vy se nyní stanete jejich hlavním původcem. Budete-li chtít, můžete na pomoci jiným založit své podnikání.

Na co si dát pozor: Na způsobu, jakým vás vnímají ostatní lidé, vám bude záležet natolik, že se zapomenete věnovat svým blízkým. Také si můžete hrát na něco, co ve skutečnosti nejste.

Andělská rada: Někteří lidé se mohou ptát sami sebe, zda vaše příběhy jsou skutečné. Nic si proto nevymýšlejte a šiřte pouze pravdu. Tak oslníte co největší počet jedinců ve vašem okolí.

Rak (22. června – 22. července)

Začnete se méně starat o druhé a více se zaměříte na sebe. Ne, že byste byli sobečtí, ale uznáte, že i vy si zasloužíte nějaký odpočinek. Zaujmou vás kratší výlety, během nichž můžete navštěvovat památková místa a naučit se něco o historii. Také vás budou přitahovat lidé, kteří vás mohou něčemu přiučit.

Dobré zprávy: Najdete svou životní cestu, která vám zajistí štěstí. Také hodně popřemýšlíte o své budoucnosti, díky čemuž dostanete skvělý plán, jak se mít mnohem lépe než nyní.

Na co si dát pozor: Ne na všechno vystačíte sami. Například máte-li před sebou důležité rozhodnutí, je moudré promluvit si o tom s dobrým přítelem a vyslechnout si jeho názor.

Andělská rada: Některé změny se vám nebudou dělat nejlépe. Pokud se vám do něčeho nechce, oprostit se od své minulosti a vize skvělé budoucnosti jsou způsoby, které vám pomohou.

Raci si zaslouží odpočinek. Využít ho můžete třeba výletem
Raci si zaslouží odpočinek. Využít ho můžete třeba výletem | Zdroj: belchonock / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše rozhodnutí se zpočátku může zdát jako fatální chyba. Můžete na sebe nadávat, proč jste se nerozhodli lépe. V průběhu měsíce ale vyjde najevo, že se vaše situace musela zhoršit, aby se za pár dní silně zlepšila. Koncem měsíce budete sami sobě vděční za to, že jste se nerozhodli jinak.

Dobré zprávy: Stanete se více nezávislými na jiných lidech. Můžete se těšit na získání nové práce či lepší finanční ohodnocení, a to díky vašemu originálnímu přístupu k práci i během komunikace s autoritou.

Na co si dát pozor: Trpělivost tento měsíc nebude vaší nejsilnější stránkou. Cokoli vymyslíte, to budete chtít okamžitě. Svět takto nefunguje, a proto, pokud se nebudete moci dočkat, zaměstnejte se něčím jiným, abyste nemysleli na to, jak vše dopadne.

Andělská rada: Vnímejte sebemenší detaily. Budete-li si plně vědomi toho, co sdílíte s ostatními, a budete-li mít silné argumenty, budete považováni za skvělého rádce a chytrého člověka.

Panna (23. srpna – 22. září)

Sjednotíte se se svými nejlepšími přáteli a společně se zaměříte na problémy všech. Vy jim pomůžete vyřešit jejich problémy a na oplátku vám oni poskytnou cenný názor na ty vaše. Zjistíte, že jste si nevšimli všech důležitých detailů, a konec měsíce se obejde bez jakékoli neshody.

Dobré zprávy: Vaše mysl se naplní pozitivitou, jakmile zjistíte, že vaši přátelé tu jsou opravdu pro vás, nikoli pouze vy pro ně. Budete mnohem soustředěnější a svou práci dokončíte s předstihem.

Na co si dát pozor: Slabé stránky někoho, kdo vás na první pohled zaujme, ve vás vyvolá frustraci a vy můžete říci něco nevhodného, zejména jste-li s touto osobou na veřejnosti.

Andělská rada: Nikdo nemá pouze dobré vlastnosti, každý má své chyby. Pamatujte na to, až se vám zachce někoho kritizovat či obdivovat. Lidé vás budou mít raději, když jim ukážete, že vám jejich chyby nevadí.

Váhy (23. září – 23. října)

Najdete dobré spolupracovníky v oblasti konání dobrých skutků. Na nic nebudete sami, vždy kolem sebe budete mít lidi, na něž bude spolehnutí. Také váš pracovní život se značně zlepší, přijdete na skvělý nápad, který pomůže celé společnosti více prosperovat.

Dobré zprávy: Najdete způsob, jak co nejlépe využít své znalosti a dovednosti. Všechny vaše vztahy se zlepší, jakmile si vytyčíte čas na setkání s každým člověkem zvlášť.

Na co si dát pozor: Ukážete své silné stránky, ale zároveň budete chtít slyšet kompliment, že jste jedineční. Nedělejte to. Kdo vás bude chtít pochválit, udělá to sám od sebe.

Andělská rada: Vždy, než někoho požádáte o pomoc, ujistěte se, že mu dokážete splnit jeho přání ohledně protislužby. Někteří lidé mají nereálné představy, co dokážete udělat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše práce pro vás bude velmi důležitá. Budete chtít mít vše co nejrychleji hotové, abyste se mohli věnovat sportu, koníčkům a ještě si stihli naplánovat, co budete dělat o dovolené. Trochu budete zanedbávat svou touhu po zábavě, což ve vás může vyvolat pocit napětí.

Dobré zprávy: Nebude vám dělat problém vyjádřit svůj názor. Budete to považovat za něco, co vám pomůže v osobním i kariérním postupu. Budete též sebevědomí a nic pro vás nebude nemožné.

Na co si dát pozor: Vaše myšlenky nemusejí být tak jasné, když se objeví člověk, který vám bude mluvit do života. Nenechte se dotlačit do něčeho, co dělat nechcete, jen abyste na někoho zapůsobili.

Andělská rada: Abyste dosáhli změny, nemusíte běžet. Dělat malé krůčky je mnohem lepší a pohodlnější způsob, jak dosáhnout svého. Navíc se nevyčerpáte a ušetřenou energii můžete investovat do něčeho smysluplného.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Se svou rodinou začnete trávit mnohem více času. V kombinaci s vašimi nápady na výnosné projekty a touhou po rodinné spolupráci tyto tváře uvidíte několikrát v týdnu po celý měsíc. Také vám bude poskytnuta cenná rada, kdykoli nebudete vědět, jak dál naložit se svým životem.

Dobré zprávy: Autorita se stane vaším přítelem, váš vztah s ní se upevní. Všemu napomůže fakt, že uvidíte detaily, s jejichž pomocí pomůžete tomuto člověku. V soukromí budete šťastní, svůj čas využijete naplno.

Na co si dát pozor: Přílišný optimismus se může střídat s přílišným pesimismem. Ani jedna z možností vám nakonec nepřinese nic než smutek a pocit, že jste toho mohli dokázat víc. Naučte se být hrdí na to, co jste dokázali.

Andělská rada: Budete-li pozornější k ostatním, více jim porozumíte a tím spíše jim dokážete pomoci. Také uděláte významný krok za sebepoznáním, což vás učiní více trpělivými.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete velmi všímaví k okolnímu světu. Vaši známí budou překvapeni, kolik toho víte o jejich životech, přestože vám nesdělili vůbec nic. Tajemství vašeho vědění bude spočívat ve čtení lidí pomocí jejich gestikulace a změny v chování. Vyřešíte každý problém, který je trápí.

Dobré zprávy: Strávíte více času se svými sousedy. Tento čas nebude marný, budete šokováni tím, kolik toho sousedé znají a umějí. Své dovednosti vám dokážou předat, vy je upotřebíte v práci.

Na co si dát pozor: Velké investice se vám nyní příliš nevyplatí. To proto, že budete odbíhat od jedné činnosti ke druhé a u žádné dlouho nevydržíte. Projekt, do kterého byste investovali, by vás brzy omrzel.

Andělská rada: Udělejte vše pro to, abyste splnili vše, co jste si na tento měsíc naplánovali. Budete línější než obvykle, nejspíše kvůli nárůstu teplot, které jsou se začátkem jara spojeny.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete velmi dbát na pohodlí svého domova a komfort své rodiny. Jak za své příbuzné, tak za vybavení či dekoraci domova utratíte nemalé peníze, které jste si našetřili na výjimečné chvíle. Také vy si dopřejete luxusnější život, svým financím ale neuškodíte.

Dobré zprávy: Přehodnotíte své finanční cíle, abyste ušetřili ještě více. Začnete být více opatrní ohledně rozhodnutí, co skutečně potřebujete a co tolik ne. Také se začnete věnovat něčemu novému.

Na co si dát pozor: Můžete být impulzivní při komunikaci s někým, kdo může rozhodnout o vašem kariérním postupu. Zároveň vaše rozhodnutí v pracovním životě může negativně ovlivnit váš osobní život, buďte proto opatrní.

Andělská rada: Dobře míněná rozhodnutí je lepší několikrát přehodnotit. Ujistěte se, že svým činem neohrozíte štěstí někoho jiného či dokonce své vlastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Do vašeho života vstoupí velký optimismus. Občas se necháte až příliš unést a nerozeznáte skutečnost od své fantazie. Na problémy nyní nebudete hledět jako na něco, co byste měli řešit, což vám může přinést další problémy. Naštěstí kolem sebe budete mít lidi, kteří vás vždy povzbudí a pomohou vám.

Dobré zprávy: Stanete se centrem pozornosti díky svému chování a šarmu. Chcete-li se s někým rozumně domluvit, rozhovor mezi čtyřma očima vám přinese odpovědi a udrží atmosféru nenapjatou.

Na co si dát pozor: Vaše ego pro vás bude tak důležité, že co si nebudete moci dovolit sami, to nebudete přát nikomu. Větší vděčnost ke všemu dobrému vám umožní se od ega oprostit.

Andělská rada: Některá vaše slova, vyřčená impulzivně, vám mohou nepěkně zavařit. Vždy se nejdříve ujistěte, že to, co se chystáte říci, skutečně myslíte vážně.

Zdroj článku:
  • Autorský text