Andělská poselství na sobotu: Střelci, nemyslete na možnost neúspěchu, Ryby, nejednejte podle ostatních

Andělská poselství na sobotu: Střelci, nemyslete na možnost neúspěchu, Ryby, nejednejte podle ostatních
Jsme jeden originál, avšak někteří jedinci si myslí, že jejich způsob života je nejlepší. Pokud se jimi necháme zastrašit, prohrajeme na celé čáře. Právě boj o vlastní identitu je to, co nás dělá lidmi. Andělé nám pomáhají, pokud se nás někdo snaží změnit proti naší vůli.

Slabý hlásek, který slyšíme ve své mysli, je bezpochyby andělský. Je-li s námi zacházeno nedobře, nutí nás prosadit svůj vlastní názor. Každý člověk si myslí, že jeho pohled na život je nejlepší. Zejména dominantní jedinci to ale přehánějí, neuvědomují si, že ne každý vidí hádky a boje jako to nejlepší východisko. Pojďme společně zlepšit svět tím, že porozumíme jiným lidem. Také si můžete přečíst své denní poselství od andělů.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ujistěte se, že stále máte velkou dávku naděje, když se nic nedaří podle plánu. Zároveň z naděje nedělejte smysl svého života, držte se nohama pevně na zemi a nenamlouvejte si, že se všechno zlepší okamžitě. Chce to čas, než pocítíte opravdové zlepšení. Do té doby mějte víru v dobro.

Andělská rada: Dokonalost je nemožná, a je proto nesmysl, abyste na sebe kladli stále větší a větší nároky pokaždé, když neuspějete. Buďte trpěliví místo toho, abyste se neustále kritizovali.

Býk (20. dubna – 20. května)

Mít větší disciplínu nemusí nutně znamenat nudný život. Naopak, soutěžení sami se sebou může být velmi vzrušující. Navíc si můžete koupit něco sladkého či si udělat radost jiným způsobem, a to za odměnu. Rázem se stanete produktivnějšími a budete mít radost z dobře odvedené práce.

Andělská rada: Nastolte nová pravidla i u sebe doma. Váš život se značně zjednoduší a vy budete považováni za člověka, který toho o životě ví mnoho. Inspirujete spoustu lidí či si alespoň vysloužíte jejich obdiv.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste dobrou partií, pokud se někdo potřebuje vyzpovídat. Vidíte věci z pohledu toho druhého, během vyprávění máte pocit, že jste si jeho zkušenost zrovna nyní zažili. Proto se také lidem, kteří s vámi spolupracují například na domácích pracích, tolik daří a povinnosti neberou jako povinnosti.

Andělská rada: Dejte lidem možnost vidět svět stejně jako vy. Jakmile si získáte jejich důvěru, převyprávějte jim svou vzpomínku a uveďte co nejvíce detailů. Budete překvapeni, jak vám začnou naslouchat.

Rak (22. června – 22. července)

Mentální rozhození se nepřihodí pouze vám, lidí jako vy je mnoho. Občas každý dospěje do stavu, kdy není schopen reagovat tak, jak si myslí, že je správné. Máte-li pocit, že všichni lidé jsou dnes proti vám, soustřeďte se na svůj projekt. Strávíte-li den prací, paradoxně budete šťastnější a vychladnete rychleji.

Andělská rada: Též můžete hledat dobré zprávy, které se někomu přihodily. Přijdete na jiné myšlenky a vrátí se vám radost, když zjistíte, že někdo je momentálně šťastný.

gdfgdgegege
Máte-li pocit, že všichni lidé jsou dnes proti vám, soustřeďte se na svůj projekt. | Zdroj: alphaspirit / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nenechte se umlčet lidmi, kteří toho ví mnohem méně než vy. Je to jejich nejistota, co je nutí být tak nepříjemnými. Mohou budit dojem, že se starají o vaše pohodlí, ale většinou tomu tak není. Právě ti největší manipulátoři se vás snaží přesvědčit, že myslí pouze na vaše dobro.

Andělská rada: Nepodléhejte svému strachu, neměňte se, dokud neuznáte, že přišel vhodný čas. Ještě lépe, vůbec se nebojte. Nikdo vám nedokáže ublížit, pokud mu k tomu nedáte příležitost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nesouhlaste, kdykoli spolupracujete na nějakém projektu. Váš hlas je velmi důležitý a má velkou váhu, neboť ostatní lidé ve skupině vědí, že jste schopni si všimnout i těch největších nesrovnalostí. Lidé si váží vaší kritiky v pozitivním smyslu, proto nemlčte a ohraďte se, kdykoli něco nesedí.

Andělská rada: Nic se nedá napravit, pokud se nezjistí, že k chybě došlo. Jste mozek všech vašich známých, nenechte je proto trpět jen proto, že váš názor se vám zdá hloupý.

Váhy (23. září – 23. října)

Radost, kterou nyní prožíváte, si nemusíte nechávat pro sebe. Někdo ve vašem okolí potřebuje dodat naději, myslí si, že radost z jeho života zmizela. Proto dělejte dobré skutky bez ohledu na to, komu se chystáte pomoci, a šiřte štěstí do širého světa. Podělte se o všechno, co ve vás vyvolá pocit výjimečnosti.

Andělská rada: Je-li někdo z vašich přátel smutný a sdělí vám, že nechce jít ven, můžete ho buď chvilku přesvědčovat či respektovat jeho přání a strávit s ním den v soukromí. Podpora je to, co potřebuje, tak mu ji dopřejte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je důležité brát ohled na jiné lidi, když se snažíte něčeho dosáhnout. Vaše ambice ale jako by se vypařily. Zkombinujte pomoc druhým a své osobní cíle. Udejte sami sobě nějaké nové výzvy, abyste se mohli soustavně zlepšovat. Nebuďte nervózní ohledně výsledku, ten vyplyne z vašich činů.

Andělská rada: Začněte s drobnými výzvami, které dokážete lehce splnit. Dodejte si motivaci a postupně obtížnost úkolů zvyšujte. Opět se dostanete do stavu, kdy dokážete cokoli a budete opět velmi trpěliví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nebojte se neúspěchu. To jediné vás drží zpátky, přitom jste dnes již dávno mohli být někde jinde. Riskujte, ale zdravě, domýšlejte důsledky svých činů. Přinejhorším se setkáte s neúspěchem, ale i to je velký pokrok. Nevíte-li, zda si něco zasloužíte, řekněte sami sobě tři důvody, proč byste to měli zkusit.

Andělská rada: Nemáte co ztratit, kromě motivace. Jste-li všímaví, zjistíte, že všechno se dá vyřešit různými způsoby, pouze vy jste tentokrát zvolili ten nešťastný. Zkuste to znovu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Naučte se ovládat svou pozitivní energii. Ne vždy ji totiž využijete nejlépe. I sebevětší radost se nakonec může změnit ve vznětlivost a následný vztek, zejména pokud si určitou událost představujete mnohem lepší, než v jakém světle se následně ukáže.

Andělská rada: Berte zřetel na stabilitu vašich pocitů. Nenechte je, aby vás i vaše okolí nepříjemně překvapily, když to bude vhodné nejméně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Všímáte si více detailů než většina lidí. Co se vám zdá jako samozřejmost, to ostatní považují za zázrak. Možná vám říkají, že máte zrak jako ostříž, a to zcela oprávněně. Využijte tohoto daru, abyste pomohli ostatním lépe vnímat detaily, místo toho, abyste je zkritizovali za něco, za co nemohou.

Andělská rada: Zatímco jiní lidé pracují obvyklým tempem, vy máte vše brzy hotové. Volný čas, který vám vznikne, netravte na sociálních sítích, spíše zodpovídejte otázky lidí, kteří potřebují poradit.

Ryby (19. února – 20. března)

Buďte více sami sebou. Jdou-li všichni vaši přátelé na společné setkání, vy nemusíte, pokud se vám nebude chtít. V poslední době toužíte zapadnout mezi ostatní, a proto chodíte podobně oblečení či se chováte podobně, a to proti vaší vůli. Vaši originalitu vám ale nikdo vzít nemůže.

Andělská rada: Nebojte se být výstřední. Oblékejte se a chovejte se tak, jak sami uznáte za vhodné. Proč byste měli na sobě upnuté džíny, když se tak celý den cítíte nepohodlně?

Zdroj článku:
  • Autorský text