Velký horoskop na červen: Co čeká jednotlivá znamení na počátku léta

Velký horoskop na červen: Co čeká jednotlivá znamení na počátku léta
Léto je před námi a všichni se těšíme až letos poprvé vyrazíme k vodě nebo na koncert pod širé nebem. Jaký bude červen právě pro vás?

Beran

Nápady se vám v tomto měsíci jen pohrnou a vy je budete chtít sdílet nejlépe s celým světem. Nevnucujte se tam, kde o vás nestojí, mohlo by to vyvolat zbytečnou agresi. Doma si více povídejte, abyste předešli hádkám.

Býk

Přejete-li si v práci povýšit nebo dosáhnout lepšího platu, ukažte, co ve vás je. Neschovávejte se v koutě, ale zároveň nebuďte příliš výstřední. Rovnováha je zdravé řešení. Může přijít nová pracovní nabídka nebo výjezd do zahraničí. 

Blíženci

Čeká vás náročný měsíc, kdy můžete být trochu přecitlivělí. Naučte se vnést do života trochu lehkosti. Neberte se příliš vážně a nereagujte ihned na každý podnět ke konfrontaci. Posilujte svůj tvůrčí talent a zkuste relaxační cvičení.  

Rak

Pokud už dlouho pracujete na nějaké projektu nebo vás čekají zkoušky, můžete očekávat úspěch. Vaší silnou stránkou pravděpodobně v tomto měsíci nebude soustředění. Roztržitost můžete ovládnout dobrým plánováním a dostatečným odpočinkem.

Lev

Mohou nastat potíže, které snadno překonáte pomocí silné vůle a nadšení. Nevzhlížejte příliš vysoko a držte se již započatých zakázek a projektů. Nezačínejte nic nového, co by vás stálo mnoho energie. 

Panna

Konečně se dostanete k nevyřešeným problémům, které se v práci stále odkládaly. Můžete tak rozpohybovat stagnující projekty, více se propojit s kolegy nebo rovnou skočit na místo vedoucího. Doma se budete cítit spokojeně a příjemně.

Váhy

Červen pro vás bude příjemným měsícem. Očekávejte podporu vašich přátel nebo blízkých spolupracovníků. Nebuďte příliš emotivní, mohlo by vás to zbrzdit na cestě k pokroku. Dosáhnete dobrých výsledků i přes určité potíže, které pro vás bude hračka překonat.

Štír

Tento měsíc čekejte pozitivní obrat. Můžete být odměněni za tvrdou práci, uvidíte svůj pokrok, a to vám dodá sílu k dalším projektům. Dejte si pozor na finance. Dříve než do čehokoli investujete, udělejte krok zpátky a vše ještě znovu promyslete.

Střelec

Na začátku měsíce můžete vyrazit na cesty. Velké výdaje by vám mohly přinést určité problémy, buďte proto opatrní. Vaše rodina vám nabídne podporu a čas spolu strávit pěkné chvíle. Čekají vás dobré zprávy od vašich dětí nebo přátel.

Kozoroh

V tomto měsíci se soustřeďte na sebe a své dovednosti. Čekají vás náročné, ale slibné týdny. Vyvarujte se utrácení za bezcenné věci, raději si šetřete na léto. Vaši blízcí nebudou schopni splnit vaše očekávání, netlačte proto na ně a raději si spolu v klidu popovídejte.

Vodnář 

Je před vámi činorodý měsíc. Je na čase vyřídit vše nedokončené, ale opatrně na tendenci se překonávat. Dejte si pozor na únavu, myslete také na odpočinek a zábavu. Pravděpodobně strávíte kvalitní čas se svou rodinou nebo uspořádáte oslavu svému příteli.

Ryby

Tento měsíc přinese určité pozitivní změny. Můžete dosáhnou úspěchu v podnikání, v práci dostat přidáno nebo možná právě vyniknou vaše tvůrčí schopnosti. Budete mít chuť utrácet, nepřehánějte to a vždy si zkontrolujte zůstatek na účtu. 

Zdroje: