Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, najděte své spojence, Raci, na práci hledejte něco pozitivního

Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, najděte své spojence, Raci, na práci hledejte něco pozitivního
Čím více jsme naladěni na harmonii, tím blíže nám andělé jsou. Naneštěstí se od harmonie oddalujeme, když mluvíme o jiném člověku za jeho zády. Je to čin, který dělá většina z nás, a jsou i lidé, kteří si to neuvědomují. Proto bychom se měli spojit se svou vlastní myslí, abychom si byli vědomi svých činů a andělé se na nás opět usmívali.

Chceme-li pocítit Boží i andělskou lásku, nesmíme ubližovat ostatním. Nejen fyzicky, ale ani slovy. Také si musíme za každou cenu uchovat správný úsudek a vše si napřed řádně promyslet, zkontrolovat si, kolik našich názorů se opírá o fakta. Jakmile toho budeme schopni, andělé nám začnou být více nakloněni. Přečtěte si, co byste měli udělat v sobotu, podle andělských rad.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zaměřte se na svou rodinu, travte s ní trochu více času. Kupte jednotlivým členům malý dárek, avšak dejte si pozor na přílišné utrácení, dnes byste zaplakali nad ztrátou svých zásob. Nezanedbávejte rodinné vztahy a zaměřte se také na své zdraví. Požádáte-li nás, budeme je střežit.

Andělská rada: Neměli byste jezdit daleko, například na služební cesty. Vaše rodina vás nyní bude potřebovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Několikrát přemýšlejte, než do něčeho investujete. Bude-li vaše rozhodnutí moudrá a dobře promyšlená, můžete získat velký finanční obrat. Zároveň se o své peníze podělte s lidmi, kteří se nacházejí v nouzi. Plánujte, komu pomůžete a kdo si pomoc nezaslouží.

Andělská rada: Zahájit spory o majetek není dnes nejlepší nápad. Nehádejte se s lidmi jen na základě jejich názorů na cokoli a kohokoli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dnes udělejte něco pro sebe. Vaše fyzická schránka potřebuje trochu péče. Navštivte fitness centrum nebo si doma trochu zaposilujte. Posílení těla posílí také mysl. Stanete se více všímavými k ostatním lidským bytostem i k opuštěným zvířatům, kterým dokážete pomoci.

Andělská rada: Vleze-li vám do plánů něco, co je zničí, je to znamení od nás, že tento plán by se nesetkal s úspěchem. Snažte se zvýšit svou koncentraci, abyste nebyli zklamaní

Posílení těla posílí také mysl
Posílení těla posílí také mysl | Zdroj: ORION PRODUCTION / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Při práci je dobré se zaměřit na pozitivní přístup, a to jak v zaměstnání, tak doma. Negativní emoce vám zabrání v soustředění, které potřebujete, abyste neztratili motivaci. Zkuste se zamyslet nad tím, je-li to, co děláte, skutečně tak špatné.

Andělská rada: Užívat si každé činnosti vám pomůže mít opět radost ze života. Na všem se dá najít něco dobrého. Potřebujete-li uklidnit svou mysl, vyrazte na krátký výlet.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se na setkání s lidmi, na nichž vám záleží. Je čas začít upevňovat vztahy. Dlouho jste si nepopovídali se svými přáteli z dětství. Přáli by si vědět, jak se vám daří, a povědět vám svůj vlastní příběh. Také si udělejte radost malým dárkem, který věnujete jen a jen sobě.

Andělská rada: Travte více času na čerstvém vzduchu, a to venku či doma při otevřeném okně, pokud vám dojdou nápady. Posílí to vaši kreativitu.

Panna (23. srpna – 22. září)

V poslední době se vám nemuselo dařit v zaměstnání. Popřemýšlejte nad tím, proč tomu tak bylo. Uznejte své chyby a naplánujte si, jak je vystrnadit z vašeho života. Nebudete-li si s něčím vědět rady, je vhodné navštívit příbuzného, který je mnohem starší než vy.

Andělská rada: Přijměte své pocity takové, jaké jsou. Svou vznětlivost neskrývejte, naopak s ní začněte pracovat, aby brzy zmizela.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejste-li spokojeni s výplatní páskou, měli byste se zkusit porozhlédnout po jiném zaměstnání. Dnes máte možnost zazářit se svým dobře napsaným životopisem. Za pár dní můžete očekávat pozvánku na pohovor. Nezapomeňte udržovat mír, a to hlavně v rodinném kruhu.

Andělská rada: Budete-li mít radost ze života, budete se těšit fyzickému zdraví. Nacházejte proto radost ve všem pozitivním, co se vám přihodí, ale také v tom negativním.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokrok se nezastavitelně blíží, musíte pro to ale něco udělat. Konkrétně je vhodné přizpůsobit se novým změnám, a to zejména v oblasti kariéry. Nebojujte s ničím, co nemůžete změnit. Naopak se vrhněte do neznáma a zkuste si něco nového, abyste rostli dál.

Andělská rada: Komunikace s lidmi bez zvyšování hlasu vám pomůže pochopit, proč ke změnám došlo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Existuje tolik způsobů, jak potěšit ostatní, a to i v zaměstnání. Podržení dveří spolupracovníkům či podřízeným, sdílení svých nápadů na zjednodušení a zefektivnění práce či pomoc slabším jedincům. Toto vše se započítává do vaší dobré karmy, která vám v budoucnu zajistí štěstí. Připravte si plán, jak příští pracovní den zazářit.

Andělská rada: Dnes nebuďte přehnaně líní a sobečtí, nikomu se to nebude zamlouvat a způsobíte si řadu problémů. Souciťte s ostatními a řekněte jim něco, co je zahřeje u srdce.

Nebuďte líní a sobečtí
Nebuďte líní a sobečtí | Zdroj: Tirachard Kumtanom / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Měli byste být více zodpovědní, bude na vás spoléhat velká řada lidí. Neslibujte to, co nemůžete splnit, a raději se omluvte a vysvětlete, proč něco nemůžete udělat. Nejspíše to bude kvůli nedostatku času. Spousta lidí s vámi bude sdílet své starosti, vyslechněte je a nabídněte svou radu.

Andělská rada: Budete-li se cítit psychicky vyčerpaní, požádejte nás o dobití energie. Rádi vám pomůžeme.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Hledejte lidi, kteří jsou na stejné vlně jako vy. Dnes není moudré cítit se odlišní. Na světě je spousta lidí, kteří sdílejí vaše názory a jsou ochotni s vámi o vašich společných zájmech komunikovat dlouhé hodiny. Stravte s nimi nějaký čas, skvěle se pobavíte a budete naplněni pozitivními myšlenkami.

Andělská rada: S lidmi, kteří s vámi názory nesdílejí, respektujte. Obzvláště se členy vaší rodiny by bylo nemoudré se pustit do hádky. Meditace vám může pomoci najít řešení vašich problémů.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte-li bolesti, snažte se je řešit jinak než léky. Vaše bolesti jsou fyzickými projevy nemocné duše, která strádá. Posilujte schopnost porozumět ostatním. Bolesti hlavy jsou častým projevem napětí a stresu a mohou se vás držet celý den. Odhalte váš problém a vyřešte ho, aby bolesti vymizely.

Andělská rada: Dejte si pozor na to, na co se ptáte. Vaše otázky nemusejí být pochopeny a mohou vám přitížit. Dnes se může stát, že budete muset změnit své plány na poslední chvíli.

Zdroj článku:
  • Autorský text