Andělská poselství na středu: Štíři, uznejte svou chybu, Berani, nátlak okolí nemusí být skutečný

Andělská poselství na středu: Štíři, uznejte svou chybu, Berani, nátlak okolí nemusí být skutečný
Nehledě na to, jak intenzivně chceme dosáhnout rovnováhy v životě, vždy přepadáváme na jednu stranu – buď toho chceme více než vracíme nebo se zdráháme být součástí osudu, který nelze změnit. Výsledkem je neštěstí. Naštěstí nám andělská poselství pomáhají vyrovnat onu rovnováhu.

Pokud se nám zrovna nedaří, jsme lehce ovladatelní bez ohledu na to, jaké množství vzteku či smutku v sobě chováme. Potřebujeme čistou mysl, abychom se správně rozhodovali a postupovali k vytoužené spokojenosti. Mnohdy chodíme pozpátku zpět na začátek naší cesty. Andělé se nás snaží usměrnit, neustále hledají nové možnosti, jak nás uklidnit, abychom jim začali naslouchat. Jaké poselství si pro vás připravili dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nátlak vašeho okolí může být jen vaše představa. Každé slovo, které k vám někdo pronese, je pomocí pro vás. Více naslouchejte druhým, nemalujte si hned svůj vlastní obrázek. Může být plný nejistoty a přeludů. Nebuďte panovační a čas od času uznejte, že všechno nemusíte zvládnout sami.

Andělská rada: Nerozhodujte za druhé, pokud si to nepřejí. Tímto chováním pouze vytváříte problémy, které vás činí nešťastnými. Zkuste to dnes jinak. Nenechte se vyprovokovat ke konfrontaci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vždy se poraďte buď se svými přáteli nebo se svým vnitřním já, pokud si nevíte rady. Svůj vnitřní hlas můžete slyšet jen tehdy, když uklidníte svou mysl a zaměříte se na to, co chcete vyřešit. Také se dnes nenechte komandovat nikým, komu na vás vůbec nezáleží.

Andělská rada: Cítíte-li, že si potřebujete obhájit svou autoritu, udělejte to způsobem, který nikomu neublíží, hlavně po psychické stránce. Dávejte si na svá slova pozor. Pomáhejte, neškoďte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lehkomyslnost vám škodí. Než něco uděláte, zamyslete se, čí životy svým rozhodnutím ovlivníte. Zajděte za těmito lidmi a žádejte o povolení. Vykonat něco bez souhlasu druhých na vás uvalí jen samé problémy v momentu, kdy vaše rozhodnutí zjistí.

Andělská rada: Jakákoli vaše touha je, nestojí za ty potíže. Řekne-li nebo udělá-li vám někdo něco nepěkného, připomeňte mu, jak máte nastaveny hranice, ale nemstěte se nikomu.

Rak (22. června – 22. července)

Říkat ostatním, co mají dělat, není hezké a nové přátele vám to nepřinese. Ještě horší věc, co můžete udělat, je spolčit se s někým, z koho jde strach. Zneužíváním emocí jiných lidí si zaděláváte na problémy, při nichž budete nadávat na ostatní. Mnohem lepší ale je řešit nezáviděníhodnou situaci bez použití násilí.

Andělská rada: V případě, že to budete vy, kdo se ocitne pod tlakem, nebojte se říci svůj názor. Napřed si ale rozmyslete, zda tím neublížíte někomu, kdo vám hodně pomohl.

Než začnete v práci s někým mluvit, nejdříve pořádně přemýšlejte, co řeknete.
Než začnete v práci s někým mluvit, nejdříve pořádně přemýšlejte, co řeknete. | Zdroj: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vyplatí se napřed přemýšlet a až poté mluvit, zejména pokud mluvíte s někým, kdo vám může negativně ovlivnit život. To platí o autoritách hlavně na pracovišti. Nedovolte, aby ostatní lidé vyhodnotili vaše sdělení jako výhrůžku.

