Týdenní horoskop od 24. května: Berani budou svědky osudové chvíle, Blížence čeká hektický týden a Štíři budou štěstím bez sebe

Týdenní horoskop od 24. května: Berani budou svědky osudové chvíle, Blížence čeká hektický týden a Štíři budou štěstím bez sebe
Výjimečný úplněk, zatmění měsíce a blížící se zatmění Slunce otevírají témata globální komunikace, ale i rozšiřování spolupráce v osobní rovině. Úkolem těchto zatmění bude odhalit rozdíly a obnovit dialog, tam kde to je alespoň trochu možné.

Beran

Osudová chvíle je přímo před vámi, Berani. Můžete se vydat na dobrodružnou cestu nebo kývnout na zajímavou pracovní příležitost. Rozhodně čekejte příval osvobozující energie a inspirace.

Býk

Co můžete udělat, udělejte hned nebo se vám ke konci týdne práce nakupí. Ve vztazích si cvičte trpělivost a neuspěchejte žádné rozhodnutí. Stejně přistupujte i k financím, vše si zkontrolujte dříve než se rozhodnete investovat.

Blíženci

Je před vámi hektický týden, který si ale dokážete zpříjemnit. Zabrzděte, pokud si uvědomíte, že vám uniklo něco zásadního. Nevyhýbejte se konfliktům, o problémech mluvte upřímně a hledejte kreativní řešení. Můžete získat nové kontakty, smlouvy nebo pracovní nabídky. 

Rak

Stanovení priorit vám pomůže vnést více radosti a spokojenosti do vašeho každodenního života. Naplánujte si pracovní i osobní aktivity a najděte mezi nimi rovnováhu. V tomto týdnu mohou být prověřovány vaše dovednosti a trpělivost. Buďte opatrní, ať nenaletíte falešným nabídkám. 

Lev

Lvi, zpomalte, i přestože vám hříva vlaje ve větru a vy máte pocit, že toho musíte ještě tolik stihnout, často je to jen iluze. Při komunikaci buďte opatrní a dvakrát si promyslete, co chcete sdělit, než to vybalíte. S většími nákupy nespěchejte a pro jistotu se ubezpečte, že máte zálohovaný disk a bezpečná hesla.  

Panna

V práci vám to půjde od ruky a je velká šance, že si vašeho úspěchu někdo všimne. Zůstaňte však v klidu, pokud na vás šéf trochu tlačí, situace se zase brzy uklidní. Dávejte si pozor na všechny písemné dohody a před odevzdáním si vše raději několikrát zkontrolujte.

Váhy

Váhy, buďte na pozoru! Pozastavené úkoly z minulosti se v tomto týdnu mohou opět rozjet. Pozornost si budou žádat nevyřešené spory a ozvat se může také zdraví. Držte konflikty na uzdě a věnujte pozornost pozitivním událostem.

Štír

Bude se vám dařit ve všech životních směrech. Úspěšně dokončíte vytyčené krátkodobé cíle, budete mít štěstí na příjemná, obohacující setkání a ani vaše pěněženka nezůstane prázdná. Tomu se říká šťastný týden! 

Střelec

Čeká vás zásadní rozhodnutí, kterému by měla předcházet důkladná rozvaha. Dejte si záležet na tom, abyste nejednali ukvapeně či horlivě. Tento týden v žádném případě neexperimentujte.

Kozoroh

Vaše znovuzrozená houževnatost a cílevědomost vám usnadní řešení možných problémů. Nastavte si svou vnitřní anténu na pozitivní zkušenosti, a pokud přeci jen propadnete nervozitě, oslovte své přátelé, aby vás přivedli na jiné myšlenky.

Vodnář

Nebuďte překvapení, když se za dveřmi objeví starý přítel nebo bývalý. V tomto týdnu máte šanci pochopit některé staré, nedořešené věci a určitá osoba by vám s tím mohla pomoct. Naopak se vyvarujte společnosti chaotické a uspěchané, na některé věci prostě potřebujete klid. 

Ryby

Pokud si v poslední době připadáte trochu ospalí, to by se mohlo nyní změnit. Vaše energie narůstá a veškerá dřina bude odměněna. Můžete získat nové postavení ve své profesi nebo se pustit do podnikání. Jen pozor na extrémy, pamatujte, že vaším cílem není potěšit úplně každého.

Zdroj: