Kdo vlastní nejoblíbenější pozadí na Instagramu roku 2020

Kdo vlastní nejoblíbenější pozadí na Instagramu roku 2020
Hledáte inspiraci, jež vás donutí se zvednout z pohovky a dát si trochu do těla? Nechte se inspirovat ženami, jejichž zadky jsou na Instagramu letos skutečně oblíbené. Nutno podotknout, že každé pozadí má za sebou hodiny tvrdé dřiny.

Suzie B

Na Instagramu je Suzie B známá jako fitness trenérka, díky jejím videím můžete dosáhnout své postavy snů. Pokud se ale cvičení vyhýbáte, můžete obdivovat její pevný zadek z Ohia.

Nikki Blakketter

I Nikki patří do skupiny lidí, kteří se sebou rádi něco dělají. Její zadek nenechá žádného muže bez povšimnutí. Kromě toho zastupuje i oblíbenou sportovní značku GymShark.

Emily Skye

Tato australská modelka se rozhodla také pro fitness kariéru a udělala velmi dobře, málokdo se může chlubit takovou postavou. Kromě osobního trenéra také pracuje na své aplikaci, jejímž cílem je pomoci lidem s tréninky.

Krissy Cela

Nejlepší ženská atletka a tvůrce aplikace Tone a Sculpt sdílí své šílené intenzivní pohyby, které obsahují spoustu cvičení právě na dokonalý zadek.

Heidy Espaillat

V loňském roce Heidy Espaillat zahájila placený online vzdělávací program na své stránce na Instagramu, kde i nadále zveřejňuje tréninky a fotografie svého dokonalého pozadí s cílem získat nové klienty.

Amanda Elise Lee

Tato fitness trenérka v Beverly Hills nejen zvládla umění pořizovat dokonalé „belfie“, ale je velmi známou a oblíbenou influencerkou co se týká fitness cvičení. To dokazuje její počet sledujících, který je víc jak 12 milionů – mezi nimi najdete i Kim Kardashian.

Zoe Andersonová

Účet této francouzské fanatičky do cvičení vyletěl nahoru, když se snažila zachytit svá užitečná videa z domácího cvičení – cílem byla motivace druhých.

U nás hojně vyhledávaný zadek kontroverzní podnikatelky Nely Slovákové, ale také například fitness trenérky a novopečené maminky Evy Krausové. Jak se říká: „Bez práce nejsou koláče.“