Pilatesovou metodou se cvičí už skoro sto let, tyto influencerky posouvají povědomí o pilates ještě dál

Pilatesovou metodou se cvičí už skoro sto let, tyto influencerky posouvají povědomí o pilates ještě dál
Svůj obsah zakládají na videích s cvičícími technikami pilates a denně inspirují desetitisíce lidí k tomu, aby svůj čas strávený na sociálních sítích trávili trochu efektivně. Tyto influencerky propagující pilates Vás donutí vytáhnout dlouho zaprášenou podložku a dát si do těla.

@paola_pilates 

Italská instagramová influencerka Paola se věnuje pilates už mnoho let. Kromě Instagramu se živí hlavně fitness coachingem, má vysokoškolské vzdělání z oblasti sportu a zdraví. Na Instagramu představuje dávku motivace pro přibližně 200 tisíc sledujících, mezi kterými jsou i těhotné ženy, nebo novopečené maminky. I pro ty umí Paola sestavit trénink. 

@fitstylegrace 

Grace je rovněž instruktorka fitness a pilates. Když zrovna necvičí, nebo se nevěnuje svým klientům, dobrovolničí v psím útulku. Sama má doma fenečku Nolu, která jí občas dělá společnici i během cvičení. Na Instagramu fitstylegrace naleznete nejen cvičení technikou pilates, tedy s vlastní váhou, ale i cviky s gumičkami a váhami. 

Sama má doma fenečku Nolu, která jí občas dělá společnici i během cvičení.

@blogilates 

Za tímto profilem stojí fitness koučka Cassandra Ho, která si na Instagramu získala již 2 milionu příznivců, přičemž na Youtube její kanál odebírá skoro jedenkrát tolik větší číslo fanoušků. Své příspěvky s tréninky obohacuje hlavně o vysvětlení správné techniky jednotlivých cviků. Mezi jejími workouty si přijdou na své začátečníci a pokročilí milovníci pilates. 

@jjweeks_pilates 

Ultra pružná a silná trenérka Joni vás vtáhne do světa cvičení pilates spolehlivě. Ke cvičení používá minimum pomůcek, které má doma, nebo si je může pořídit, snad úplně každý, přičemž motivací vám bude právě forma a postava trenérky Joni. Na svém Instagramu má více než 200 tisíc fanoušků. 

Zdroje: