Andělská poselství na pátek: Raci, zajděte za lidmi, s nimiž jste se pohádali, Váhy, nevyhýbejte se nepříjemným rozhovorům

Andělská poselství na pátek: Raci, zajděte za lidmi, s nimiž jste se pohádali, Váhy, nevyhýbejte se nepříjemným rozhovorům
Blíží se víkend a andělé opět mají napilno. Spousta z nás je unavená a pěkně nervózní. Andělé nás naplňují dobrou náladou, abychom všechny ty uštěpačné poznámky jiných lidí přešli bez negativního ohlasu. A to není jediná věc, kterou můžeme udělat, abychom nevyvolávali konflikty.

Stačí tak málo. Pouhý milý úsměv lidem ukáže, že člověk před nimi nemyslí pouze na sebe. Milá gesta jsou také skvělá, ale měli bychom je sami chtít udělat. Pomoci staršímu sousedovi s nákupem bychom měli, pokud máme úctu ke starším, nikoli proto, že nám to nakazuje nepsaný zákon. Sami musíme najít pozitiva a motivaci, aby se náš čin připsal k dobrým skutkům. Dobrý skutek také uděláme, když se zaměříme na své chyby či změníme úhel pohledu. Co byste podle andělů mohli změnit vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše oddanost lidem, které máte rádi, je nekonečná, měli byste si však dát pozor, aby nedošlo ke zneužívání vaší osoby. Ne vše je ve vašich silách, proto se nebojte být asertivní, pokud se cítíte přitlačeni ke zdi. Ujistit se, že všechny vztahy jsou zdravé, jde i jinými způsoby.

Andělská rada: Sebeobviňování je to nejhorší, co pro svou mentální pohodu můžete udělat. Neomlouvejte se za nic, co zavinil někdo jiný.

Býk (20. dubna – 20. května)

Občas máte tendenci být sobečtí. Jelikož se pro ostatní skoro rozkrájíte, není důvod projevit trochu sebelásky. Nekritizujte se za něco, za co nemůžete. Žádný člověk na světě není dokonalý. Možná se vám zdá, že ostatní lidé nechybují a vy jste ti nejhorší, ale není to skutečnost.

Andělská rada: Nemusíte si dokazovat, co všechno vydržíte. Jste výjimeční takoví, jací jste. Nemusíte se měnit jen proto, aby si vás vaše okolí více oblíbilo.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemyslete si, že nejste nic, pokud nemáte dostatečné množství peněz. Pro některé lidi jsou peníze vše, ale nemělo by tomu tak být. Vzájemná podpora je mnohem účinnější zbraní, když se ocitnete na dně. Vaše síla pramení ze schopnosti ocenit charakter lidí, nikoli jejich majetek.

Andělská rada: S lidmi, pro které jste slabí jen proto, že nevyděláváte tolik peněz jako oni, vám vztahy dlouho nevydrží. Raději se poohlédněte po někom, kdo je na stejné vlně jako vy.

Majetek ostatních lidí Vás nezajímá, důležitý je charakter člověka
Majetek ostatních lidí Vás nezajímá, důležitý je charakter člověka | Zdroj: londondeposit / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

V poslední době jste mohli chybovat, nyní se zaměřte na všechny lidi, kterým jste, i když nechtěně, mohli ublížit. Omluva je namístě, přestože si myslíte, že jste jednali nejlépe, jak jste v dané situaci jednat mohli. Nejste dokonalí, ale to neznamená, že nejste člověk, který to s ostatními myslí dobře.

Andělská rada: Učiňte malý krok, vydejte se cestou dobra. Také nezapomeňte pečovat sami o sebe, abyste ve své duši udrželi mír a rozhodovali se správně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nenechte své obavy, aby vás dočista ovládly. Místo toho zjistěte, odkud pocházejí, a vytlačte je ze své mysli. Nakonec zjistíte, že nic není tak horké a pouze jste si představovali, že něco špatně skončí. Také je čas využít svých znalostí, abyste posilnili svou vlastní osobnost.

Andělská rada: Jste citliví ke všemu, co je pro vás neznámé. Zajímejte se i o věci, které vás zdánlivě nezajímají, abyste do budoucna byli připraveni.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všechny spory s rodinou urovnejte hned v zárodku. Nenechte vztek ani strach, aby měly dopad na konečný výsledek ani budoucnost vašich vztahů. Je-li vina na vaší straně, proste o odpuštění, je-li chyba na straně druhého člověka, odpusťte, zcela či částečně. Zachrání to dlouho budovaný vztah.

Andělská rada: Pokud jste ztratili někoho, koho jste milovali, nezáviďte ostatním sváteční náladu. Místo toho travte čas s nimi a získejte nezapomenutelné zážitky.

Váhy (23. září – 23. října)

Všechny rozhovory, které s vámi chtějí zahájit jiní lidé (především ti blízcí), jsou důležité, neměli byste se jim proto vyhýbat. Některé z nich nemusejí být příjemné. Nejlepší bude, když se problémům postavíte čelem. Nemůžete se jim vyhýbat donekonečna. Čím dříve je vyřešíte, tím dříve budete mít klid.

Andělská rada: Vaše běžná reakce je hra na oběť, cítíte-li se zahnáni do kouta. Buďte statečnější, vykročte z komfortní zóny a problém odstraňte. Záhy zjistíte, že to bylo opravdu jednoduché.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Investujte do svého zdraví. Dnes se vám to může zdát jako zbytečná investice, ovšem v průběhu času byste mohli zalitovat, že jste za sebe neutratili nějaký peníz. Nechcete-li jít do fitness centra ani utrácet peníze, je vhodné jít na preventivní prohlídku k lékaři, pokud jste ji v blízké době neabsolvovali.

Andělská rada: Díky tomu, že se o sebe takto postaráte, budete mnohem soustředěnější při práci. Pokusy být ve své branži lepší vás nebude stát tolik energie.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Využijte své výjimečnosti, abyste zazářili v davu. Většinou jste na svůj odlišný charakter spíše naštvaní kvůli upovídanosti, ale dnes vám většina lidí bude naslouchat. Nebojte se proto sdělit ostatním svůj názor. Dnes také můžete odhalit své slabiny a začít na nich pracovat.

Andělská rada: Popřemýšlejte, jakým směrem byste se chtěli vydat, co na sobě změnit. Vypracujte plán a pusťte se do toho, není tu nic, co by vám zabránilo v rozletu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nenechte své problémy, aby vás donutily stranit se ostatních lidí. Každý člověk alespoň jednou vyvedl něco, na co není hrdý a co by nejraději vrátil zpátky. Nenechte stud, aby vás zpomalil. Budou-li se vám někteří lidé za to vysmívat, odvěťte, že každý občas udělal něco podobně hloupého.

Andělská rada: Nemáte žádnou povinnost skrývat své skutečné pocity před nejbližšími. Potřebujete-li, vypovídejte se člověku, který drží v tajnosti nejedno vaše tajemství.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vypouštějte z úst jen ta slova, která jsou druhým k užitku a buď je poučí nebo potěší. Nejlepší jsou slova, která kombinují oboje. Využívejte komunikaci k posílení ducha jiných lidí, ne k podkopnutí sebeúcty. Dávejte si pozor na tón, může změnit význam celého vašeho sdělení.

Andělská rada: Trénujte si před zrcadlem, zda se nešklebíte, pokud někomu něco říkáte. Už samotná mimika dokáže ostatní lidi odpudit, i když máte srdce na správném místě.

Ryby (19. února – 20. března)

Na nic nejste sami. Pokud vás rodina neposlouchá, vždy máte věrné přátele, za nimiž můžete zajít. Je-li váš problém součástí veřejného problému, nebojte se na tento nedostatek upozornit. Zjistíte, že nejste sami, koho to trápí. Kdo ví, třeba někomu dodáte chybějící naději.

Andělská rada: Stejně jako samotné problémy, je dobré sdílet s ostatními chyby, kterých jste se dopustili. Pouze hloupí jedinci se jim vysmějí – zbytek se poučí a dá si na tyto chyby pozor.

Zdroj článku:
  • Autorský text