Andělská poselství na pondělí: Lvi, respektujte tajemství, Býci, nezavazujte se ke špatným činům

Andělská poselství na pondělí: Lvi, respektujte tajemství, Býci, nezavazujte se ke špatným činům
Všichni máme rádi ten hřejivý pocit, když uděláme dobrý skutek. Je to pochvala andělů, kterým jsme svým skutkem pomohli, dokonce jsme jimi mohli být navedeni, abychom dali naději jinému člověku. Jak nejlépe pomůžete svému okolí vy? Zaměřte se na to, co děláte dobře a co naopak špatně. Přečtěte si poselství na dnešní den.

Štěstí. Všichni ho chceme dosáhnout a andělé nám pomáhají. Ne vždy si ho ale zasloužíme. Nevědomě totiž děláme hodně špatných skutků, většinou když jsme naštvaní. Řekneme něco, co urazí jinou osobu nebo jí dodá pocit méněcennosti. Zkusme se více ovládat. Andělská poselství nás dokážou navést správným směrem. Co andělé radí vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Závazky přijímejte vždy, když je zřejmé, že vám i ostatním přinesou užitek. Ujistěte se ale, že vám přinesou požadovaný výsledek. Nutit se do něčeho, co sami nechcete, se vám může vymstít nejen špatným pocitem, ale také špatnou karmou.

Andělská rada: Chtít po ostatních, aby respektovali vaše hranice, není špatným skutkem. Pomáhat druhým neznamená otročit pro ně. Nepleťte si tyto dva pojmy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zdánlivě špatný vývin událostí vám může přinést zlepšení budoucnosti. Nehleďte pouze na přítomnost, myslete také na budoucnost. Nebojte se, že nejste dost schopní. Vaše znalosti jsou cenné, přestože vy sami nejste ten největší odborník.

Andělská rada: Pokud se setkáte s člověkem, který bude mít zlé úmysly, nemyslete si, že jste selhali. Vkládat důvěru do cizích lidí je občas nebezpečné, ale umožní vám to se poučit. Ve všem hledejte to dobré.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je čas začít se radovat ze všech vztahů, které vás hodně zklamaly. Nic se neděje jen tak, proto se pokuste zjistit, proč jste se nedávno s někým pohádali. Vezměte si všechna slova k srdci. Nevidíte, jak můžete zlepšit svůj život, a slova přítele vám v tom pomohou.

Andělská rada: Dejte si pozor na nedorozumění s lidmi, na nichž vám skutečně záleží. Chybí-li vám někdo, s kým jste rozhádaní, kontaktujte ho a s pokorou se mu omluvte za svou část viny.

Urovnejte si své vztahy a radujte se z nich
Urovnejte si své vztahy a radujte se z nich | Zdroj: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nerozhodnost vás může provázet celým tímto dnem, není ale dostatečnou výmluvou pro nesoustředěnost. Snažte se vidět sami sebe v budoucnosti. Každé vaše rozhodnutí formuluje vaše budoucí já, proto se vyhněte kritice a vydejte ze sebe to nejlepší.

Andělská rada: Buďte opatrní, jaké informace sdílíte s ostatními. Neodpovídejte na vše, můžete tazateli odpovědět, že si tuto informaci chcete nechat pro sebe.

Lev (23. července – 22. srpna)

Není moudré vždy chtít o všech vědět všechno. Tajemství vždy existovala a všichni lidé si je bedlivě hlídají. Vy nejste výjimka, proto nehledejte způsoby, jak z ostatních jejich tajemství vymámit.

Andělská rada: Obnovení ztracených vztahů vám pomůže mnohem více. Není nic důležitějšího než mezilidské vztahy, proto si je hýčkejte – včetně těch, které se již rozpadly.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nevědomost, co je skutečně důležité, naznačuje, že stále je o čem přemýšlet. Vždy lze začít znovu, proto se rozmyslete, jakým směrem se vydat. Požádejte o podporu lidem, kterým důvěřujete, a někdo vám osvětlí cestu, na kterou jste nikdy nepomysleli.

Andělská rada: Pozor na nevýhodné podmínky. Lidská nerozhodnost může zasáhnout i vás. Promyslete si, kde můžete udělat chybu, a snažte se jí vyhnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Změny se dějí v životě každého člověka. Někdy jsou více nutné než jindy. To platí také o vás, obzvláště v případě osobní krize. Porozumění sobě samým vám pomůže stanovit si priority a naopak opustit osoby i věci, které vám způsobují jen samé potíže.

Andělská rada: Neberte si nic příliš osobně. Váš blízký přítel, partner či sourozenec vám řekne něco, co se vás dotkne. Nehněvejte se, spíše zkuste najít poselství v této zprávě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Odpočinek je důležitý pro psychickou pohodu. Problémy vyřešíte lépe, když jste odpočatí. Nezapomínejte proto řádně relaxovat. Pracovní starosti nyní odhoďte stranou, dokud nebudete plně soustředění, nevyřešíte je správně.

Andělská rada: Obavy z toho nejhoršího scénáře vám nepomohou, naopak vám přidělají další potíže. Nesnažte se všechno vyřešit hned, počkejte na správnou příležitost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Někteří z vašich přátel vám mohou nachystat nepříjemné překvapení. Předvídavost vám pomůže předejít šoku. Přestaňte být tak nejistí a přátelé si vás budou více vážit. Ne vždy uslyšíte jen to, co chcete slyšet.

Andělská rada: Nemyslete si, že jste nespravedlivě kritizováni. Naslouchejte slovům svých přátel a hledejte význam jejich sdělení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pochyby o tom, kterým směrem se vydáváte, vám mohou pomoci se lépe rozhodnout, jak postupovat dál. Proto je neignorujte, ale naopak jim naslouchejte. Pokud ale přesně víte, co dělat, neposlouchejte negativně zaměřená slova vaší největší autority. Ne vždy má pravdu.

Andělská rada: Neberte jako osobní urážku vše, co slyšíte. Mějte povznesenou náladu, když se setkáte se závistivými lidmi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je moudré se něco přiučit nejen pomocí různých kurzů, ale také na vlastní pěst. Vyrazte proto do přírody nebo si udělejte výlet někam, kde jste dosud nebyli. Je to skvělý způsob, jak pokračovat ve vašem osobním růstu, pokud nevíte, kam dál.

Andělská rada: Nezaměřujte se na až příliš ambiciózní plány, dnes se nesejdou s úspěchem. Čeká vás ještě dlouhá cesta plná plánování a rozhodování.

Ryby (19. února – 20. března)

Dávejte si pozor, komu půjčujete své finance. Vždy se najde někdo, kdo vám je nikdy nevrátí, i kdyby vám ty peníze potom chyběly. Nikdo ale není úplně zlý nebo úplně dobrý. Buďte obezřetní, ale nikoho falešně neobviňujte.

Andělská rada: Vždy, když si myslíte, že se nic nevyvíjí podle vašeho přání, si uvědomte, že musíte projít něčím horším, abyste si dokázali naplno užít to dobré.

Zdroj článku:
  • Autorský text