Andělská poselství na víkend: Lvi, jste schopnější, než si myslíte, Berani, nic není čistě růžové

Andělská poselství na víkend: Lvi, jste schopnější, než si myslíte, Berani, nic není čistě růžové
Každý z nás po něčem touží. Obvykle jsou to ostatním lidem neprospěšné touhy, kdy myslíme pouze na sebe a nemáme problém s ublížením někomu jinému, abychom tuto touhu naplnili. Kdyby se takto zachoval každý, a to vždy, tento svět by již nebyl zdrojem štěstí. Co na to andělé?

Andělé se snaží tento svět zlepšovat, činit ho pro nás příjemnějším. Stejně se můžeme zachovat i my. Místo naplnění touhy si můžeme říci, že tuto věc vlastně nepotřebujeme, že jsme spokojeni s tím, co máme. Andělé nás učí vážit si mála a neprahnout po větším množství, protože bychom nebyli spokojeni nikdy. Co vám radí na tento víkend? Přečtěte si jejich poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všechno je tak dobré, jak může zdát. Rozmyslete si, co opravdu chcete. Cítíte-li se utlačovaní, máte tendenci kopat do všeho kolem sebe. Místo toho hledejte důvod, proč se vám momentálně nedaří, když ještě před malou chvilkou se vše zdálo být tak dokonalé.

Andělská rada: Možná jednáte příliš nerozvážně. Zkuste si své činy více promýšlet. Uvidíte, že se vám v životě začne mnohem více dařit, když budete domýšlet důsledky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Existuje tolik dobrých věcí, které vám slouží, ale vy ignorujete jejich důležitost. Nehněvejte se na nic, co již neslouží tak dobře, jak očekáváte. Žádná věc nebude splňovat vaše očekávání až do konce vašeho života. Pečujte o to, co máte, a buďte za tyto věci vděční. Někteří lidé si o jejich vlastnictví mohou nechat jen zdát.

Andělská rada: Občas je nutné něco ztratit, abyste si uvědomili, jak jste s tím byli spokojení. Co kdybyste tuto věc půjčili známým? Jakmile se vám vrátí, budete si jí více vážit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vymyslete pro sebe nějakou venkovní aktivitu. Pobyt na čerstvém vzduchu vám prospěje, zbaví vás stresu a naplní vás pozitivní energií, zvláště pokud vyrazíte ven za účelem pozorování přírody. Listy opadávají ze stromů, aby je na jaře mohly nahradit jiné. Inspirujte se tímto jevem a změňte svůj život, aby se vám více dařilo.

Andělská rada: Najděte svůj smysl života, vydejte se novým směrem. S klidnou myslí, kterou nic netrápí, odhalíte, že vydat se úplně novým směrem vám nic nevezme, pouze nabídne.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše očekávání mohou být nereálná. Dávejte si pozor na to, jak si myslíte, že se ostatní zachovají, zejména v kruhu vašich nejbližších. Raději očekávejte horší výsledky než abyste se těšili na něco, co nemusí nikdy nastat.

Andělská rada: Neignorujte pocity jiných lidí. Každý má svůj důvod, proč se zachoval tak, jak se zachoval. Vás také nikdo neodsuzuje, proto to nedělejte ani vy.

Neodsuzujte druhé za jejich pocit, oni vás také neodsuzují.
Neodsuzujte druhé za jejich pocit, oni vás také neodsuzují. | Zdroj: Krakenimages.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Na první pohled nezvladatelná situace vám přináší možnost pochopit, proč se vám dějí věci, které si nepřejete. Můžete získat nový pohled na váš život, na problémy i na události, které vás zahřály u srdíčka. Stačí mít oči otevřené a naslouchat slovům, která slýcháváte každý den.

Andělská rada: Je tak snadné nechat se vykolejit špatnou interpretací. Pokuste se pochopit pravý význam všeho, co se děje kolem vás, místo okamžitého stanovení vašeho názoru.