Andělská rada: Mluvením s autoritou se nevyhnete. Opatrně nastavujte hranice. Jednejte strategicky, řekněte tomuto člověku, jak by to podle vás bylo lepší, a zdůrazněte výhody pro tuto osobu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nepodnikejte kroky, o kterých si nejste jisti, že pro vás i pro ostatní budou přínosem. Můžete více ztratit než získat, pokud si svůj plán důkladně nepromyslíte. Jedná-li se o peníze, mnohem lepší je mít méně peněz, ale mít je, než toužit po větším bohatství a skončit bez koruny.

Andělská rada: Nervozita je vaším úhlavním nepřítelem. Uklidněte svou mysl a rozhlédněte se kolem sebe. Pokud se vám neustále nedaří něčeho dosáhnout, je to náznak, že by vám to nepřineslo štěstí, kterého chcete dosáhnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Některým lidem se nezavděčíte, jakkoli se budete snažit. Hlavně arogantní lidé budou soustavně zneužívat vaší dobroty. Můžete se s nimi setkat všude, venku, v sousedství nebo i v rodinném kruhu. Naučte se být asertivní, když to, co děláte, pro vás není ani trochu výhodné.

Andělská rada: Nikdy nejste plně objektivní a i pocit, že vám je ubližováno, může být subjektivní. Až když se vžijete do kůže jiné osoby a budete si jisti svou pravdou, povstaňte a ukažte, že nechcete, aby s vámi bylo zacházeno takto.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Občas je vhodné uznat, že také ostatní lidé mají pravdu. Jste ochotni si vymýšlet argumenty a hádat se dál, abyste nemuseli přiznat, že vy tentokrát pravdu nemáte. Nemanipulujte s ostatními, lidé vás budou považovat za silnější osobnost, pokud budete schopni uznat porážku.

Andělská rada: Hádáte-li se s osobou, na níž vám záleží, hned ukončete tuto hádku a upřímně této osobě sdělte, jak hodně vám na ní záleží.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neutrácejte nad rámec svých možností, ani kdyby to bylo za sebelepšího přítele. Nikdo není tak dobrý na to, abyste se kvůli němu uvrhli do chudoby. Nepřehlížejte problémy ve vašich přátelských vztazích, ale neutrácejte za ně příliš mnoho peněz.

Andělská rada: Pokud vidíte, že přátelé za vámi chodí jen proto, abyste za ně platili, a odcházejí, když odmítnete, je lepší hledat si nové přátele, takové, kteří vás budou respektovat pro váš charakter.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Touha po úspěchu vám může přinést to, po čem toužíte, ale také vás znemožnit, pokud budete ignorovat, s kým zrovna mluvíte. Nemluvte pouze o sobě a své životní cestě, také ostatní by vám rádi něco sdělili. Nebuďte dominantní, pokud nechcete ztratit někoho důležitého.

Andělská rada: Nemilosrdnost vám nezíská respekt. Buďte proto milí a každý den někomu pomozte. Odhodlání pomoci vás dovede k touženému úspěchu spíše než ignorance.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Být zvídaví není vždy moudré. Z vašeho podvědomí mohou společně se zvědavostí vyjít všechny skryté strachy a obavy. Nejlepším řešením je tyto negativní emoce vyřešit nadobro, ne je vrstvit na sebe a schovávat je. Rozvrhněte si svůj program, abyste se strachům postavili a tím je zničili.

Andělská rada: Je možné, že se rozhodnete rozloučit se se svými plány kvůli obavám. Zkuste vydržet, a jakmile na vaše obavy dojde, budou se postupně zmenšovat, až nakonec vymizí.

Ryby (19. února – 20. března)

Nevyvolávejte zbytečné konflikty. Spousta vašich přátel bude podle vás reagovat přehnaně, ale pro své chování mají oprávněný důvod. Více komunikujte a vyzvídejte, jaký byl jejich den. Pokud něčemu nerozumíte, zeptejte se znovu. Budete nervózní, po svých přátelích nechtějte nic nereálného.

Andělská rada: Vaši přátelé od vás očekávají stejnou loajalitu jako vy od nich. Nezklamte je. Své přátele vyhledávejte i když momentálně nic nepotřebujete.

Zdroj článku:
  • Autorský text