Vánoční horoskop pro vodní znamení: Štíři, vyvarujte se nadměrné konzumace cukroví, Raci, skočte si povyrazit s přáteli

Vánoční horoskop pro vodní znamení: Štíři, vyvarujte se nadměrné konzumace cukroví, Raci, skočte si povyrazit s přáteli
Vánoce se kvapem blíží, podívejme se, co si pro vodní znamení – tedy pro Raky, Štíry a Ryby – na sváteční čas hvězdy přichystaly.

Poslední část tohoto roku se blíží. Nadchází čas rozjímání, retrospekce i radosti a příjemných chvil v rodinném kruhu. Pro vodní znamení bude toto období plné nečekaných vzestupů, ale i drobných pádů. Níže naleznete podrobný horoskop na toto magické období.

Rak (21. června – 23. července)

Během vánočních svátků, ostatně jako celý prosinec, bude na vaše znamení zvěrokruhu působit Saturn a Jupiter, což bude mít za následek dobré i zlé časy, ale bude to rozvíjet pocit laskavosti k ostatním a vy se budete z celého srdce rádi účastnit náboženských nebo společenských aktivit.

Nebudete pozadu ani v podávání pomocné ruky druhým, přičemž budete mít na paměti i svou práci. To vám pomůže ještě před Vánoci dosáhnout dobrých pracovních výsledků a udržet si ve společnosti dobrou pověst. 

Těsně před svátky je skvělá doba na to, abyste si skočili povyrazit s přáteli či kolegy. Prospěje to vašim vztahům i k načerpání radostné vánoční atmosféry. Během samotných svátků budete mít tendenci spíše rozjímat a nechat věci jen tak plynout.

Je pravděpodobné, že dojde i na pocity smutku a osamění, a to bez ohledu na to, kolika lidmi budete obklopeni. Vaši náladu pozvedne to, když se zaměříte ne na to, jak jste nakonec vše vždycky úspěšně zvládli. A hlavně, to nejhorší je za vámi a vězte, že příští rok už tak náročný nebude.

Štír (22. října – 21. listopadu)

Tyto vánoční svátky pro vás budou velice příznivým obdobím. Dostanete šanci splnit si své dlouholeté přání, což jen prospěje vaší skvělé vánoční náladě. Mějte to na paměti a nedovolte, aby vás psychické napětí předcházející vánočním svátkům přemohlo. Jako každoročně jste si nabrali až přespříliš povinností.

Je více než vhodné se konečně naučit některé povinnosti pouštět. Máte kolem sebe dostatek ochotných lidí, kteří vám s některými z nich rádi pomohou. 

Těsně před svátky se vás někdo hluboce dotkne. Nenechte se zbytečně rozhodit, protože tato situace je jen výsledkem předvánočního stresu. Mezi svátky budete muset některé naplánované aktivity přeorganizovat.

Víme, že to během svátků bude těžké, ale snažte se vyvarovat nadměrné konzumace cukroví a jídla obecně. Vyhněte se konzumaci příliš velkého množství cukru a jezte jídlo ve správném množství. Zvykněte si jíst jídlo ve správný čas, cvičte jógu a choďte denně na ranní procházku, abyste zlepšili své zdraví. Pokud se přesto vyskytnou zdravotní problémy, okamžitě se obraťte na lékaře, abyste předešli závažnému onemocnění.

Vánoce
Zdroj: IgorAleks / Shutterstock | Vánoce

Ryby (19. února – 21. března)

Tyto svátky budou pro osoby ve znamení Ryb v mnoha ohledech více než příznivé. Díky Jupiterově přízni se vám podaří úspěšně dokončit veškerou práci a odstranit překážky, které se vám staví do cesty již před Vánocemi, takže nebudete muset myslet na práci a do Nového roku vstoupíte s čistým štítem. Zlepší se též váš zdravotní stav. Konec měsíce bude dobrý i z hlediska financí. Můžete také získat peníze ze zahraničí.

Na začátku vánočních svátků nezapomeňte na to, že nejste na vše sami a o povinnosti se podělte s ostatními. Den před Silvestrem je pravděpodobné, že vám někdo po citové stránce ublíží. Snažte se zachovat klid. Během svátků budete muset být také disciplinovaní, pokud jde o jídlo a stravovací návyky, abyste se v budoucnu vyhnuli zdravotním problémům.

Při cvičení si vezměte na pomoc trenéra, protože nesprávné cviky prováděné ve spěchu mohou vést k bolestem stehen a nohou. Buďte také opatrní při řízení jakéhokoli vozidla. Zařaďte do svého jídelníčku zdravé potraviny a vyhýbejte se nezdravému jídlu.