Panna (23. srpna – 22. září)

Svět je nespravedlivý a vy proti němu chcete bojovat. Nejste jen jeden mrňavý človíček v obrovském vesmíru, můžete změnit svět, pokud budete skutečně chtít. Zvažte všechna pro i proti každého vašeho rozhodnutí. Poraďte se s ostatními, spojte síly a dosáhněte změny!

Andělská rada: Dobrý začátek je jemně napomínat lidi, kteří se nechovají k ostatním správně. Navrhněte si několik způsobů, jak vyřešit různé situace bez použití násilí.

Váhy (23. září – 23. října)

Přehodnoťte své cíle. Pokud se vám zdají bezchybné, zvažte změnu cesty k nim. Můžete se ocitnout v situaci, kterou nebudete schopni vyřešit. Zvolte pohodlnější cestu, možná pomalejší, avšak bez zbytečných rizik, která by zničila vše, co jste dosud vybudovali.

Andělská rada: Vaše činy, které děláte pro to, abyste uspěli, vám paradoxně mohou uzavřít cestu k onomu úspěchu. Svou další cestu vždy volte rozvážně a na rozhodnutí si vytyčte klidně několik dní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Být více flexibilní se vám nyní hodně vyplatí, neboť vám ukáže cestu, kterou je pro vás nejlepší se vydat. Vaše momentální cesta je plná překážek, ale vy je nyní nevidíte, nebo si myslíte, že lepší cestu stejně nenajdete. Zkuste být pro ostatní dostupnější, někdo vám poskytne cennou radu.

Andělská rada: Jakkoli se vám nebude chtít, nyní je lepší než kdy jindy zatnout zuby a pomoci lidem, kteří na vás spoléhají.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svobodně vyjadřujte své názory, pokud si myslíte, že někomu pomohou. Není nutné za každou cenu plavat s proudem, pokud je to proti vašemu přesvědčení. Lidé, kteří nechtějí akceptovat váš způsob myšlení, pro vás nejsou vhodní.

Andělská rada: Vydejte se svou vlastní cestou. Můžete ztratit mnoho lidí, na kterých vám záleží, ale potkáte spoustu dalších lidí, kteří si budou vážit vašeho pravého já.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše touha po nových zážitcích může být snadno ukojena. Náhodná setkání s lidmi, s nimiž si padnete do oka, vám přinesou mnoho příležitostí, jak zkusit něco nového. Také samotná konverzace bude velmi záživná, bude vám sdělen úhel pohledu na váš problém, na který jste se dosud nezaměřili.

Andělská rada: U nových přátel je dobré dát si pozor, zda jsou skutečně dobří. Svá tajemství si prozatím nechte pro sebe. Držte se spolehlivých lidí, kteří přátelství berou vážně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne vždy je vhodné jít si tvrdohlavě za svými sny, obzvláště pokud vám dochází energie. Urazili jste dlouhou cestu, nyní si odpočiňte a podívejte se na své dosavadní plány. Pokud potřebují nahradit jinými, udělejte to. Je lepší měnit plány než později litovat.

Andělská rada: Ocitli-li jste se pod silným tlakem kvůli stresu, meditujte či si dopřejte uklidňující koupel. Čistá mysl přijde na hodně alternativních možností, jak pokračovat ve vašem úsilí.

Ryby (19. února – 20. března)

Přijímání názorů ostatních lidí bude povznášející a odvrátí vás od zbytečných problémů. Nesnažte se za všech okolností prosadit si svou pravdu, respektujte perspektivu ostatních lidí. Můžete se z ní poučit a přijmout ji za svou vlastní. Není nic špatného na změně názoru.

Andělská rada: Vaše pravda není nikdy úplná, stejně jako pravdy všech ostatních lidí. Snažte se najít úplnou pravdu tím, že si vyslechnete ostatní lidi a popřemýšlíte, jak to pravděpodobně celé bylo.

Zdroj článku:
  • Autorský text