Tato znamení zvěrokruhu uzavírají sňatek jen proto, aby potěšila svou rodinu

Tato znamení zvěrokruhu uzavírají sňatek jen proto, aby potěšila svou rodinu
Někteří lidé si nevezmou toho druhého z lásky, nýbrž pouze proto, aby jednali podle očekávání své rodiny, poněvadž nynější partner se rodičům zamlouvá mnohem více než někdo, s kým jsou kompatibilní. Jaká znamení to jsou? Vidíte se v tom?

Váhy (23. září – 23. října)

Dovolujete svým rodičům, aby řídili všechny události ve vašem životě. Byli byste na sebe naštvaní až do konce svého života, pokud byste zjistili, že jste je jednou zklamali. Vážíte si své rodiny a zároveň víte, že poslouchat starší lidi se vyplatí. Nikdy byste neudělali nic, co by vaše rodiče zklamalo. Proto je mimo jiných věcí necháváte, aby si sami vybrali, jaký partner je pro vás ten nejvhodnější.

Pokud se z vašeho partnera po svatbě vyklube pořádný zmetek, nedáváte rodičům žádnou vinu, spíše obviňujete sami sebe, že jste pro zdravé manželství toho neudělali dost. Pravděpodobně ale s partnerem v manželství zůstanete, protože to, zda jste, nebo nejste šťastní, pro vás není podstatné. Pokud se partner rodičům líbí, není o čem debatovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rádi rozesmíváte svou rodinu a staráte se o pohodu a harmonii v celém vašem rodě. Pro své rodiče uděláte cokoliv, aby byli spokojení a byli na vás hrdí. To mimochodem znamená, že uděláte všechno, co vám řeknou.

Pokud vám řeknou, že nemají rádi vašeho partnera a že by byli mnohem raději, kdybyste si vzali někoho, kdo bydlí ve vedlejší ulici, s partnerem se můžete rozejít a jít za tím někým, kdo je podle slov vašich rodičů pro vás vhodnější, budete se snažit začít vztah, a nakonec uděláte vše pro to, abyste splnili přání svých rodičů.

Pokud patříte k hodně poslušným potomkům, může se stát, že nikdo z vašich partnerů nebyl vybraný na základě toho, že ho milujete, nýbrž proto, že se líbil vašim rodičům. Rozhádanost v rodině je něco, co nechcete dopustit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Velmi vám na vašich rodičích záleží. Partneři, s nimiž jste kdy byli, jste si sice vybírali sami, ovšem pokud přijde na svatbu, pokud vaši rodiče výslovně nesouhlasí se sňatkem, sňatek nikdy neproběhne. Jste plni lásky a pokory ke starším členům vaší rodiny, nechcete si proto vzít partnera proti jejich vůli. Rodina je pro vás přímo svatá a vždy jste plnili požadavky jejích členů.

Můžete být sebevíce zamilovaní, avšak stále nebudete vidět důvod, proč byste se měli obrátit proti vlastní rodině. Myslíte si, že máte povinnost své rodiče dělat šťastnými. Partnera, který se vašim rodičům nelíbí, musíte hodně milovat, pokud se rozhodnete vzepřít se vlastní rodině. Avšak to se pravděpodobně nikdy nestane, protože láska k rodině je pro vás důležitější než láska k partnerovi.

Zdroj článku: