Sny o autech nám ukazují naši vlastní cestu životem

Sny o autech nám ukazují naši vlastní cestu životem
Sny o autech a jiných vozidlech mohou vypovídat něco o tom, jaké kvality si neseme životem. Naše hnací síly se mění v souvislosti s různými fázemi naší životní cesty. Jsou chvíle, kdy máme pocit, že se pevně držíme volantu, máme jasný výhled na cestu a přesně víme, kde je náš cíl. Ale jsou taky chvíle, kdy tápeme a na klidný průběh cesty ani dopravní prostředek se nemůžeme spolehnout.

Sny o autech se ve svém významu liší od cestování hromadnou dopravou. Když se vám zdá o cestě vlakem nebo autobusem, souvisí to s nějakým typem kolektivního vzorce. Hromadná doprava se drží konkrétních tras a je závislá na druhých. Zatímco u auta ovlivňujeme směr a kvalitu jízdy především my sami, případně je závislá na člověku, kterému důvěřujeme, sedíme-li na místě spolujezdce. Auto i směr, kterým ve snech jedeme představuje specifické hledisko naší psychické atmosféry a směr psychického pohybu.

Zdroj: Autor: Syda Productions / Shutterstock

Sedíme ve staré herce nebo cestujeme autem luxusním?

Funguje vše, tak jak má nebo se nám špatně brzdí či řadí?

Jedeme dopředu nebo couváme?

Pečlivě prozkoumejte všechny signály z vašeho snu a všímejte si svých emocionálních reakcí na jednotlivé výjevy. Poté vaše poznatky porovnejte s vaší současnou životní situací. Teprve, když si tím vším projdete, může vám sen o automobilu ukázat něco skrytého z vašeho podvědomí.

Co to znamená, když na cestě autem zabloudíte

Jedete ve snu stále po stejných kruhových objezdech a nemůžete se vymotat ven? Potřebujete vyjet z dálnice, ale všechny sjezdy vedou zpět na dálnici? Chcete se dostat na určité místo, které v dálce jasně vidíte, ale všechny cesty vás svádí pryč? To jsou sny, které máme často v době krize nebo zmatku. Jsme nerozhodní a motáme se stále na jednom místě. Zeptejte se sami sebe: Co mi sen říká o mé situaci? Co konkrétně mi chybí nebo co mi brání pohnout se z místa?

Bouračka ve snu

Ač to zní hrozně, někdy je srážka v našich životech nezbytná. Donutí nás, abychom se konečně zastavili nebo si uvědomili stagnaci energie v některé životní oblasti. Bouračky jsou sice děsivé, ale mohou být signálem k probuzení. Opět si zaznamenejte všechny postavy, artefakty a souvislosti ze snu a prozkoumejte jednotlivé obrazy. Jak souvisí s vaší konkrétní situací, kterou nyní prožíváte? Je něco bezohledného na vašem přístupu? Necháváte do sebe někoho (i kdyby jen slovně) narážet? Co vám tento sen promítá z podvědomí?

Když řídí někdo jiný

Sedíte-li na místě spolujezdce, dobře se podívejte, kdo za volantem sedí. Podle vašeho pocitu z jízdy vám může sen naznačovat něco o hnací síle ve vašem životě, která může znamenat buď posun správným směrem nebo vás může úplně svést z cesty.

Ač to zní hrozně, někdy je srážka v našich životech nezbytná.

Co znamená, když vám dojde benzín

Když vám ve snu dojde benzín a vy musíte dojít do cíle pěšky, může sen odkazovat na vaši pohodlnost a přílišné spoléhání se na životní jistoty. Tento snový obraz, kdy díky různým okolnostem musíme místo auta využít vlastního pohonu – chůze, je signálem, že se pohybujeme životem mechanicky. Když cestujeme pěšky, musíme použít vlastní sílu, abychom se někam dostali. Potřebujete i ve vašem životě novou energii, abyste vyřešili nějakou náročnou situaci? Kam se potřebujete dostat a co vám k cestě do cíle schází?

Zdroj: