Andělská poselství na pátek: Raci, vyplňte volný čas plánováním, Štíři, rozdělte se s ostatními

Andělská poselství na pátek: Raci, vyplňte volný čas plánováním, Štíři, rozdělte se s ostatními
Pátek je ten den, kdy je většina lidí již unavena a těší se na víkend. Andělé nám ale radí, že bychom si měli užívat každého dne, pondělkem počínaje a nedělí konče. Právě události, které se nám stanou jednou za život, jsou velkým zdrojem štěstí, které tak usilovně hledáme.

Co dalšího se nám andělé snaží předat? Je toho mnoho. Oni jsou moudré bytosti, které si své zkušenosti nechtějí nechat pro sebe, protože jim již neposlouží. To samé se snaží naučit nás. Nehledě na to, jak hodně nám je ublíženo, neměli bychom ztrácet víru v lidstvo ani se k ostatním otáčet zády. Co dalšího můžete udělat, abyste měli spokojený život? Zde jsou páteční andělská poselství věnovaná přímo vám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Je důležité procházet neustálými změnami, které vás posunou vpřed. Ne vždy je moudré chtít dosáhnout vytoužené změny. Je moudré se nad svými činy zamyslet, popřemýšlet, zda opravdu potřebujete dělat něco jinak. Některé změny vám totiž mohou velmi ublížit, místo aby vám pomohly.

Andělská rada: Vždy se můžete obrátit na člověka, který má mnohem více zkušeností než vy sami. Také od rodiny můžete čekat hřejivá slova. Ne vždy vám ale pomohou. Přijměte radu, ale odneste si z ní to, co skutečně potřebujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všechno je nutné udělat, hlavně v případě, že na něco dosud nemáte. Ukažte ostatním, co ve vás je, ale nepřeceňujte své schopnosti. Na druhou stranu nezanedbávejte viditelné problémy, potřebují vyřešit co nejdříve, zejména týkají-li se vaší rodiny.

Andělská rada: Svěřte nápad, který považujete za hodně dobrý, někomu, kdo vám může poradit, jak ho naplnit. Může se jednat o někoho z přátel, který je zběhlý v tomto oboru, či s někým, kdo se zde pohybuje již několik let.

Blíženci (21. května – 21. června)

Berte větší ohled na své fyzické zdraví. Není nutné se přeceňovat, abyste každému udělali radost. Nedělejte nic, co by vás mohlo příliš unavit. Ohrožujete tím nejen svou mentální pohodu, ale také můžete přijít k úrazu. Je dobré hledět na ostatní, ale také byste měli brát ohled sami na sebe.

Andělská rada: Odpočívejte u sebe doma. Tam máte veškeré pohodlí, které potřebujete, abyste znovu nabrali jak sílu, tak pozitivní energii.

Rak (22. června – 22. července)

Nudíte-li se, možná byste měli zábavu vyměnit za plánování pravidelného režimu, který vás posune blíže k vašemu cíli. Jakmile se naučíte větší zodpovědnosti a disciplíně, nic pro vás nebude nemožné. Naopak budete mnohem kreativnější než kdy jindy a také řešení problémů nebude tak těžké.

Andělská rada: Na svých cílech můžete pracovat sami nebo přizvat pár přátel. Záleží na tom, jak se vám lépe pracuje, zda zodpovědnost raději rozdělujete mezi více lidí nebo chcete úspěchu dosáhnout bez pomoci ostatních.

Pokud se nudíte, můžete začít plánovat svůj pravidelné režim, který vás posune dál.
Pokud se nudíte, můžete začít plánovat svůj pravidelné režim, který vás posune dál. | Zdroj: peshkova / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Řešte své problémy tak, abyste uspokojili nejen své potřeby, ale také potřeby ostatních lidí. Na svůj problém nikdy nejste sami, vždy se týká i někoho jiného. Spojte se s tímto člověkem a pokuste se problém vyřešit spolu. Nevyhýbejte se jeho přítomnosti, jinak nenajdete správné řešení.

Andělská rada: Obklopte se s lidmi, kteří vás budou povzbuzovat ve vašem úsilí vést spokojenější život. Jejich přítomnost vám dodá pocit, že pro vás nic není nemožné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Znovu popřemýšlejte o tom, o čem jste přemýšleli v minulých dnech. Ne vždy se jedná o ten nejlepší nápad, který vás kdy napadl. Až později můžete zjistit, že byste udělali lépe, kdybyste svůj plán nikdy nezrealizovali. Buďte prozíravější, abyste později nebyli nepříjemně překvapeni.

Andělská rada: Nebojte se navštívit své blízké, kterým jste v poslední době půjčili nějaké peníze, a požádat o jejich vrácení, či požadovat vysvětlení, proč vám svůj dluh nedokázali splatit.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud váš nápad uspěl, ale vy postupně zjišťujete, že jste nešťastnější než kdy dřív, je to tím, že vaše rozhodnutí bylo sobecké, aniž byste si to uvědomili. V tuto chvíli je dobrý nápad chodit mezi lidmi a promlouvat s nimi, zjistit, zda jim váš úspěch výrazněji neublížil.

Andělská rada: Vždy se dá něco dělat, abyste napravili svou chybu, přestože mohla být nezáměrná. Konejte dobré skutky a projevte lidem svou touhu po jejich spokojenosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zkuste svůj majetek rozdělit mezi vás a ostatní lidi. Přestože samotné rozhodnutí být velkorysí vás může zabolet u srdce, bude se jednat pouze o vzpírající se ego, které vám bere vaše štěstí. Jakmile se svých věcí zbavíte, zjistíte, že nebyly tak potřebné.

Andělská rada: Můžete věnovat hračky do dětských domovů či psí a kočičí granule do útulku. Vaše mysl bude jásat radostí, když utratíte menší obnos peněz, abyste rozveselili bytosti, které za svůj osud nemohou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Veďte vyvážený život nehledě na to, jakým směrem se vnější okolnosti ubírají. Vy jste jediní, kdo vás dokáže udržet v pozitivní náladě. Nenechte se zlomit, nedělejte žádné drastické kroky. Důkladně se rozdýchejte, než učiníte nějaké rozhodnutí.

Andělská rada: Ne vždy můžete dělat to, co zrovna dělat chcete. Buďte trochu disciplinovanější, něco musíte udělat, abyste se poté mohli bavit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více se zaměřte na finance. Váš zůstatek utrpěl v posledních dnech značnou ztrátu. Nyní je čas více šetřit a nenechat svou mysl, aby vám poroučela, za co máte utrácet. Ujistěte se, že v příštích dnech budete utrácet pouze za to, co skutečně potřebujete.

Andělská rada: Šetření pomůže vaší mentální stránce. Jakmile si budete jisti, že jste opět připraveni na nečekané výdaje, začnete se na vše mnohem více soustředit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Skromný život není život, kde si nedopřejete vůbec nic. Budete-li více šetřiví, není nic špatného si jednou do týdne či do měsíce koupit něco, co máte rádi. Je důležité udržet si motivaci, abyste věděli, že neděláte nic, co vám nebude k užitku.

Andělská rada: Žijte skromně, ale ne tak, abyste omezovali kvalitu svého života. Najděte zlatý střed, který vám bude vyhovovat nejvíce.

Ryby (19. února – 20. března)

Všichni lidé mají své mouchy. Je dobré ostatní soustavně neupozorňovat, ať něco nedělají, protože vám to vadí, nebo tuto chybu eliminovat u sebe, abyste všem šli názorným příkladem. I vy máte své zlozvyky, které se ostatním nelíbí, proto se napřed zaměřte sami na sebe.

Andělská rada: Ukázněte svůj vlastní život. Nemůžete mít všechno, co si přejete, aby ostatní neměli nic. Zkuste se rozdělit o nepotřebné věci, tento skutek vám zvedne náladu.

Zdroj článku:
  • Autorský text